Alua Suites Fuerteventura

 • • Populært All Inclusive hotel
 • • Premium-del for gæster over 16 år
 • • Flere dejlige pools og mange faciliteter

Alua Suites Fuerteventura er et populært All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og mange aktiviteter. Hotellet består af to dele, en del henvender sig til såvel voksne som børn og en del, der henvender sig til gæster over 16 år, der booker junior-suiter Premium.

Rejs i 3 eller 8 dage til Fuerteventura

I starten af oktober bytter vores flyprogram mellem sommer- og vintertrafik, hvilket giver mulighed for skæve rejselængder med afrejse fra København til Fuerteventura.

 • Rejs i 8 dage med afrejse fra København den 6. oktober 2022. Se prisen »
 • Rejs i 4 dage med afrejse fra København den 14. april 2023Se prisen »
 • Rejs i 3 dage med afrejse fra København den 10. oktober 2023Se prisen »

Værelsestyper

2-værelses suiter for 2-5 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter Premium for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejligt hotel.man kan mærke der er styr på tingene .god behandling og venlige tjenere.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1,4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Alua Suites Fuerteventura (tidligere Suite Hotel Atlantis Fuerteventura) er der flere pools, hvoraf nogle pools er opvarmede. To separate børnepools. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. Ved poolen findes også restauranten Kentia Pool Club.

Buffetrestauranten Terra Café har temaaftener nogle dage om ugen. Ved middage gælder pæn påklædning, lange bukser og ingen ærmeløse bluser for mænd. Ved Tropic Bar kan du nyde en drink, mens du genoplader din smartphone eller iPad. Allergitilpasset mad kan fås ved forespørgsel. Flere barer.

Smuk have med tropiske planter. Wellness center mod betaling for gæster over 16 år. Gratis fitnessfaciliteter og sauna for gæster over 16 år. Massage mod betaling. Gratis bordtennis, volleyball, aerobics og basket. Tennis mod betaling. Tennis- og svømmelektioner mod forespørgsel og da mod betaling. Cykeludlejning. Legeplads og børneklub med engelsktalende personale i hotellets regi for børn 4-6 år og 7-12 år. Børnepasning for børn fra 4 år. Underholdning i form af musik, shows og dans.

Minimarked og souvenirshop. Gratis wifi. Vaskeservice mod betaling. Gennemkørselstrafik. Ca. 50 meter til en mindre strand uden solstole og 300 meter til den lokale strand, hvor der er solstole.

My Favorite Club for gæster i Junior-suiter Premium
På hotellet er der en afdeling, som henvender sig til gæster over 16 år som bor i Junior-suiter Premium. på My Favorite Club-området er der en opvarmet pool med jacuzzidel. Solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum.

My Favorite Club-lounge med gratis wifi. Chill-out område med luksus-solstole og  balinesiske solsenge.

A la carte-restauranten, My Favorite Club Restaurant, der kun er for gæster fra Premium-delen, serverer middag. My Favorite Club er en elegant restaurant, der laver lækre måltider hovedsageligt af lokale råvarer. Bordreservation kræves om aftenen. Gæster i My Favorite Club-delen kan spise kontinental morgenmad i My Favorite Club-lounge, kl. 08.00-11.00 og kl. 11.00-22,00 tilbydes også snacks og salatbuffet her. Ved middage kræves pæn påklædning i alle restauranter, lange bukser for mænd.

Måltider

All Inclusive indgår. Festmåltid på juledag (25/12) og nytårsaften indgår.

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
 • Frokostsnacks, kl. 12.30-16.00
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
 • Snacks, kl. 10.30-17.00
 • Kaffe og kage, kl. 16.00-17.00
 • Lokale forfriskninger som øl, vin, drinks og sodavand ad libitum, kl. 11.00-23.00
 • Et kort prøve-dyk i poolen, 1 gang pr. ophold (min. 12 år)

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Corralejo

Arena Beach

Hotel Arena Beach består af lave rækkehuslignende bygninger med fine lejligheder alle i bekvem afstand til poolen. Ved poolområdet ligger poolbaren. Her bor du med All Inclusive.

Maxorata Beach

Maxorata Beach er et hyggeligt og enkelt lejlighedshotel med gåafstand til både centrum og strand i Corralejo. Trods den korte afstand til byens hovedgade med barer og restauranter, er her stille og roligt på hotelområdet, hvor der er pools til store og små. De praktisk indrettede lejligheder har plads til op til 6 personer.

Las Marismas

Hotel Las Marismas på Fuerteventura er et moderne og vellidt familiehotel med rummelige og veludstyrede lejligheder. Hotellet er populært, og har et stort poolområde. Den som er til en aktiv ferie, kan vælge blandt mange aktiviteter og træning, og for de små gæster er der legeplads og børneklub.

Galera Beach

Velkommen til dejlige Galera Beach, et dejligt lejlighedshotel med god og central beliggenhed i Corralejo. Her er et hyggeligt, lille poolområde, og den fine strand i Corralejo er kun et stenkast væk. På Galera Beach har alle lejligheder havudsigt!

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay er en fint hotel med god beliggenhed i Corralejo for gæster over 18 år. Her findes en stor have, et skønt poolområde, en god restaurant og en populær spa. Halvpension indgår i prisen, og du kan tilkøbe All Inclusive.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sands er et dejligt hotel med gåafstand til stranden. Her findes et rummeligt poolområde, vandleg for børnene, spa og skønne restauranter. Desuden indgår halvpension i prisen.

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Velkommen til Secrets Bahia Real Resort & Spal – et eksklusivt hotel for voksne over 18 år. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser direkte ved stranden i Corralejo. Slap af ved det frodige poolområde, nyd en af de mange restauranter og slap af med en skøn spabehandling. Hotellet har alt, hvad du skal bruge for en luksuriøs og afslappende ferie.

Atlantic Garden Beach Mate

Atlantic Garden Beach Mate ligger nær centrum af Corralejo på Fuerteventura og har en dejlig have med tre udendørs pools, hvoraf den ene er for børn. Her bor du i pænt indrettede lejligheder med balkon eller terrasse.