Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon. To enkeltsenge. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 42 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelse med jacuzzi

Deluxe-værelser med balkon. Værelserne har forskellig udformning. Nogle værelser har jacuzzi på værelset, og nogle har jacuzzi på udepladsen. Visse har jacuzzi på en terrasse, der deles med andre. På den delte terrasse findes desuden en balinesisk solseng til hvert værelse. Alle jacuzzier på den delte terrasse er nummereret til respektive værelse. To enkeltsenge. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 42 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt eller pooludsigt. To enkeltsenge. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.