Barcelo Corralejo Bay

 • For voksne over 18 år.
 • Opvarmet pool i perioden november til april.

Barcelo Corralejo Bay er en fint hotel med god beliggenhed i Corralejo for gæster over 18 år. Her findes en stor have, et skønt poolområde, en god restaurant og en populær spa. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser med jacuzzi for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At der var børnefrit og God beliggenhed i forhold til byen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Poolområde med to pools, hvoraf den ene opvarmes til mindst 20 grader i perioden november-april. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, om aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller. Jacuzzi og håndklædeservice. Hvis du foretrækker at svømme i havet, ligger stranden i Corralejo kun 100 meter fra hotellet.

På hotellet findes buffetrestauranten Tindaya samt en poolbar, der serverer enkle a la carte-retter til frokost. Lobbybar. Underholdning flere aftener om ugen. Pænt tøj til middag, lange bukser til mænd.

I hotellets spa findes flere pools, et dampbad og en jacuzzi. Hvis du booker et deluxe-værelse, indgår adgang til spaen (maks. 90 minutter pr. dag, behandlinger er mod betaling). Hvis du booker en anden værelsestype, kan du tilkøbe adgang til spaen på hotellet. Massage og behandlinger mod betaling. Fitnessrum. Tennis mod betaling. Lokaltrafik. Vej skal krydses for at komme til stranden i Corralejo. Der er ca. 3 km til sanddynerne.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i buffetrestaurant Tindaya, kl. 07.00-10.30
 • Frokost i poolbaren, kl. 12.30-16.00
 • Middagsbuffet i buffetrestaurant Tindaya, kl. 18.30-21.30
 • Snacks i poolbaren, kl. 12.00-16.00.
  Snacks i snackhjørnet, kl. 23.00-07.00.
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.30-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for voksne

 • Klassificering mindst 3 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Corralejo

Maxorata Beach

Blot fem minutter fra stranden og centrum af Corralejo ligger Maxorata Beach, et lækkert og enkelt hotel med pools for både store og små. De praktiske lejligheder kan rumme op til 6 personer!

Las Marismas

Hotel Las Marismas på Fuerteventura er et moderne og vellidt familiehotel med rummelige og veludstyrede lejligheder. Hotellet er populært, og har et stort poolområde. Den som er til en aktiv ferie, kan vælge blandt mange aktiviteter og træning, og for de små gæster er der legeplads og børneklub.

Galera Beach

Velkommen til dejlige Galera Beach, et dejligt lejlighedshotel med god og central beliggenhed i Corralejo. Her er et hyggeligt, lille poolområde, og den fine strand i Corralejo er kun et stenkast væk. På Galera Beach har alle lejligheder havudsigt!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og mange aktiviteter. Hotellet består af to dele, en del henvender sig til såvel voksne som børn og en del, der henvender sig til gæster over 16 år, der booker junior-suiter Premium.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sands er et dejligt hotel med gåafstand til stranden. Her findes et rummeligt poolområde, vandleg for børnene, spa og skønne restauranter. Desuden indgår halvpension i prisen.

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spal – et eksklusivt hotel for voksne over 18 år. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser direkte ved stranden i Corralejo. Slap af ved det frodige poolområde, nyd en af de mange restauranter og slap af med en skøn spabehandling. Hotellet har alt, hvad du skal bruge for en luksuriøs og afslappende ferie.

Atlantic Garden Beach Mate

Atlantic Garden Beach Mate ligger nær centrum af Corralejo på Fuerteventura og har en dejlig have med tre udendørs pools, hvoraf den ene er for børn. Her bor du i pænt indrettede lejligheder med balkon eller terrasse.