Rejsetips til Gran Canaria

Gran Canaria - rejsetips

Gran Canaria er en ø fuld af magiske øjeblikke. Bag turiststrøgene venter en hel verden på at blive opdaget - hvidkalkede bjergbyer, langstrakte vider, magiske solnedgange og bjergtagende naturscenerier. Vi vil gerne dele vores bedste Gran Canaria-tips med dig, og vi håber, at de vil give inspiration til din næste ferie.

 

Aktiviteter på Gran Canaria

Vil du opleve en masse på ferien? På Gran Canaria finder du masser af sportsaktiviteter, vandparker og forlystelsesparker, der får adrenalinet til at pumpe.

Læs mere

Karneval på Gran Canaria

Hvert år er der karneval på Gran Canaria. Øen forvandles til én stor fest og du kan også tage del i festoptoget eller bare kigge på - du bestemmer!

Læs mere her

Seværdigheder på Gran Canaria

På Gran Canaria er der mange seværdigheder - både de kendte og mere ukendte. Oplev de skønneste perler på denne fantastiske ø, som fx nordlige Gran Canaria og Las Palmas.

Læs mere

Gran Canarias spændende byer

Brug for en pause fra stranden? Så skal du tage på udflugt til en af Gran Canarias spændende byer!

Læs vores tips

Gran Canarias naturlige skønheder

Vulkaner, ørkener og storslåede bjergkæder - lad dig overraske af Gran Canarias smukke natur.

Læs mere her

Restauranttips til Gran Canaria

Udforsk det kanariske køkken på den eneste rigtige måde - spis ude! Se vores tips til hvordan du finder det lækreste mad og de mest friske skaldyr her.

Oplev øens lækkerier

Shopping på Gran Canaria

På Gran Canaria er der en bred vifte af shopping til gode priser på små markeder, store indkøbscentre og butikker. Find ud af her, hvilken form for shopping der passer dig bedst.

Se vores tips

Gran Canarias specialiteter

Nyd de kanariske specialiteter på din ferie! Der er en masse godt at vælge mellem, fra stærk kaffe til grillet fisk. Øen Gran Canaria har noget for alle. 

Se vores tips

Las Canteras - citystranden

Las Canteras er en bred, gylden strand midt i Las Palmas - den strækker sig hele tre kilometer langs Atlantens klare blå hav. Lige ved stranden er der masser af byliv.

Læs om citystranden her

Gran Canarias 7 bedste strande

Glitrende hav og sand mellem tæerne. På Gran Canaria finder du nogle af Spaniens bedste strande. Her er variationen også stor - du finder nemlig alt fra børnevenlige strande, strande der er paradis for surfere, naturiststrande og mægtige ørkenstrande.

Læs om Gran Canarias strande

Familieferie på Gran Canaria

I november 2021 rejste Trine og hendes familie til Lopesan Baobab Resort på Gran Canaria. Læs om deres oplevelse af hotellet, aktiviteterne på hotellet og rejsemålet.

Læs mere her

Udvalgte Gran Canaria-videoer