2-værelses-suiter

Nyrenoverede rummelige 2-værelses suiter med to separate soveværelser, adskilt af en skydedør. Det ene soveværelse har dobbeltseng det andet soveværelse har to separate senge og er i åben planløsning med opholdsrummet. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Alle værelser har lille køleskab, tv med satellitkanaler og hårtørrer. El-kedel. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. USB-port til opladning af elektronisk udstyr. Bad og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser

Familie-værelser med et opholdsrum samt soverum, der adskilles af en skydedør. Lille køleskab, el-kedel, tv med satellitkanaler og hårtørrer. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. USB-port til opladning af elektronisk udstyr. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter

Rummelige og moderne junior-suiter med soveværelse og opholdsrum, som er nyrenoverede. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Nogle junior-suiter har skydedør mellem soveværelse og opholdsrum. Lille køleskab. El-kedel. Tv med satellitkanaler. Gratis aircondition og wifi. Deponering mod betaling. USB-stik til opladning af elektronisk udstyr. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter Premium (for gæster over 16 år)

Fine junior-suiter premium for gæster over 16 år. Lille køleskab samt el-kedel. Nespressomaskine og kapsler. Velkomstkit på værelset (oftest en flaske vand, juice og øl). Tv med satellitkanaler. Pudemenu. Strandtaske. Gratis aircondition, wifi og deponering. USB-stik til opladning af elektronisk udstyr. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Balkon eller terrasse. Gæster i Junior-suiter Premium har adgang til hotellets My favorite Club-område.

Antal personer: 1-3 personer.