Barcelo Corralejo Bay

Covid-19 indrejsekrav: Coronatest • Indrejseformular

Barcelo Corralejo Bay er en fint hotel med god beliggenhed i Corralejo for gæster over 18 år. Her findes en stor have, et skønt poolområde, en god restaurant og en populær spa. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive.

SPECIALTILBUD

Book senest den 30/6 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng med afrejse i perioden 1/10 2021-1/5 2022. Gælder kun charterrejser og nybookinger. Gælder ikke uspecificerede rejser eller kun fly. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Poolområde med to pools, hvoraf den ene opvarmes til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, om aftenen og i dårligt vejr. Gratis solstole og parasoller. Jacuzzi og håndklædeservice. Hvis du foretrækker at svømme i havet, ligger stranden i Corralejo kun 100 meter fra hotellet.

På hotellet findes buffetrestauranten Tindaya samt en poolbar, der serverer enkle a la carte-retter til frokost. Lobbybar. Underholdning flere aftener om ugen. Pænt tøj til middag, lange bukser til mænd.

I hotellets spa findes flere pools, et dampbad og en jacuzzi. Hvis du booker et deluxe-værelse, indgår adgang til spaen (maks. 90 minutter pr. dag, behandlinger er mod betaling). Hvis du booker en anden værelsestype, kan du tilkøbe adgang til spaen på hotellet. Massage og behandlinger mod betaling. Fitnessrum og tennis. Lokaltrafik.

Måltider

Halvpension. All Inclusive mod tillæg. Hvis du rejser over jul og nytår, indgår julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

Afrejselufthavne-billund-københavn