Bedømmelse af Barcelo Corralejo Bay

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

6854 bedømmelser
Meget godt
 
4253
Godt
 
1988
Middel
 
453
Mindre godt
 
106
Dårligt
 
56

5 nyeste bedømmelser

30-01-2020

Indlæg af leonaktor46

Fremragende hotel

Jeg ledte efter et 'voksenhotel' til en uges fred og ro i lys og varme. Og det fandt jeg i meget høj grad hos Barcelo Correlejo Bay. Hotellet er lyst og pænt lavet med utrolig god plads overalt. Værelset kunne jeg ikke ønske mig bedre. Betjeningen overalt - reception, restauranter, teknisk personale og rengøringspersonale - var helt i top og altid venlig. Poolområdet er rent og nydeligt og så stort at man undgår at sidde og ligge oven i hinanden. Også morgenmads- og buffetrestauranten fungerede upåklageligt. Udvalget er virkelig stort, så man skal være ganske usædvanligt kræsen hvis man ikke finder noget man kan lide.

 
09-08-2018

Indlæg af baribonedk Region Hovedstaden, Danmark

Super Hotel me dvenlig betjening og god beliggenhed.

Det var et fint og ren Hotel med god beliggenhed. der var aktiviteter, dog om aften var der underholdning men ikke stole/plads nok for alle tilskuer. Service og rengøring var i Top! Det er tæt på byen men tilpas langt nok væk fra larmen.

 
09-04-2017

Indlæg af VIPS62 Glostrup, Danmark

Dejligt roligt hotel

Dette hotel er et 100% voksenhotel, det giver ro på hele hotellet ( bortset fra når naboen ikke kan finde ud af at lukke døren, men smækker den i ) ūüėä Lækker morgen buffet, der manglede helt sikkert ikke noget. Ligger tæt ved byen og mange restauranter, samt kun 85 mtr. til stranden. Helt sikkert et hotel vi kunne finde på at vende tilbage til.

 
15-03-2017

Indlæg af TorbenV450 Horsens, Danmark

Fremragende valg

Godt hotel, tæt på shopping, strand og områdets bedste restauranter. Gode værelser med velfungerende wifi og fremragende morgenmad med alt hvad der kan ønskes. 3 pools at vælge imellem, den ene var opvarmet.

 
25-02-2017

Indlæg af Lene D Fredericia, Danmark

Fantastisk hotel

Rigtig dejligt hotel. Maden er rigtig god og veltillavet. Restauranten har forskellige temaer i løbet af ugen. Personalet på hotellet er utrolig venlige og servicemindede, det gælder både stuepigen, tjeneren og receptionisten. Der er rent og pænt overalt, og værelserne er fine. Alt i alt basis for en dejlig ferie. Det er 2. gang vi er her, og vi kommer gerne igen.