Buendia Corralejo Nohotel

Buendia Corralejo Nohotel er et lejlighedshotel i smukt design med fokus på sundhed og velvære. Her bor man i fint indrettede lejligheder, alle i to etager. Hotellet har et stort poolområde med tre opvarmede pools, herunder en børnepool. Hotellet har en velvære-sektion med fitnessrum, men du kan også deltage i forskellige træningstimer og få sundhedsråd om mad, dine personlige styrker og hvordan du får det godt i livet. Kort gåtur til havnen i Corralejo.


Værelsestyper

3-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Buendia Corralejo Nohotel har tre opvarmede pools, herunder en børnepool. Den store pool er opvarmet året rundt til ca. 25 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller. Ballonsenge. Poolhåndklæder inkluderet, skift mod gebyr.

Den kombinerede poolbar/restaurant @Waves Food and Drinks Restaurant serverer morgenmad, og fra frokost og ud på aftenen kan du nyde friske salater, pizzaer og andre lækkerier.

Hotellets velvære-sektion, Equilibrio Health Studio, tilbyder yoga- eller pilatestimer, Yin Yoga, boksning og dans, personlige trænere og kostrådgivning mod betaling. Fitnessrummet er gratis.

Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen er åben fra kl. 08.30 til 23.00. Vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler mod betaling. Trapper og niveauforskelle på hotellet, også ved poolområdet. Hotellet ligger ca. 300 meter fra marinaen i Corralejo og ca. 600 meter fra den lille strand Playa de Corralejo. Efter yderligere et par hundrede meter kommer man til strandene Playa de Corralejo Viejo og Playa de los Verilitos.

Måltider

  • Ingen måltider indgår

Kan tilkøbes

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden bliver serveret kl. 08.00-11.00

Alle hoteller i Corralejo

Maxorata Beach

Blot fem minutter fra stranden og centrum af Corralejo ligger Maxorata Beach, et lækkert og enkelt lejlighedshotel med pools for både store og små. De praktiske lejligheder kan rumme op til 6 personer!

Las Marismas

Lejlighedshotellet Las Marismas på Fuerteventura er et moderne og vellidt familiehotel med rummelige og veludstyrede lejligheder. Hotellet er populært, og har et stort poolområde. Den som er til en aktiv ferie, kan vælge blandt mange aktiviteter og træning, og for de små gæster er der legeplads og børneklub. Du kan selv bestemme, om du vil lave mad i lejligheden eller være lidt mere komfortabel og tilkøbe morgenmadsbuffet, halvpension eller All Inclusive.

Galera Beach

Velkommen til dejlige Galera Beach, et dejligt hotel med god og central beliggenhed i Corralejo. Her er et hyggeligt, lille poolområde, og den fine strand i Corralejo er kun et stenkast væk. På Galera Beach har alle lejligheder havudsigt!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og mange aktiviteter. Hotellet består af to dele, en del henvender sig til såvel voksne som børn og en del, der henvender sig til gæster over 16 år, der booker junior-suiter Premium.

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay er en fint hotel med god beliggenhed i Corralejo for gæster over 18 år. Her findes en stor have, et skønt poolområde, en god restaurant og en populær spa. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive. Hotellet har en god beliggenhed i Corralejo, og byder gæster over 18 år velkommen.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sands er et dejligt hotel med gåafstand til stranden. Her findes et rummeligt poolområde, vandleg for børnene, spa og skønne restauranter. Desuden indgår halvpension i prisen.

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spal – et eksklusivt hotel for voksne over 16 år. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser direkte ved stranden i Corralejo. Slap af ved det frodige poolområde, nyd en af de mange restauranter og slap af med en skøn spabehandling. Hotellet har alt, hvad du skal bruge for en luksuriøs og afslappende ferie.