Riu Oliva Beach Resort

All Inclusive Riu Oliva Beach Resort er en frodig oase, der ligger midt i klitterne på den næsten fire kilometer lange sandstrand lige syd for Corralejo. Hotellet har flere restauranter og barer, som alle indgår i hotellets All Inclusive-program, så du kan prøve både det lokale og det asiatiske køkken, når du er i humør til det. Der er et fitnessrum og en børneklub for de mindste.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 1-2 personer. Større dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Familie-værelser for 3-5 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Riu Oliva Beach Resort har to store poolområder med i alt tre pools, inklusiv en børnepool. Et poolområde med en pool og en børnepool ligger direkte over stranden, og alle aktiviteter foregår her i løbet af dagen. Alle pools er opvarmet til 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Der er solstole og parasoller til rådighed ved poolerne og på stranden. Pool- og strandhåndklæder indgår.

Riu Oliva Beach Resort har fire buffetrestauranter, tre barer og to poolbarer. Der er to buffetrestauranter, hvor man kan spise morgenmad, frokost og middag. Buffetrestauranterne El Canario og Mandarin tilbyder henholdsvis lokale og asiatiske retter, der skal reserveres bord, og de har åbent nogle få aftener om ugen. Hotellet har fem barer, herunder to poolbarer, som serverer drinks og snacks, en loungebar og to almindelige barer.

Hvis du vil træne og holde dig i form på ferien, tilbyder hotellet et fitnessrum og forskellige fitnesshold som vandaerobic, udstrækning og fitness. Fitnessrummet har en aldersgrænse på 18 år. Billard og cykler er til rådighed mod betaling. Hoteldrevet børneklub for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Legeplads for børn. Daglige aktiviteter, nogle mod betaling. Aftenunderholdning og live musik et par aftener om ugen. Diskotek.

Gratis wifi på hele hotellet. Hotellet består af en hovedbygning på syv etager med elevator og en sidebygning på to til tre etager uden elevator. Afstanden til stranden varierer fra 150 til 350 meter, afhængigt af hvor man bor på hotellet. Hvis du vil til Corralejo, kører der en lokal bus flere gange om dagen.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restauranterne Atlántico eller La Oliva, kl. 8.00-10.30
 • Kontinental morgenmad i Los Lobos- og Las Dunas-poolbarerne kl. 10.30-12.30
 • Frokost/snacks i Los Lobos- og Las Dunas-poolbarerne kl. 13.00-15.30
 • Frokostbuffet i restauranterne Atlántico eller La Oliva, 13.00-15.00
 • Middagsbuffet i restauranterne Atlántico eller La Oliva, 18.30-22.00
 • Middagsbuffet i restaurant El Canario med to serveringer, 18.30-20.00 eller 20.30-22.00
 • Middagsbuffet i restaurant Mandarin med to serveringer, 18.30-20.00 eller 20.30-22.00
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i alle hotellets barer kl. 10.30-24.00 og i diskoteket indtil kl. 02.00

Der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Corralejo

Maxorata Beach

Blot fem minutter fra stranden og centrum af Corralejo ligger Maxorata Beach, et lækkert og enkelt lejlighedshotel med pool. De praktiske lejligheder kan rumme op til 6 personer!

Las Marismas

Lejlighedshotellet Las Marismas på Fuerteventura er et moderne og vellidt familiehotel med rummelige og veludstyrede lejligheder. Hotellet er populært, og har et stort poolområde. Den som er til en aktiv ferie, kan vælge blandt mange aktiviteter og træning, og for de små gæster er der legeplads og børneklub. Du kan selv bestemme, om du vil lave mad i lejligheden eller være lidt mere komfortabel og tilkøbe morgenmadsbuffet, halvpension eller All Inclusive.

Galera Beach

Velkommen til dejlige Galera Beach, et dejligt hotel med god og central beliggenhed i Corralejo. Her er et hyggeligt, lille poolområde, og den fine strand i Corralejo er kun et stenkast væk. På Galera Beach har alle lejligheder havudsigt!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og mange aktiviteter. Hotellet består af to dele, en del henvender sig til såvel voksne som børn og en del, der henvender sig til gæster over 16 år, der booker junior-suiter Premium.

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay er en fint hotel med god beliggenhed i Corralejo for gæster over 18 år. Her findes en stor have, et skønt poolområde, en god restaurant og en populær spa. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive. Hotellet har en god beliggenhed i Corralejo, og byder gæster over 18 år velkommen.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sands er et dejligt hotel med gåafstand til stranden. Her findes et rummeligt poolområde, vandleg for børnene, spa og skønne restauranter. Desuden indgår halvpension i prisen.

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spal – et eksklusivt hotel for voksne over 16 år. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser direkte ved stranden i Corralejo. Slap af ved det frodige poolområde, nyd en af de mange restauranter og slap af med en skøn spabehandling. Hotellet har alt, hvad du skal bruge for en luksuriøs og afslappende ferie.

Buendia Corralejo Nohotel

Buendia Corralejo Nohotel er et lejlighedshotel i smukt design med fokus på sundhed og velvære. Her bor man i fint indrettede lejligheder, alle i to etager. Hotellet har et stort poolområde med tre opvarmede pools, herunder en børnepool. Hotellet har en velvære-sektion med fitnessrum, men du kan også deltage i forskellige træningstimer og få sundhedsråd om mad, dine personlige styrker og hvordan du får det godt i livet. Kort gåtur til havnen i Corralejo.