Alua Suites Fuerteventura

  • • Populært All Inclusive hotel
  • • Premium-del for gæster over 16 år
  • • Flere dejlige pools og mange faciliteter
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og mange aktiviteter. Hotellet består af to dele, en del henvender sig til såvel voksne som børn og en del, der henvender sig til gæster over 16 år, der booker junior-suiter Premium.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

2-værelses suiter for 2-5 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter Premium for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Standard
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1,4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Alua Suites Fuerteventura er der flere pools, hvoraf nogle pools er opvarmede. To separate børnepools. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum. Ved poolen findes også restauranten Kentia Pool Club.

Buffetrestauranten Terra Café har temaaftener nogle dage om ugen. Ved Tropic Bar kan du nyde en drink, mens du genoplader din smartphone eller iPad. Ved middage kræves pæn påklædning i alle restauranter, lange bukser og lukkede skos for mænd. For kvinder kræves bluse, skjorte og kjole eller lange bukser og lukkede sko. Til frokost skal mænd bære lange shorts, og de må ikke bære ærmeløse bluser. Allergitilpasset mad kan fås ved forespørgsel. Flere barer.

Smuk have med tropiske planter. Wellness center mod betaling for gæster over 16 år. Gratis fitnessfaciliteter (renoveret) og sauna for gæster over 16 år. Massage mod betaling. Gratis bordtennis, volleyball, aerobics og basket. Tennis mod betaling. Tennis- og svømmelektioner mod betaling. Cykeludlejning. Legeplads og børneklub med engelsktalende personale i hotellets regi for børn 4-6 år og 7-12 år. Børnepasning for børn fra 4 år. Underholdning i form af musik, shows og dans.

Minimarked og souvenirshop. Gratis wifi. Vaskeservice mod betaling. Gennemkørselstrafik. Ca. 50 meter til en mindre strand uden solstole og 300 meter til den lokale strand, hvor der er solstole.

My Favorite Club for gæster i Junior-suiter Premium
På hotellet er der en afdeling, som henvender sig til gæster over 16 år som bor i Junior-suiter Premium. på My Favorite Club-området er der en opvarmet pool med jacuzzidel. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum.

My Favorite Club-lounge med gratis wifi. Chill-out område med luksus-solstole og  balinesiske solsenge.

A la carte-restauranten, My Favorite Club Restaurant, der kun er for gæster fra Premium-delen, serverer middag. My Favorite Club er en elegant restaurant, der laver lækre måltider hovedsageligt af lokale råvarer. Bordreservation kræves om aftenen. Gæster i My Favorite Club-delen kan spise kontinental morgenmad i My Favorite Club-lounge, kl. 08.00-11.00 og kl. 11.00-22,00 tilbydes også snacks og salatbuffet her. Ved middage kræves pæn påklædning i alle restauranter, lange bukser for mænd.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-15.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
  • Snacks, kl. 12.30-16.00
  • Kaffe og kage, kl. 16.00-17.00
  • Lokale forfriskninger som øl, vin, drinks og sodavand ad libitum, kl. 11.00-23.00
  • Et kort prøve-dyk i poolen, 1 gang pr. ophold (min. 12 år)

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Afrejselufthavne-billund-københavn