Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sands er et dejligt hotel med gåafstand til stranden. Her findes et rummeligt poolområde, vandleg for børnene, spa og skønne restauranter. Desuden indgår halvpension i prisen.

få rabat på vinterferien

Få book tidligt-rabat på 500,- pr. person til De Kanariske Øer, Madeira, Dubai & Emiraterne, Egypten & Mauritius. Til Thailand får du 1000,- pr. booking. Gælder for rejser med afrejse 1. november 2022 - 31. marts 2023 og kun på nybookinger der foretages i perioden 5.-31. maj 2022. Gælder ikke grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. Læs mere her »


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rent og pænt værelse og flinkt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Stort og indbydende poolområde med to pools, hvoraf den ene er opvarmet november-april og en splashpool for børnene. Solstole og parasoller.

Hotellet har en buffetrestaurant Tramontana, hvor der serveres morgenmad og middag. Der er også en poolbar, Alisos, der tilbyder enkle retter til frokost. Bar med underholdning et par aftener om ugen. Gastrobar, Aponier, der serverer skønne drinks (indgår ikke i All Inclusive eller halvpension),

Spa med bl.a. hydromassagepool, dampbad og en bred vifte af behandlinger mod betaling. Fitnessrum. Aldersgrænse 5-16 år i voksent selskab i spaen. Der er en aldersgrænse på 16 år i både fitnessrummet og spaen, og badehætte er påkrævet i visse dele af spaen. Billard og bordtennis mod betaling. Underholdning og aktiviteter som vandgymnastik, lege og træning fem gange om ugen.

Gratis wifi. Børne- og teenageklub, der drives af hotellet med engelsktalende personale. Lokaltrafik. Parkering mod betaling.

Måltider

Indgår:
Halvpension

Kan tilkøbes:
All Inclusive

Halvpension er morgenmad og middag (man kan ikke udskifte middag til frokost). Hvis du rejser over jul og nytår, indgår julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet i Tramontana, kl. 07.30-10.30
  • A la carte-frokost i poolbaren Alisos, kl. 12.30-16.00
  • Snacks i poolbaren Alisos, kl. 10.30-18.30
  • Middagsbuffet i Tramontana, kl. 18.30-21.30
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.30-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Suiterne ligger i en separat bygning, deluxe-værelser og dobbeltværelser ligger i samme bygning.

Alle hoteller i Corralejo

Arena Beach

Hotel Arena Beach består af lave rækkehuslignende bygninger med fine lejligheder alle i bekvem afstand til poolen. Ved poolområdet ligger poolbaren. Her bor du med All Inclusive.

Maxorata Beach

Maxorata Beach er et hyggeligt og enkelt lejlighedshotel med gåafstand til både centrum og strand i Corralejo. Trods den korte afstand til byens hovedgade med barer og restauranter, er her stille og roligt på hotelområdet, hvor der er pools til store og små. De praktisk indrettede lejligheder har plads til op til 6 personer.

Las Marismas

Hotel Las Marismas på Fuerteventura er et moderne og vellidt familiehotel med rummelige og veludstyrede lejligheder. Hotellet er populært, og har et stort poolområde. Den som er til en aktiv ferie, kan vælge blandt mange aktiviteter og træning, og for de små gæster er der legeplads og børneklub.

Galera Beach

Velkommen til dejlige Galera Beach, et dejligt lejlighedshotel med god og central beliggenhed i Corralejo. Her er et hyggeligt, lille poolområde, og den fine strand i Corralejo er kun et stenkast væk. På Galera Beach har alle lejligheder havudsigt!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og mange aktiviteter. Hotellet består af to dele, en del henvender sig til såvel voksne som børn og en del, der henvender sig til gæster over 16 år, der booker junior-suiter Premium.

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay er en fint hotel med god beliggenhed i Corralejo for gæster over 18 år. Her findes en stor have, et skønt poolområde, en god restaurant og en populær spa. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive.

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Velkommen til nyrenoverede Secrets Bahia Real Resort & Spal – et eksklusivt hotel for voksne over 18 år. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser direkte ved stranden i Corralejo. Slap af ved det frodige poolområde, nyd en af de mange restauranter og slap af med en skøn spabehandling. Hotellet har alt, hvad du skal bruge for en luksuriøs og afslappende ferie.