Radisson Blu Resort & Spa

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til Radisson Blu Resort & Spa – et moderne luksushotel i en af Gran Canarias mest charmerende byer, Puerto de Mogán. På hotellet er der et stort poolområde med separat børnepool, to restauranter og et skønt spa, hvor du kan slappe af og nyde din ferie. Den charmerende havn i Puerto de Mogán ligger i gåafstand.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 4-6 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Morgenmaden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

I charmerende Puerto de Mogán finder du det moderne og luksuriøse hotel Radisson Blu Resort & Spa. Der er to poolområder med bla. en saltvandspool og separat børnepool, der om vinteren er opvarmet til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. For at svømme i børnepoolen og bruge dets faciliteter skal børn max være 140 centimeter i højden. Solsenge, parasoller og poolhåndklæder. Poolbar.

På hotellets er der en buffetrestaurant og à la carte-restauranten Filini, som serverer mad med smag fra middelhavsområdet. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranten. Dresscoden - lange bukser til mænd. En snackbar, der tilbyder enkle italienske retter og snacks.

Børneklub drevet i hotellets regi for børn mellem 4 og 12 år med engelsktalende personale. Spa med massage og forskellige behagelige behandlinger mod betaling. Fitnessrum. Pilates, yoga, volleyball, fodbold, basketball og klatrevæg. Tennis og padel mod betaling. Løbebane på 1 kilometer.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Roomservice. Ca. 100 meter til et lille indkøbscenter med et par butikker og restauranter. Omkring 800 meter til stranden og den hyggelige havn med butikker, cafeer og restauranter.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (25/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.30 og middagen kl. 19.00-22.00.

Værd at vide

I perioden 22. januar og 10 hverdage frem vil en etage blive renoveret i nærheden af receptionen. Forstyrrelser fra renoveringen kan være forstyrrende i dagtimerne. Hotellets spa er lukket for vedligeholdelse i perioden 20. - 26. maj 2024.

Vær opmærksom på

I vintersæsonen 2024/25 kan man ikke booke dobbeltværelser.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Puerto de Mogán & Taurito

Cordial Mogan Playa

Cordial Mogan Playa ligner en kanarisk by med springvand, vandfald og kirke. Hotelområdet har smukt udsmykkede balkoner, omgivet af eksotiske planter, kaktusser og papayatræer. Stranden og den pittoreske havn ligger blot en kort gåtur herfra. Desuden har en af hotellets stjerner en Michelin-stjerne. Det er svært at bo bedre end her!

Cordial Muelle Viejo

Velkommen til det populære lejlighedshotel Cordial Muelle Viejo i den charmerende fiskerby Puerto de Mogán. Hotellet er naturligvis medlem af vores Apollo Mondo Local familie - hoteller med mange tilfredse gæster, gode faciliteter og skøn beliggenhed. Her bor du i pæne, moderne og veludstyrede lejligheder med en perfekt beliggenhed nær havet og strandpromenaden med restauranter, caféer og butikker.

Cordial Mogán Valle

Cordial Mogan Valle er et perfekt alternativ for børnefamilien eller for dig som bare vil slappe af under den kanariske sol. Den rolige beliggenhed er kun en kort gåtur fra sandstranden og de 3 pools er kun én af hotellets fordele. Om aftenen er der underholdning i snackbaren, og sover du længe, vågner du til fuglenes smukke sang.

Cordial Mogan Solaz

Her bor du i moderne lejligheder og har morgenmadsbuffet inkluderet i prisen - perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie. Hotellet er nabo med Cordial Mogan Playa, hvor alle gæster på Cordial Mogan Solaz er velkomne til at benytte pools og øvrige faciliteter.

Cordial Magec Taurito

Oplev roen i den lille ferieby Taurito! På skråningen af dalen ligger det nybyggede lejlighedshotel Cordial Magec Taurito. Lejlighederne bliver et perfekt andet hjem til ferien, og hotellet har både fitnessrum for den aktive og poolområde for afslapning.