Barcelo Corralejo Sands

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Barcelo Corralejo Sands er et dejligt hotel med gåafstand til stranden. Her findes et dejligt poolområde, vandleg for børnene, spa og skønne restauranter. Desuden indgår halvpension i prisen.

Ugens Deal: Rejser i januar

Book senest den 26/9 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng på alle rejser til Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife, La GomeraMadeira og Egypten med afrejse i perioden 1/1 2022-30/1 2022. Gælder ordinære charterrejser med charterfly+hotel og kun nybookinger. Gælder ikke grupperejser eller vores fleksible rejser, som storbyferie. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 

 


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Stort indbydende poolområde med to pools, heraf en splashpool med masser af sjove ting til børn. Solstole og parasoller.

Hotellet har en buffetrestaurant og en poolbar, der tilbyder enkle retter til frokost. Bar med underholdning et par aftener om ugen.

Spa, som inkluderer en hydromassagepool, dampbad og en bred vifte af behandlinger mod betaling. Fitnessrum. Der er en aldersgrænse på 16 år i både fitnessrummet og spaen, og badehætte er påkrævet i visse dele af spaen. Billard og bordtennis mod betaling.

Gratis wifi. Børne- og teenageklub, der drives af hotellet med engelsktalende personale. Lokaltrafik.

Måltider

Halvpension. All Inclusive mod tillæg. Hvis du rejser over jul og nytår, indgår julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.