2-værelses-suite

2-værelses suiter med balkon eller terrasse. Suiten består af to soveværelser adskilt af en skydedør. Det ene soveværelse har en dobbeltseng og det andet soveværelse har to enkeltsenge og en åben planløsning med opholdsrummet. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. USB-port til opladning af elektronisk udstyr. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 53 kvm.
Antal personer: 2-6 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse. Familie-værelset består af opholdsrum og soveværelse, som er adskilt af skydedøre. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. USB-port til opladning af elektronisk udstyr. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm. (inkl. udeplads)
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt. To enkeltsenge eller en dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. USB-port til opladning af elektronisk udstyr. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 42 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suite premium

Junior-suiter premium med balkon eller terrasse. Aldersgrænsen for at bo på disse værelser er 16 år. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Nespressomaskine og kapsler. Velkomstsæt på værelset, består normalt af en flaske vand, juice og øl. Tv med internationale kanaler. USB-port til opladning af elektronisk udstyr. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

  • Beboere i Junior-suiter premium har adgang til hotellets My Favorite Club-område.

Værelsesstørrelse: Ca. 42 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.