Deluxe-værelser

Rummelige deluxe-værelser med lys indretning. To separate senge, der står sammen. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter. Lille køleskab (kan fyldes som minibar mod betaling). Trægulv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Terrasse.

Gæster i deluxe-værelserne har gratis adgang til spaen i 90 minutter pr. dag.

Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-værelser med jacuzzi

Rummelige deluxe-værelser af varierende udseende/størrelse. Nogle værelser har jacuzzi på værelset, nogle har jacuzzi på udepladsen og nogle har jacuzzi på en terrasse, der deles med andre. På den delte terrasse er der også en balinesisk solseng til hvert værelse. Alle jacuzzier på den delte terrasse er nummererede til respektive værelse.

To separate senge, der står sammen. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter. Lille køleskab (kan fyldes som minibar mod betaling). Trægulv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Gæster i deluxe-værelserne har gratis adgang til spaen i 90 minutter pr. dag.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Lyse og rummelige dobbeltværelser med to separate senge, der står sammen. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter. Lille køleskab (kan fyldes som minibar mod betaling). Trægulv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt eller pooludsigt.

Antal personer: 2 personer.