Cordial Muelle Viejo

apollo mondo local

  • • Unik perle med bedste beliggenhed i Puerto de Mogán
  • • Poolområde med fantastisk havudsigt
  • • Moderne, veludstyrede lejligheder med plads op til 6 personer

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til det populære lejlighedshotel Cordial Muelle Viejo i den charmerende fiskerby Puerto de Mogán. Hotellet er naturligvis medlem af vores Apollo Mondo Local familie - hoteller med mange tilfredse gæster, gode faciliteter og skøn beliggenhed. Her bor du i pæne, moderne og veludstyrede lejligheder med en perfekt beliggenhed nær havet og strandpromenaden med restauranter, caféer og butikker.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fantastisk udsigt og roligt pool-område.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det populære lejlighedshotel Cordial Muelle Viejo har den bedst tænkelige beliggenhed i den charmerende fiskerby Puerto de Mogán. Fra din solstol ved poolen kan du se havet bruse ind over den smukke stenstrand lige nedenfor hotellet, og en kort gåtur væk ligger byens hyggelige restauranter og butikker.

Poolområde
Hotellet har et stilrent poolområde med en imponerende udsigt over havet. Poolen er opvarmet til mindst 22 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Poolområdet har lækre solterrasser med solstole, parasoller, loungemøbler og balinesiske solsenge. På hotellets tag er der yderligere en solterrasse med solstole og parasoller. Poolhåndklæder indgår og kan skiftes mod betaling.

Øvrigt om hotellet
Receptionen er åben i dagtimerne. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 350 meter fra hotellet (afhængig af trafikken i området), bagagen transporteres ikke. Udendørs parkering er mod betaling. Parkering i garage er gratis.

Oplev omgivelserne
På strandpromenaden nedenfor hotellet ligger flere restauranter, caféer og små butikker samt et supermarked. Fra hotellet er der blot en kort gåtur til centrum af den pittoreske by Puerto de Mogán, der anses for at være en af Gran Canarias hyggeligste byer.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Local.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Wifi indgår

Alle hoteller i Puerto de Mogán & Taurito

Cordial Mogan Playa

Cordial Mogan Playa ligner en kanarisk by med springvand, vandfald og kirke. Hotelområdet har smukt udsmykkede balkoner, omgivet af eksotiske planter, kaktusser og papayatræer. Stranden og den pittoreske havn ligger blot en kort gåtur herfra. Desuden har en af hotellets stjerner en Michelin-stjerne. Det er svært at bo bedre end her!

Radisson Blu Resort & Spa

Velkommen til Radisson Blu Resort & Spa – et moderne luksushotel i en af Gran Canarias mest charmerende byer, Puerto de Mogán. På hotellet er der et stort poolområde med separat børnepool, to restauranter og et skønt spa, hvor du kan slappe af og nyde din ferie. Den charmerende havn i Puerto de Mogán ligger i gåafstand.

Cordial Mogán Valle

Cordial Mogan Valle er et perfekt alternativ for børnefamilien eller for dig som bare vil slappe af under den kanariske sol. Den rolige beliggenhed er kun en kort gåtur fra sandstranden og de 3 pools er kun én af hotellets fordele. Om aftenen er der underholdning i snackbaren, og sover du længe, vågner du til fuglenes smukke sang.

Cordial Mogan Solaz

Her bor du i moderne lejligheder og har morgenmadsbuffet inkluderet i prisen - perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie. Hotellet er nabo med Cordial Mogan Playa, hvor alle gæster på Cordial Mogan Solaz er velkomne til at benytte pools og øvrige faciliteter.

Cordial Magec Taurito

Oplev roen i den lille ferieby Taurito! På skråningen af dalen ligger det nybyggede lejlighedshotel Cordial Magec Taurito. Lejlighederne bliver et perfekt andet hjem til ferien, og hotellet har både fitnessrum for den aktive og poolområde for afslapning.