Maspalomas Resort by Dunas

apollo mondo family

Maspalomas Resort by Dunas er det seneste i rækken af populære Apollo Mondo Family-hoteller. Der er plads til den store familie i de rummelige lejligheder, og All Inclusive indgår i prisen. Og som altid hos vores Apollo Mondo Family er der selvfølgelig Club Polly & Mino, Swim School by Apollo, holdtræning og en skøn Mondo Café med terrasse!

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 3-værelses lejligheder for 3-6 personer, heraf 1 barn. 4-værelses lejligheder for 4-8 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,7 km
Til centrum: 1,1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Velkommen til Maspalomas Resort by Dunas, et hotel i typisk kanarisk stil med mindre bygninger spredt i frodige grønne områder. Her er en hjemlig og afslappet atmosfære og personalet vil tage sig godt af dig og gøre din ferie til gode minder.

Poolområde og strand:
I hotellets frodige have er der to poolområder, et med pool og separat børnepool og et med pool med børnesektion. Der er også en plaskebassin, Duni Park, for de mindste børn. Alle pools er opvarmet til mindst 24 grader om vinteren, men pooltemperaturen kan falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole, parasoller og håndklæder kan lånes. Poolbar. Sandstranden i Maspalomas ligger et stykke væk, men hotellet har bus dertil fire gange om dagen. På stranden kan der lånes solstole og parasoller.

Restaurant:
I hotellets restaurant serveres en morgenmadsbuffet samt frokost og middag. Buffeterne er omfattende og variationen og kvaliteten af maden vil lokke dig til at prøve forskellige smagsvarianter hver dag. Poolbaren The Corner serverer drinks, is, sandwich, pizza, hamburgere og pommes frites. Her er også eftermiddagskaffe hver dag, og om aftenen fungerer den som grillrestaurant flere aftener om ugen.

Baristakaffe på Mondo Café:
På Mondo Café kaffe- og juicebar kan du købe cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige typer friskpresset juice, lokale kager og is med tilbehør – alt sammen af højeste kvalitet! Caféen ligger på hotellets tagterrasse, som er det perfekte sted at nyde smukke solnedgange.

Børneklub og svømmeskole:
Apollos egen børneklub Club Polly & Mino tilbyder et bredt aktivitetsprogram 6 dage om dagen. Kloge og sjove Polly & Mino er børnenes favoritter som dukker op alle vegne på hotellet. Du kan også overraske dit barn ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner. Her kan du læse mere om Polly & Mino. Du kan også udvikle dit barns svømmekundskaber i Apollos egen svømmeskole Swim School by Apollo. Vores instruktører er uddannede og lærer børnene at tage svømmemærker.

Fitness og holdtræning:
Som på alle Apollo Mondo Family hoteller tilbydes holdtræning med skandinavisktalende instruktører. Et mindre fitnessrum til egen træning er også tilgængeligt.

Øvrigt:
Gratis wifi. Der er et minimarked på hotellet. Gåafstand til sanddynerne, shopping og til golfbanen. Trafikken omkring hotellet samt musik og lyde fra hotellets showbar kan for nogle lejligheder opfattes som forstyrrende.

Indgår i Apollo Mondo Family på Maspalomas Resort by Dunas:

 • Wifi
 • Fitnessrum
 • 4 træningshold om dagen
 • Solstole, parasoller og håndklæder
 • Busservice til stranden

Mod betaling:

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Vaskemaskine og tørretumbler

Måltider

Indgår:

Vær opmærksom på

Maspalomas Resort by Dunas er et Apollo Mondo Family-hotel i perioden 21. oktober 2023 - 5. april 2024. Uden for denne periode er der ingen konceptaktiviteter som Swim School by Apollo, børneklubben Club Polly & Mino eller træningspas med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino for børnene
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Food & Beverage
 • Holdtræning & fitness indgår
 • Direkte transfer t/r hotellet
 • Wifi indgår

Alle hoteller i Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotel Cordial Green Golf er et godt valg, hvis du elsker golf. På dette hotel bor du nemlig ved siden af den fine golfbane i Maspalomas. Slap af ved poolen efter morgenmaden eller tag gratis bussen til stranden i stedet. De lyse etagelejligheder ligger i hyggelige bungalower og har terrasse.

Canary Garden Club

Bo på familievenlige Canary Garden Club i bungalows i rolige, grønne omgivelser. På området er der masser af plads til leg og afslapning, og det hyggelige poolområde med opvarmede pools for store og små bliver hurtigt det naturlige samlingspunkt.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotel Mirador Maspalomas by Dunas er All Inclusive inkluderet i prisen! Her bor du i bekvemme værelser med plads til op til fire personer, og du kan vælge at nyde den spanske sol ved hotellets poolområde, eller hoppe på hotellets gratis bus, som kører til og fra stranden flere gange hver dag.

Vista Oasis

I Sonneland-området, ca. 3 kilometer fra Maspalomas centrum, ligger lejlighedshotellet Vista Oasis. Her kan I slappe af ved det dejlige poolområde og du har gåafstand til restauranter, butikker og barer. Du kan vælge mellem, at bo i en 2-værelses lejlighed, hvor All Inclusive er inkluderet eller du kan vælge kun at tilkøbe morgenmad eller halvpension.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

På Kumara Serenoa by Lopesan Hotels kan du rigtig slappe af under den kanariske sol. Her kan de voksne nyde fred og ro i værelser og områder kun til dem. Og for børnefamilierne og andre, der gerne vil være aktive, er der aktiviteter i dagtimerne og underholdning hver aften.