Barcelo Corralejo Sands

  • * Halvpension indgår
  • * Mange tilfredse gæster

Barcelo Corralejo Sands er et dejligt hotel med gåafstand til stranden. Her findes et rummeligt poolområde, vandleg for børnene, spa og skønne restauranter. Desuden indgår halvpension i prisen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Maden og betjeningen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Stort og indbydende poolområde med to pools, hvoraf den ene er opvarmet november-april og en splashpool for børnene. Solstole og parasoller.

Hotellet har en buffetrestaurant Tramontana, hvor der serveres morgenmad og middag. Der er også en poolbar, Alisos, der tilbyder enkle retter til frokost. Bar med underholdning et par aftener om ugen. Gastrobar, Aponier, der serverer skønne drinks (indgår ikke i All Inclusive-programmet).

Spa med bl.a. hydromassagepool, dampbad og en bred vifte af behandlinger mod betaling. Fitnessrum. Aldersgrænse 5-16 år i voksent selskab i spaen. Der er en aldersgrænse på 16 år i både fitnessrummet og spaen, og badehætte er påkrævet i visse dele af spaen. Billard mod betaling. Bordtennis kan spilles uden betaling. Underholdning og aktiviteter som vandgymnastik, lege og træning fem gange om ugen.

Gratis wifi. Børne- og teenageklub, der drives af hotellet med engelsktalende personale. Lokaltrafik. Parkering mod betaling. Suiterne er i en separat bygning, deluxe-værelser og dobbeltværelser er i samme bygning. Der er ingen elevator i bygningen, hvor suiterne ligger.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet i Tramontana, kl. 07.30-10.30
  • A la carte-frokost i poolbaren Alisos, kl. 12.30-16.00
  • Snacks i poolbaren Alisos, kl. 10.30-18.30
  • Middagsbuffet i Tramontana, kl. 18.30-21.30
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.30-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Corralejo

Maxorata Beach

Blot fem minutter fra stranden og centrum af Corralejo ligger Maxorata Beach, et lækkert og enkelt hotel med pools for både store og små. De praktiske lejligheder kan rumme op til 6 personer!

Las Marismas

Hotel Las Marismas på Fuerteventura er et moderne og vellidt familiehotel med rummelige og veludstyrede lejligheder. Hotellet er populært, og har et stort poolområde. Den som er til en aktiv ferie, kan vælge blandt mange aktiviteter og træning, og for de små gæster er der legeplads og børneklub.

Galera Beach

Velkommen til dejlige Galera Beach, et dejligt lejlighedshotel med god og central beliggenhed i Corralejo. Her er et hyggeligt, lille poolområde, og den fine strand i Corralejo er kun et stenkast væk. På Galera Beach har alle lejligheder havudsigt!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og mange aktiviteter. Hotellet består af to dele, en del henvender sig til såvel voksne som børn og en del, der henvender sig til gæster over 16 år, der booker junior-suiter Premium.

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay er en fint hotel med god beliggenhed i Corralejo for gæster over 18 år. Her findes en stor have, et skønt poolområde, en god restaurant og en populær spa. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive.

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spal – et eksklusivt hotel for voksne over 18 år. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser direkte ved stranden i Corralejo. Slap af ved det frodige poolområde, nyd en af de mange restauranter og slap af med en skøn spabehandling. Hotellet har alt, hvad du skal bruge for en luksuriøs og afslappende ferie.

Atlantic Garden Beach Mate

Atlantic Garden Beach Mate ligger nær centrum af Corralejo på Fuerteventura og har en dejlig have med tre udendørs pools, hvoraf den ene er for børn. Her bor du i pænt indrettede lejligheder med balkon eller terrasse.