Rejser til Fuerteventura

Stranden Morro Jable på Fuerteventura.

Fuerteventura:

  • • Strandenes ø med sanddyner
  • • Aktiviteter for store og små
  • • Fuerteventura hele året

De Kanariske Øer er for dig, som er en rigtig soldyrker! Her kan du opleve en storslået skønhed og rene linier. Her hersker sandet, havet og bjergene og en sol der skinner i mange timer om året. Du kan rejse med Apollo til Fuerteventura hele året.

Ugens deal: spanske favoritter

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på vores rejser til Fuerteventura. Gælder for rejser der bookes i perioden 13/5-22/5 og med afrejse fra 1/7-30/9 2022. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser og gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter. 

få rabat på vinterferien

Få book tidligt-rabat på 500,- pr. person til De Kanariske Øer, Madeira, Dubai & Emiraterne, Egypten & Mauritius. Til Thailand får du 1000,- pr. booking. Gælder for rejser med afrejse 1. november 2022 - 31. marts 2023 og kun på nybookinger der foretages i perioden 5.-31. maj 2022. Gælder ikke grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. Læs mere her »Fakta om Fuerteventura

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag ekskl. drikkevarer er ca. 130 DKK pr. person. Se vores tips til gode madopleveler på Fuerteventura her

Transfer

Fra lufthavnen til Caleta de Fuste er der ca. 15 min., til Corralejo og Las Playitas ca. 40-60 min. og til Costa Calma ca. 1 time og 20 min. Ca. 2 timer til Jandia. Fra lufthavnen til El Cotillo og Majaicho tager det ca. 40 minutter. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Der kommer et tillæg for specialbagage som f.eks. cykel, surfudstyr og golftaske. Du kan forudbestille plads i transferbussen (tur/ retur) for specialbagage for ca. 300 DKK eller betale 35 euro ved ankomst.

Strande

Fuerteventura er kendt for sine mange kilometerlange sandstrande med hvidt, finkornet sand og krystalklart vand. Sorte lavastrande kan forekomme. Her kan man finde en øde og ganske uberørt strand. Stærk strøm og tidevand kan forekomme, specielt på den nordlige side, og medføre at sandet delvist forsvinder fra strandene. Der findes en del nudiststrande, især på Fuerteventuras strande i syd. her kan du læse mere om Fuerteventuras bedste strande

Flere fakta

Klima oversigt

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
maj 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
dec 20°c
8,2 ud af 10 Fuerteventura
Vores gæsters vurdering, Baseret på 7304 anmeldelser
Populære hoteller
Playitas Resort
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: 1-værelses lejlighed Playitas Hotel, 7 nætter, 2/6 2022, Fra København/Kastrup
fra
2.019 DKK
Book

Playitas Annexe
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: 3-værelses lejlighed i anneks, 7 nætter, 2/6 2022, Fra København/Kastrup
fra
1.018 DKK
Book

La Pared - powered by Playitas
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 7 nætter, 2/6 2022, Fra København/Kastrup
fra
1.649 DKK
Book

Andre byer De Kanariske Øer

Gran Canaria

Velkommen til Gran Canaria - favoritten, der har alt! Øen er som et kontinent i miniatureformat med et dejligt klima og et stort udbud af alt, hvad du behøver på din ferie. Når du rejser til Gran Canaria kan du opleve nogle af øens mange skønne og mere ukendte steder.

Lanzarote

Lanzarote er en meget speciel ø stærkt præget af sin vulkanske oprindelse. Kontrasterne på øen er store, og landskabet varierer konstant. Månelandskab med sort lava og dramatisk krater blandes med grønne vinranker, lange strande og azurblåt hav. Lanzarote er ikke bare De Kanariske Øers mest vulkanske ø, men det er også den mest stilfulde med gennemtænkt arkitektur i harmoniske farveskalaer.

Tenerife

Når du rejser til Tenerife møder du en fantastisk smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både store og små. Vælg mellem dejlige sandstrande i syd og ægte kanarisk byliv i nord med mange skønne hoteller. Midt på Tenerife byder vulkanen Teide på de mest fantastiske udsigter.

La Gomera

La Gomera viser dig en ny og uberørt side af De Kanariske Øer. På din rejse til La Gomera bliver du mødt af pittoreske byer på grønklædte bjerge, venlige mennesker og mange solsikre timer. Du kommer hertil med båd fra Tenerife. Begiv dig ud på en vandretur og oplev øens eventyrlige skove og frodige dale.