Cordial Mogan Playa

  • • Restaurant med Michelin-stjerne
  • • Førsteklasses hotel
  • • Central beliggenhed

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Cordial Mogan Playa ligner en kanarisk by med springvand, vandfald og kirke. Hotelområdet har smukt udsmykkede balkoner, omgivet af eksotiske planter, kaktusser og papayatræer. Stranden og den pittoreske havn ligger blot en kort gåtur herfra. Desuden har en af hotellets stjerner en Michelin-stjerne. Det er svært at bo bedre end her!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Vi er meget begejstrede for dette sted fordi det ikke virker som et "hotel" men snarere som en re...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Cordial Mogan Playa er et flot hotel bygget i kanarisk arkitektur, omgivet af eksotiske planter og blomster. Der er to dejlige poolområder, som er opvarmede til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Separat børnepool. Omkring alle pools er en jacuzzi. Solstole, parasoller og håndklædeservice.

Receptionen ligger i en smuk bygning med glaskuppel i fantastiske farver. Spa (for gæster over 18 år) med opvarmet pool, massagebrusere, massage og en række forskellige behandlinger mod betaling. Jacuzzi, sauna og få fitness-faciliteter.

På hotellet findes flere restauranter med både internationalt og kanarisk køkken. En af hotellets restauranter, Los Guayres, har modtaget en Michelin-stjerne og er også udnævnt til Kanarieøernes bedste restaurant. Flere barer. Aftenunderholdning arrangeres flere gange om ugen. For den aktive er der mulighed for bowling og tennis mod betaling. Man kan leje mountainbikes på hotellet og deltage i arrangerede cykelture mod betaling. Spillehjørne mod betaling. Legeplads. Børneklub i hotellets regi.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Roomservice. Ca. 100 m til et lille centrum med et par butikker og restauranter. Ca. 800 m ned til Puerto de Mogán hyggelige havn med gode restauranter, caféer og supermarkeder. Busstoppested i nærheden.

Måltider

Vinteren 2022/2023 Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Hvis du rejser over jul og nytår og tilkøber halvpension, indgår også julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Sommeren 2023
Indgår:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.30 og middag kl. 18.00-21.30.

Alle hoteller i Puerto de Mogán & Taurito

Radisson Blu Resort & Spa

Velkommen til Radisson Blu Resort & Spa – et topmoderne luksushotel i en af Gran Canarias mest charmerende byer, Puerto de Mogán. På hotellet er der et stort poolområde med separat børnepool, to restauranter og et skønt spa, hvor du kan slappe af og nyde din ferie. Den charmerende havn i Puerto de Mogán ligger i gåafstand.

Cordial Muelle Viejo

Velkommen til det populære lejlighedshotel Cordial Muelle Viejo i den charmerende fiskerby Puerto de Mogán. Hotellet er naturligvis medlem af vores Apollo Mondo Local familie - hoteller med mange tilfredse gæster, gode faciliteter og skøn beliggenhed. Her bor du i pæne, moderne og veludstyrede lejligheder med en perfekt beliggenhed nær havet og strandpromenaden med restauranter, caféer og butikker.

Cordial Mogan Valle

Cordial Mogan Valle er et perfekt alternativ for børnefamilien eller for dig som bare vil slappe af under den kanariske sol. Den rolige beliggenhed er kun en kort gåtur fra sandstranden og de 3 pools er kun én af hotellets fordele. Om aftenen er der underholdning i snackbaren, og sover du længe, vågner du til fuglenes smukke sang.

Cordial Mogan Solaz

Her bor du i moderne lejligheder og har morgenmadsbuffet inkluderet i prisen - perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie. Hotellet er nabo med Cordial Mogan Playa, hvor alle gæster på Cordial Mogan Solaz er velkomne til at benytte pools og øvrige faciliteter.

Cordial Magec Taurito

Oplev roen i den lille ferieby Taurito! På skråningen af dalen ligger det nybyggede lejlighedshotel Cordial Magec Taurito. Lejlighederne bliver et perfekt andet hjem til ferien, og hotellet har både fitnessrum for den aktive og poolområde for afslapning.