Radisson Blu Resort & Spa

  • • Topmoderne luksushotel
  • • Rummelige værelser
  • • Gåafstand til havnen

Velkommen til Radisson Blu Resort & Spa – et topmoderne luksushotel i en af Gran Canarias mest charmerende byer, Puerto de Mogán. På hotellet er der et stort poolområde med separat børnepool, to restauranter og et skønt spa, hvor du kan slappe af og nyde din ferie. Den charmerende havn i Puerto de Mogán ligger i gåafstand.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 4-6 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rolig beliggenhed og alligevel centralt. Dejligt med gode muligheder for fysisk aktivitet og rigt...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Radisson Blu Resort & Spa er et moderne luksushotel, som ligger i charmerende Puerto de Mogán. Her findes 2 poolområder med blandt andet en saltvandspool og en separat børnepool med opvarmet pool om vinteren til mindst 20 grader. For at kunne bade i børnebassinet og benytte dets faciliteter må du være højst 140 cm. Pooltemperaturen kan dog variere nogle grader om morgenen, aftenen og ved dårligt vejr. Solstole, parasoller og poolhåndklæder. Poolbar.

På hotelområdet findes en buffetrestaurant og en italiensk a la carte-restaurant, Felini. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranten. Lange bukser om aftenen. En snackbar som tilbyder enkle retter og snacks.

Børneklub i hotellets regi for børn fra 4-12 år. Spa med massage og diverse behandlinger mod betaling. Fitness-faciliteter. Gratis pilates, yoga, volleyball, fodbold, basket og klatrevæg. Tennis og paddeltennis mod betaling. 1 km løbebane. Gratis wifi på hele hotelområdet. Roomservice. Hotellet ligger ca. 100 m fra et lille centrum og ca. 800 m fra stranden og den hyggelige havn med butikker, caféer og restauranter.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (25/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.30 og middagen kl. 19.00-22.00.

Alle hoteller i Puerto de Mogán & Taurito

Cordial Mogan Playa

Cordial Mogan Playa ligner en kanarisk by med springvand, vandfald og kirke. Hotelområdet har smukt udsmykkede balkoner, omgivet af eksotiske planter, kaktusser og papayatræer. Stranden og den pittoreske havn ligger blot en kort gåtur herfra. Desuden har en af hotellets stjerner en Michelin-stjerne. Det er svært at bo bedre end her!

Cordial Muelle Viejo

Velkommen til det populære lejlighedshotel Cordial Muelle Viejo i den charmerende fiskerby Puerto de Mogán. Hotellet er naturligvis medlem af vores Apollo Mondo Local familie - hoteller med mange tilfredse gæster, gode faciliteter og skøn beliggenhed. Her bor du i pæne, moderne og veludstyrede lejligheder med en perfekt beliggenhed nær havet og strandpromenaden med restauranter, caféer og butikker.

Cordial Mogan Valle

Cordial Mogan Valle er et perfekt alternativ for børnefamilien eller for dig som bare vil slappe af under den kanariske sol. Den rolige beliggenhed er kun en kort gåtur fra sandstranden og de 3 pools er kun én af hotellets fordele. Om aftenen er der underholdning i snackbaren, og sover du længe, vågner du til fuglenes smukke sang.

Cordial Mogan Solaz

Her bor du i moderne lejligheder og har morgenmadsbuffet inkluderet i prisen - perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie. Hotellet er nabo med Cordial Mogan Playa, hvor alle gæster på Cordial Mogan Solaz er velkomne til at benytte pools og øvrige faciliteter.

Cordial Magec Taurito

Oplev roen i den lille ferieby Taurito! På skråningen af dalen ligger det nybyggede lejlighedshotel Cordial Magec Taurito. Lejlighederne bliver et perfekt andet hjem til ferien, og hotellet har både fitnessrum for den aktive og poolområde for afslapning.