Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rummelig balkon eller terrasse med udsigt over bjergene. Balkon eller terrasse med udsigt over bjergene. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser

Familie-værelser der består af to superior-værelser med connecting door. I hvert værelse findes dobbeltseng og mulighed for opredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Minibar mod betaling. El-kedel med kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, seperat bruser og toilet. Balkon eller terrasse med pooludsigt.
Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 4-6 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelser

Superior-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofaen.Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel med kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Balkon eller terrasse og pooludsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.