Secrets Bahia Real Resort & Spa

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til nyrenoverede Secrets Bahia Real Resort & Spal – et eksklusivt hotel for voksne over 18 år. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser direkte ved stranden i Corralejo. Slap af ved det frodige poolområde, nyd en af de mange restauranter og slap af med en skøn spabehandling. Hotellet har alt, hvad du skal bruge for en luksuriøs og afslappende ferie.


Værelsestyper

Junior-suiter for 1-2 personer. Junior-suiter Deluxe for 1-3 personer. Junior-suiter Premium for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

morgenbufetten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Secrets Bahia Real Resort & Spa (tidligere Gran Hotel Atlantis Bahía Real) er et eksklusivt hotel, som har en rolig beliggenhed direkte på stranden i udkanten af Corralejo. De varme farver og den smukke arkitektur bidrager til den luksuriøse atmosfære. Det hyggelige poolområde er omringet af en smuk tropisk have. Her er to pools, hvoraf én er opvarmet til mindst 25 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Poolbar. Gratis solstole og parasoller ved poolområdet og stranden.

Foran hotellet er der en anlagt en 300 meter lang sandstrand med gratis solstole og parasoller for hotellets gæster. Ved dele af stranden kan man ikke bade. Her er også to badebroer. Solterrasse med udsigt mod havet og naboøerne Los Lobos og Lanzarote.

På hotellet er der en buffetrestaurant World Café, der er åben til morgenmad og middag. Seaside Grill som serverer middelhavsretter og eksklusive Bay Lounge restaurant er begge åbne til frokost. Barefoot Snack Bar tilbyder enkle frokostretter og snacks. Til middagen er der flere a la carte-restauranter at vælge blandt. Canarian Restaurant fokuserer på lækre, lokale retter, Himitsu tilbyder asiatiske specialiteter, på Gohan kan man spise sushi og Teppanyaki, spise italiensk på Trattiora eller nyde middelhavsmad på Mediterráneo. Nobel påklædning kræves til middag (lange bukser, skjorte og lukkede sko til mænd. Bluse/skjorte eller kjole og lukkede sko for damer). Alle restauranter er ikke åbne dagligt. Flere barer. Visse i lounge-stil med balinesiske solsenge, andre med DJ eller livemusik. Coffee shop. Underholdning dagligt og livemusik hver aften.

Forkæl dig selv i hotellets spa, Secrets Spa by Natura Bissé. Gæster har én gratis adgang pr. person. Her findes blandt andet hamam, dampbad, isfontæne og jacuzzier. Et bredt udvalg af behandlinger mod betaling. Fitness-faciliteter. Aktiviteter som vandsport, vandring og cykling.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension (morgenmad og middag i World Café) og All Inclusive Ultra kan tilkøbes.

All Inclusive

Ved All Inclusive Ultra indgår:

  • Morgenmadsbuffet i World Café, kl. 08.00-10.00
  • Frokost (udvalg af forretter, varme retter og desserter) i Seaside Grill, Bay Lounge & Restaurant og Barefoot Snack Bar, kl. 12.00-16.00
  • Middag i buffetrestauranten, kl. 19.00-22.00
  • Middag i Mediterráneo, Himitsu, Gohan, Canario og Trattoria, kl. 19.00. Reservation kræves
  • Forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum, kl. 11.30-24.00
  • Opfyldning i minibaren hveranden dag (sodavand, øl og vand)

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Corralejo

Arena Beach

Hotel Arena Beach består af lave rækkehuslignende bygninger med fine lejligheder alle i bekvem afstand til poolen. Ved poolområdet ligger poolbaren. Her bor du med All Inclusive.

Maxorata Beach

Maxorata Beach er et hyggeligt og enkelt lejlighedshotel med gåafstand til både centrum og strand i Corralejo. Trods den korte afstand til byens hovedgade med barer og restauranter, er her stille og roligt på det frodige hotelområde, hvor der er pools til store og små. De praktisk indrettede lejligheder har plads til op til 6 personer.

Las Marismas

Hotel Las Marismas på Fuerteventura er et moderne og vellidt familiehotel med rummelige og veludstyrede lejligheder. Hotellet er populært, og har et stort poolområde. Den som er til en aktiv ferie, kan vælge blandt mange aktiviteter og træning, og for de små gæster er der legeplads og miniklub.

Galera Beach

Velkommen til dejlige Galera Beach, et dejligt lejlighedshotel med god og central beliggenhed i Corralejo. Her er et hyggeligt, lille poolområde, og den fine strand i Corralejo er kun et stenkast væk. På Galera Beach har alle lejligheder havudsigt!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og mange aktiviteter. Hotellet består af to dele, en del henvender sig til såvel voksne som børn og en del, der henvender sig til gæster over 16 år, der booker junior-suiter Premium.

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay er en fint hotel med god beliggenhed i Corralejo for gæster over 18 år. Her findes en stor have, et skønt poolområde, en god restaurant og en populær spa. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sands er et dejligt hotel med gåafstand til stranden. Her findes et dejligt poolområde, vandleg for børnene, spa og skønne restauranter. Desuden indgår halvpension i prisen.