Lopesan Baobab Resort - Vinter 2021/22

apollo mondo family

  • • Høj gæstetilfredshed
  • • Halvpension indgår
  • • Unique - book værelser med ekstra fordele
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til det populære Lopesan Baobab Resort – et af vores mest populære Apollo Mondo Family Resorts, ved Maspalomas mægtige sanddyner. Her er alt hvad der skal til for en skøn familieferie – børneklub, svømmeskole, kaffe- og juicebaren Mondo Café samt gratis træningstimer med skandinavisktalende Apollo personale. Desuden indgår halvpension i prisen.

SPECIALTILBUD

Book senest den 31/7 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng med afrejse i perioden 1/10 2021-1/5 2022. Gælder kun charterrejser og nybookinger. Gælder ikke uspecificerede rejser eller kun fly. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser med privat pool for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 3 børn. Suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Når man kom ind på hotellet og stod midt i urskoven. Vandet med pelikanerne gav også en god stemn...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lopesan Baobab Resort er et førsteklasses hotel med spektakulær, afrikanskinspireret arkitektur. Hotellet består af ni bygninger, som indrammes af en tropisk have. Fra det smukke hotel kan du skimte Maspalomas’ mægtige sanddyner, hvilket også får tankerne til nabokontinentet. Hotellet ligger i rolige og fine Meloneras, og der er kun en kort gåtur ned til havet og strandpromenaden.

Lazy River og sjove børnepools
Her finder du intet mindre end syv pools, som er opvarmede til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Der er også en slingrende lazy river-pool og to pools med kunstigt sand. Gratis håndklædeservice, solstole og parasoller. Der er også to separate børnepools med tre små vandrutsjebaner og andet sjov for børnene.

God og sund mad
På Lopesan Baobab Resort serveres der varierende, velsmagende og sunde madretter. Børnene har egen buffet. Totalt er der fire restauranter, heraf to buffetrestauranter, en restaurant med afrikansk køkken samt en Middelhavs- og grillrestaurant. Halvpension i buffetrestauranterne. Pæn påklædning kræves i restauranterne til middag (mænd skal bære lange bukser).
Der er fem barer på hotellet, heraf to poolbarer. På kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du købe god kaffe, nypressede juicer og lokalt bagværk.

Børnevenligt på Lopesan Baobab Resort
For børnene er der et bredt aktivitetsprogram med børneklub og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmeinstruktører. Læs mere om svømmeskole her. Legeplads i tilslutning til børnepoolen/legepool og børneklub for børn 4-12 år i hotellets egen regi.

Kloge og sjove Polly & Mino er børnenes favoritter, som en gang imellem dukker op på hotellet. Du kan også overraske børnene ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner! Læs mere om Apollos egen børneklub Club Polly & Mino.

Gratis holdtræning og fitnessfaciliteter
På Lopesan Baobab Resort kan du træne i hotellets store, veludstyrede fitnesscenter deltage med både maskiner og med plads til funktionel træning. Aldersgrænsen er 18 år for træning i fitnessrummet. Du kan også deltage i fire gratis træningshold om dagen, som ledes af vores skandinavisktalende instruktører. Desuden findes der cykel- og løbestier samt bordtennis. [Læs mere om sport og træning på Lopesan Baobab Resort.

Som gæst har du mulighed for at benytte spaområderne på søsterhotellerne Lopesan Villa del Conde Resort og Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa til reducerede priser.

Unique
Gæster der booker junior-suiter, superior-værelser eller dobbeltværelser med privat pool, får del i hotellets koncept Unique. Dette indebærer priority ind- og udcheckning. VIP-morgenmad i en reserveret del i buffetrestauranten, reserveret område ved poolområdet med solstole samt adgang til vand og frugt. VIP-lounge med et bredt udvalg af snacks, drikkevarer og gratis wifi.

Ved ankomst får Unique-gæster 2 (små) flasker vin på værelset, pudemenu og kit med duftlys, badesalt og badeolie i badeværelset.

Øvrigt på hotellet
Gratis wifi i receptionen. Dags- og aftenunderholdning. Roomservice mod betaling døgnet rundt. Gennemkørselstrafik.

Her kan du læse mere om alle vores Apollo Family Resorts.

Måltider

Halvpension. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag. Helpension mod tillæg. Her kan du læse mere om mad og drikke på hotellet, og se hvad der indgår i halv- og helpension.

Apollo Mondo Family Resorts
  • Børneklub og svømmeskole
  • Gratis holdtræning og fitnessfaciliteter
  • Mondo Food & Beverage
  • Gratis WiFi