Bedømmelse af Riviera Vista

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 41 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-
Nemmere/kortere adgang til poolen. Boede i værelset lige ovenfor og skulle hele vejen ned i den anden ende og tilbage igen for at komme til poolen.

Bekræftet køb : 2020-01-18


7 ud af 10

+
na
-
na

Bekræftet køb : 2019-11-23


8 ud af 10

+
-
Ren voksenhotel

Bekræftet køb : 2019-11-02


9 ud af 10

+
Udsigten
-

Bekræftet køb : 2019-10-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

100% af gæsterne anbefaler

342 bedømmelser
Meget godt
 
138
Godt
 
129
Middel
 
53
Mindre godt
 
14
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

15-10-2019

Indlæg af rikz1989 Aalborg, Danmark

Dejligt hotel

Dejligt hotel i den lille by playa del cura. Hotellet ligger på toppen af en stejl bakke, så er ikke så egnet hvis du er dårligt gående. Hotellet er rent og pænt og der er et venligt personale. Morgenmadsbuffet og frokost var god. Men aftensmaden var ikke noget særligt. Der er masser af solsenge på hotellet og en okay stor pool. Ellers har de elevatoren til stranden.

 
11-11-2018

Indlæg af Margrethe119 Greve, Danmark

November ferie

Atter engang på Riviera Viste på Playa del Cura. Valgte dennegang at tage halv pension på ferien og det var vi glade for. Maden var af god kvalitet. Værelset var lid ubekvem, da den lå på et hjørne, hvor folk som skulle på 1 - 2 sal lige skulle forbi. Derudover var værelset pænt og rent og vi kan anbefale hotellet til andre.

 
08-07-2018

Indlæg af DK-Glenn Danmark

Lever fint op til de 3 stjerner.

Nydeligt renoveret hotel,i moderne stil. Meget roligt område uden strandsælgere og en masse aktiviteter. 2 gode strande. Ikke langt til supermarkedet. Vær. 2104, m. soverum, bad/ bruser med god aflægger plads, stue med køl, kaffemaskine og elkedel. Lille terrasse med havudsigt. Noget hårde senge. Fint rent. Ingen problemer med at få liggestole, der dog er i en noget blandet kvalitet/ sat igennem. Dejlig pool område med flot udsigt. Vi bestilte med halvpension, hvor der kan vælges mellem 2 forskellige for- og hovedretter samt dessert. Kvaliteten var ok. Morgenmad består at 4 forskellige juice, 5 pålæg og oste, variation at brød. Æg, pandekager, marmelade...alt hvad man kan forvente. Alt i alt et dejligt sted med rolig atmosfære og som forventeligt.

 
17-02-2017

Indlæg af Jan N Herlev, Danmark

Rent og pænt men...

Rent og pænt hotel med virkelig pæne værelser, men badeværelset er lavet af glas og ligger i soveværelset. Ikke super praktisk når man har en partner der skal tisse om natten, nogle gardiner man kan rulle ned for kunne være smart. Det er meget lydt, man kan høre alt fra rummene omkring. Rengøringen var rigtig fin. Kan ikke snige den op på mere end 3 stjerner. Og nå ja tv på tysk, kunne forstår spansk men næsten alt var på tysk.

 
10-02-2017

Indlæg af KIMmusik Århus, Danmark

Flot, pænt og dyrt...

Mit 8. besøg på Gran Canaria og første gang som 'par' og ikke familie, ændrer selvfølgeligt mine valg, blandt andet for hotellet. Dette er min partners første besøg på GC. Derfor betaler jeg gerne mere for at opleve en bedre standard end med børn. Hotel Riviera Vista har ikke skuffet! Meget, meget flinke og rare i receptionen. Efter kontakt med hotellet var vi heldige med værelset. Perfekt udsigt. Sengene er til den hårde side, men vi spurgte ikke receptionen om ekstra topmadrasser, som sikkert havde hjulpet. Rengøring overalt rigtigt god. Parkering af lejebil var heller intet problem - ofte lidt nede af vejen og aldrig langt væk ;-) Vi brugte ikke poolbaren (der vist lukker kl. 18), men forsøgte forgæves at spise i restauranten, hvis tjenerne godt nok kom med menukortet og derpå lod os sidde i 18 minutter uden kontakt, inden vi gik igen. Restauranten fik ikke flere chancer, så vi ved ikke om det var ok? Til gengæld brugte vi massagen og købte for €86 en fuld body massage and face treatment, der varmt kan anbefales. Ca €4 til Amadores Beach med taxa (det er billigere end bussen, hvis I bare er mere end 2 personer, så lad være!!! med at gå derned... vejen er ikke god eller sikker) Hotellet kan klart anbefales - Playa del Cura er et meget lille samfund, hvis man kender Puerto Rico... Men har det, der er nødvendigt og tilmed med meget imødekommende mennesker :-)