Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og mange aktiviteter. Hotellet består af to dele, en del henvender sig til såvel voksne som børn og en del, der henvender sig til gæster over 16 år, der booker junior-suiter Premium.


Værelsestyper

2-værelses suiter for 2-5 personer, heraf 1 barn eller 2-6 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter Premium for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

The hotel gardens look like a piece of paradise... so beautyfull...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 1,4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Alua Suites Fuerteventura (tidligere Suite Hotel Atlantis Fuerteventura) er der flere pools, hvoraf nogle pools er opvarmede. To separate børnepools. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. Ved poolen findes også restauranten Kentia Pool Club.

Buffetrestauranten Terra Café har temaaftener nogle dage om ugen. Ved middage gælder pæn påklædning, lange bukser og ingen ærmeløse bluser for mænd. Ved Tropic Bar kan du nyde en drink, mens du genoplader din smartphone eller iPad. Allergitilpasset mad kan fås ved forespørgsel. Flere barer.

Smuk have med tropiske planter. Wellness center mod betaling for gæster over 16 år. Gratis fitnessfaciliteter og sauna for gæster over 16 år. Massage mod betaling. Gratis bordtennis, volleyball, aerobics og basket. Tennis mod betaling. Tennis- og svømmelektioner mod forespørgsel og da mod betaling. Cykeludlejning. Legeplads og børneklub i hotellets regi for børn 4-12 år. Underholdning i form af musik, shows og dans.

Gratis wifi. Minimarked og souvenirshop. Gennemkørselstrafik. Ca. 250 meter til en mindre strand uden solstole.

My Favorite Club for gæster i Junior-suiter Premium
Der er en separat del af hotellet, som kun er for gæster over 16 år, der bor i Junior-suite Premium. I My Favorite Club sektionen er der en opvarmet pool og en pool med jacuzzi sektion. Solstole og parasoller er inkluderet. Poolhåndklæder mod depositum. My Favorite Club lounge med wifi inkluderet. Chill-out område med luksuriøse solstole og Bali senge.

À la carte-restauranten My favorite Club Restaurant, som kun byder gæster fra My Favorite Club-sektionen velkommen, serverer middag. My Favorite Club er en elegant restaurant, der tilbereder lækre måltider af overvejende lokale råvarer. Bordreservation er påkrævet. Gæster i My Favorite Club-sektionen tilbydes også en kontinental morgenmad i My Favorite Club-loungen, kl. 08.00-11.00 og kl 11.00-22.00 tilbydes også snacks og salatbuffet her mellem kl 11.00-18.00. Dresscode - lange bukser til mænd til middag.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive
  • Festmåltid på juledag (25/12)
  • Nytårsmiddag

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
  • Frokostsnacks, kl. 12.30-16.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
  • Snacks, kl. 10.30-17.00
  • Kaffe og kage, kl. 16.00-17.00
  • Lokale forfriskninger som øl, vin, drinks og sodavand ad libitum, kl. 11.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på

2-værelses suiterne kan bookes for 2-6 personer, heraf 2 børn fra vinteren 23/24.

Alle hoteller i Corralejo

Maxorata Beach

Blot fem minutter fra stranden og centrum af Corralejo ligger Maxorata Beach, et lækkert og enkelt hotel med pools for både store og små. De praktiske lejligheder kan rumme op til 6 personer!

Las Marismas

Hotel Las Marismas på Fuerteventura er et moderne og vellidt familiehotel med rummelige og veludstyrede lejligheder. Hotellet er populært, og har et stort poolområde. Den som er til en aktiv ferie, kan vælge blandt mange aktiviteter og træning, og for de små gæster er der legeplads og børneklub. Du kan selv bestemme, om du vil lave mad i lejligheden eller være lidt mere komfortabel og tilkøbe morgenmadsbuffet, halvpension eller All Inclusive.

Galera Beach

Velkommen til dejlige Galera Beach, et Apollo Mondo Local-hotel med god og central beliggenhed i Corralejo. Her er et hyggeligt, lille poolområde, og den fine strand i Corralejo er kun et stenkast væk. På Galera Beach har alle lejligheder havudsigt!

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay er en fint hotel med god beliggenhed i Corralejo for gæster over 18 år. Her findes en stor have, et skønt poolområde, en god restaurant og en populær spa. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive. Hotellet har en god beliggenhed i Corralejo, og byder gæster over 18 år velkommen.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sands er et dejligt hotel med gåafstand til stranden. Her findes et rummeligt poolområde, vandleg for børnene, spa og skønne restauranter. Desuden indgår halvpension i prisen.

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spal – et eksklusivt hotel for voksne over 16 år. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser direkte ved stranden i Corralejo. Slap af ved det frodige poolområde, nyd en af de mange restauranter og slap af med en skøn spabehandling. Hotellet har alt, hvad du skal bruge for en luksuriøs og afslappende ferie.

Atlantic Garden Beach Mate

Atlantic Garden Beach Mate ligger nær centrum af Corralejo på Fuerteventura og har en dejlig have med tre udendørs pools, hvoraf den ene er for børn. Her bor du i pænt indrettede lejligheder med balkon eller terrasse.