Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay er en fint hotel med god beliggenhed i Corralejo for gæster over 18 år. Her findes en stor have, et skønt poolområde, en god restaurant og en populær spa. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive. Hotellet har en god beliggenhed i Corralejo, og byder gæster over 18 år velkommen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser med jacuzzi for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det er et dejligt roligt/voksen hotel
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Barcelo Corralejo Bay er et hotel med høj standard, der henvender sig til voksne gæster over 18 år. Hotellet har et poolområde med to pools, hvoraf den ene er opvarmet til ca. 24 grader i perioden november-april. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Ved poolområdet er der også solstole og parasoller samt jacuzzi og poolhåndklæder. Hotellet ligger lige over stranden i Corralejo og tilbyder transport til Las Dunas-stranden.

Hotellet har buffetrestauranten Tindaya, hvor du kan spise gode buffeter til morgenmad og middag. Poolbaren serverer enklere à la carte-retter til frokost. I lobbyen er der en bar, hvor du kan bestille noget at drikke inden middagen. Dresscode - lange bukser til mænd til middag. Underholdning flere aftener om ugen.

Hotellet har fitnessrum. I hotellets spa er der flere pools, dampbad og jacuzzi samt massage og forskellige behandlinger - alt sammen mod betaling. Bordtennis. Billard mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Strygefaciliteter kan lånes i receptionen. Vej skal krydses for at komme til stranden i Corralejo. Trapper og niveauforskelle på hotellet. Gennemkørselstrafik, der kan opfattes som forstyrrende. Sanddynerne er omkring 3 kilometer væk.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Julemiddag (25/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i buffetrestaurant Tindaya, kl. 07.00-10.30
 • Frokost og snacks i poolbaren, kl. 12.30-16.00
 • Middagsbuffet i buffetrestaurant Tindaya, kl. 18.30-21.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.30-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for voksne

 • Klassificering mindst 3 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Corralejo

Maxorata Beach

Blot fem minutter fra stranden og centrum af Corralejo ligger Maxorata Beach, et lækkert og enkelt lejlighedshotel med pools for både store og små. De praktiske lejligheder kan rumme op til 6 personer!

Las Marismas

Lejlighedshotellet Las Marismas på Fuerteventura er et moderne og vellidt familiehotel med rummelige og veludstyrede lejligheder. Hotellet er populært, og har et stort poolområde. Den som er til en aktiv ferie, kan vælge blandt mange aktiviteter og træning, og for de små gæster er der legeplads og børneklub. Du kan selv bestemme, om du vil lave mad i lejligheden eller være lidt mere komfortabel og tilkøbe morgenmadsbuffet, halvpension eller All Inclusive.

Galera Beach

Velkommen til dejlige Galera Beach, et dejligt hotel med god og central beliggenhed i Corralejo. Her er et hyggeligt, lille poolområde, og den fine strand i Corralejo er kun et stenkast væk. På Galera Beach har alle lejligheder havudsigt!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og mange aktiviteter. Hotellet består af to dele, en del henvender sig til såvel voksne som børn og en del, der henvender sig til gæster over 16 år, der booker junior-suiter Premium.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sands er et dejligt hotel med gåafstand til stranden. Her findes et rummeligt poolområde, vandleg for børnene, spa og skønne restauranter. Desuden indgår halvpension i prisen.

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spal – et eksklusivt hotel for voksne over 16 år. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser direkte ved stranden i Corralejo. Slap af ved det frodige poolområde, nyd en af de mange restauranter og slap af med en skøn spabehandling. Hotellet har alt, hvad du skal bruge for en luksuriøs og afslappende ferie.

Buendia Corralejo Nohotel

Buendia Corralejo Nohotel er et lejlighedshotel i smukt design med fokus på sundhed og velvære. Her bor man i fint indrettede lejligheder, alle i to etager. Hotellet har et stort poolområde med tre opvarmede pools, herunder en børnepool. Hotellet har en velvære-sektion med fitnessrum, men du kan også deltage i forskellige træningstimer og få sundhedsråd om mad, dine personlige styrker og hvordan du får det godt i livet. Kort gåtur til havnen i Corralejo.