Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med to enkeltsenge. Tv med internationale kanaler. El-kedel og kaffe/te. Lille køleskab (kan fyldes som minibar mod betaling). Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Gæster i deluxe-værelserne har gratis adgang til spaen i 90 minutter pr. dag.

Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelser med jacuzzi

Deluxe-værelser af varierende udseende/størrelse. Nogle værelser har jacuzzi på værelset, nogle har jacuzzi på udepladsen og nogle har jacuzzi på en terrasse, der deles med andre. På den delte terrasse er der også en balinesisk solseng til hvert værelse. Alle jacuzzier på den delte terrasse er nummererede til respektive værelse.

To separate senge, der står sammen. Tv med internationale kanaler. El-kedel og kaffe/te. Lille køleskab (kan fyldes som minibar mod betaling). Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Gæster i deluxe-værelserne har gratis adgang til spaen i 90 minutter pr. dag.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med to enkeltsenge, der står sammen. Tv med internationale kanaler. El-kedel og kaffe/te. Lille køleskab (kan fyldes som minibar mod betaling). Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt eller pooludsigt.

Antal personer: 2 personer.