Cordial Mogan Playa

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Cordial Mogan Playa ligner en kanarisk by med springvand, vandfald og kirke. Hotelområdet har smukt udsmykkede balkoner, omgivet af eksotiske planter, kaktusser og papayatræer. Stranden og den pittoreske havn ligger blot en kort gåtur herfra. Desuden har en af hotellets stjerner en Michelin-stjerne. Det er svært at bo bedre end her!

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Flot og meget rent
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Cordial Mogan Playa er et flot hotel bygget i kanarisk arkitektur, omgivet af eksotiske planter og blomster. Der er to dejlige poolområder, som er opvarmede til mindst 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Omkring alle pools er en jacuzzi. Solstole, parasoller og håndklædeservice.

Hotellet har to restauranter med fremragende service og både internationale og kanariske retter. I buffetrestauranten kan du spise morgenmad og middag. À la carte-restauranten, Los Guayres, blev tildelt en stjerne i Guide Michelin i 2022 og er også kåret som den bedste restaurant på De Kanariske Øer. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranten, som er åben tirsdag-lørdag. Dresscode - lange bukser til mænd til middag. Hotellet har fire barer, hvoraf to er poolbarer, der serverer drinks og lette måltider i løbet af dagen.

I hotellets spa er gæster over 18 år velkomne og der er sauna, dampsauna, jacuzzi, indendørs pool, isfontæne, massagebrusere og spabehandlinger og massage - alt sammen mod betaling. Fitnessrummet kan benyttes gratis.

En række aktivitetsmuligheder såsom bowling, tennis og spillehjørne mod betaling. Det er også muligt at leje mountainbikes på hotellet og deltage i organiserede cykelture mod betaling. Der arrangeres aftenunderholdning flere gange om ugen. Legeplads. Børneklub drevet i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Strygefaciliteter kan lånes i receptionen. Elevatorer findes kun i bygningerne hvor dobbeltværelserne placeret i. Trapper og niveauforskelle. Ca. 100 meter til et lille indkøbscenter med et par butikker og restauranter. Cirka 800 meter ned til Puerto de Mógans maleriske havn med hyggelige restauranter, caféer og dagligvarebutikker. Busstoppested i nærheden.

Miljømærkning
Hotellet arbejder aktivt med bæredygtighed og er certificeret af Biosphere Sustainable Lifestyle. Certificeringen er baseret på FN's mål for bæredygtig udvikling. Læs mere om Biosphere Sustainable her.

Måltider

Vinter 2023/2024
Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgen- og middagsbuffet)

Vinter 2024/2025:
Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) inkl. drikkevarer

Rejser du mellem jul og nytår og tilkøber halvpension, er julemiddag (25/12) og nytårsmiddag også inkluderet.

Sommer 2024
Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgen- og middagsbuffet)
  • Halvpension (morgen- og middagsbuffet) inkl. drikkevarer

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.30 og middagen kl. 18.00-21.30. Hvis du tilkøber halvpension inkl. drikkevarer, er der vand, sodavand, fadøl eller husets vin (rød, hvid og rosé) ad libitum til middagen.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Puerto de Mogán & Taurito

Radisson Blu Resort & Spa

Velkommen til Radisson Blu Resort & Spa – et moderne luksushotel i en af Gran Canarias mest charmerende byer, Puerto de Mogán. På hotellet er der et stort poolområde med separat børnepool, to restauranter og et skønt spa, hvor du kan slappe af og nyde din ferie. Den charmerende havn i Puerto de Mogán ligger i gåafstand.

Cordial Muelle Viejo

Velkommen til det populære lejlighedshotel Cordial Muelle Viejo i den charmerende fiskerby Puerto de Mogán. Hotellet er naturligvis medlem af vores Apollo Mondo Local familie - hoteller med mange tilfredse gæster, gode faciliteter og skøn beliggenhed. Her bor du i pæne, moderne og veludstyrede lejligheder med en perfekt beliggenhed nær havet og strandpromenaden med restauranter, caféer og butikker.

Cordial Mogán Valle

Cordial Mogan Valle er et perfekt alternativ for børnefamilien eller for dig som bare vil slappe af under den kanariske sol. Den rolige beliggenhed er kun en kort gåtur fra sandstranden og de 3 pools er kun én af hotellets fordele. Om aftenen er der underholdning i snackbaren, og sover du længe, vågner du til fuglenes smukke sang.

Cordial Mogan Solaz

Her bor du i moderne lejligheder og har morgenmadsbuffet inkluderet i prisen - perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie. Hotellet er nabo med Cordial Mogan Playa, hvor alle gæster på Cordial Mogan Solaz er velkomne til at benytte pools og øvrige faciliteter.

Cordial Magec Taurito

Oplev roen i den lille ferieby Taurito! På skråningen af dalen ligger det nybyggede lejlighedshotel Cordial Magec Taurito. Lejlighederne bliver et perfekt andet hjem til ferien, og hotellet har både fitnessrum for den aktive og poolområde for afslapning.