Secrets Bahia Real Resort & Spa

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til nyrenoverede Secrets Bahia Real Resort & Spal – et eksklusivt hotel for voksne over 18 år. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser direkte ved stranden i Corralejo. Slap af ved det frodige poolområde, nyd en af de mange restauranter og slap af med en skøn spabehandling. Hotellet har alt, hvad du skal bruge for en luksuriøs og afslappende ferie.

SPECIALTILBUD

Book senest den 31/7 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng med afrejse i perioden 1/10 2021-1/5 2022. Gælder kun charterrejser og nybookinger. Gælder ikke uspecificerede rejser eller kun fly. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 


Værelsestyper

Junior-suiter for 1-2 personer. Junior-suiter Deluxe for 1-3 personer. Junior-suiter Premium for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

morgenbufetten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Secrets Bahia Real Resort & Spa er et eksklusivt hotel, som har en rolig beliggenhed direkte på stranden i udkanten af Corralejo. De varme farver og den smukke arkitektur bidrager til den luksuriøse atmosfære. Det hyggelige poolområde er omringet af en smuk tropisk have. Her er to pools, hvoraf én er opvarmet til mindst 25 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Poolbar. Gratis solstole og parasoller ved poolområdet og stranden.

Foran hotellet er der en anlagt en 300 meter lang sandstrand med gratis solstole og parasoller for hotellets gæster. Ved dele af stranden kan man ikke bade. Her er også to badebroer. Solterrasse med udsigt mod havet og naboøerne Los Lobos og Lanzarote.

På hotellet er der en buffetrestaurant World Café, der er åben til morgenmad og middag. Seaside Grill som serverer middelhavsretter og eksklusive Bay Lounge restaurant er begge åbne til frokost. Barefoot Snack Bar tilbyder enkle frokostretter og snacks. Til middagen er der flere a la carte-restauranter at vælge blandt. Canarian Restaurant fokuserer på lækre, lokale retter, Himitsu tilbyder asiatiske specialiteter, på Gohan kan man spise sushi og Teppanyaki, spise italiensk på Trattiora eller nyde middelhavsmad på Mediterráneo. Nobel påklædning kræves til middag (lange bukser, skjorte og lukkede sko til mænd. Bluse/skjorte eller kjole og lukkede sko for damer). Alle restauranter er ikke åbne dagligt. Flere barer. Visse i lounge-stil med balinesiske solsenge, andre med DJ eller livemusik. Coffee shop. Underholdning dagligt og livemusik hver aften.

Forkæl dig selv i hotellets spa, Secrets Spa by Natura Bissé. Gæster har én gratis adgang pr. person. Her findes blandt andet hamam, dampbad, isfontæne og jacuzzier. Et bredt udvalg af behandlinger mod betaling. Fitness-faciliteter. Aktiviteter som vandsport, vandring og cykling.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension (morgenmad og middag i World Café) og All Inclusive Ultra mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive Ultra indgår:

  • Morgenmadsbuffet i World Café, kl. 08.00-10.00
  • Frokost (udvalg af forretter, varme retter og desserter) i Seaside Grill, Bay Lounge & Restaurant og Barefoot Snack Bar, kl. 12.00-16.00
  • Middag i buffetrestauranten, kl. 19.00-22.00
  • Middag i Mediterráneo, Himitsu, Gohan, Canario og Trattoria, kl. 19.00. Reservation kræves
  • Forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum, kl. 11.30-24.00
  • Opfyldning i minibaren hveranden dag (sodavand, øl og vand)

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde