Bedømmelse af Alua Suites Fuerteventura

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 357 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Dejligt sted og venligt personale. Der er pænt og rent
-
Vi var der for anden gang og personalet virkede pressede og havde mange opgaver, hvilket skabte længere ventetid. De er dog altid utrolig venlige

Bekræftet køb : 2024-04-16


9 ud af 10

+
Fantastisk flot haveanlæg og generelt gode faciliteter.
-

Bekræftet køb : 2024-04-16


9 ud af 10

+
My Favorite Club konceptet med “voksenområde”.
-
Vi var på Alua Suites sidste år og boede dengang på 1. sal i samme område og havde ønsket dette igen, da værelset var rigtig dejligt, lyst og virkede luksuriøst. Dette ville vi gerne dele med vores voksne børn i anledning af vores 30 års bryllupsdag i år. Værelser på 1. sal blev ikke imødekommet og værelserne i stueetagen var mørke, fugtige med fugtskjolder på tapetet og kakerlakker på daglig basis i vores værelse. Havde vi boet der første gang, var vi ikke kommet igen. Vi forsøgte at kontakte Apollo via SMS, men hørte intet.

Bekræftet køb : 2024-04-08


9 ud af 10

+
Dejlig roligt i My favourite Club området, lækker mad, rengøring var super. Kæmpe udvalg af mad i hovedrestauranten, noget for enhver smag. Flink og venligt personale. Vi kommer gerne igen😀
-
Det evindelige problem. Folk lægger deres håndklæder på liggestolene om morgenen, så kommer de igen en gang over middag. Det var svært at finde en plads, jo måske en plads i skyggen, så kunne vi sidde der og se på tomme stole, hvor der kun lå håndklæder. Hvis folk bare kom m deres håndklæder, når de vil gøre brug af stolene, så var der plads nok til alle!!!!

Bekræftet køb : 2024-04-05


9 ud af 10

+
Favorit Club konceptet (senior afd.) For det meste et smilende og engageret personale. Beliggenhed tæt på strand/strandcafe/Corralejo by.
-
Forstår ikke dresscode angivelse hos Apollo. Diner foregår i shorts og badetøfler, hættetrøje og kasket. Teknisk kunne værelser være bedre forberedt til nye gæster. A/C der drypper med kondensvand, remote control til loftvifte mangler etc etc

Bekræftet køb : 2024-03-25


9 ud af 10

+
At der var ro om aften. Godt med flere pool.
-

Bekræftet køb : 2024-03-15


6 ud af 10

+
Nogle okay pools, dog kolde.
-
Bar områderne især omk receptionen var meget kedelige, lidt kantine agtige

Bekræftet køb : 2024-03-11


9 ud af 10

+
lækkert voksenområde
-
levede optil forventningerne

Bekræftet køb : 2024-03-11


10 ud af 10

+
Daglig håndklædeskift og rengøring. Godt hjælpsomt personale Stor alsidig buffet hver dag Let tilgængelighed med min kørestol
-
Der var ikke sol på vores værelses terrasse, den var nordøstvendt. Det er en ting man bør bede om ved receptionen.

Bekræftet køb : 2024-03-11


8 ud af 10

+
Beplantningen, værelset placering af hotellet
-
Leje af tennisbaner? Der bør investeres i nye net. Var simpelthen ikke i orden, når man betaler 10 €

Bekræftet køb : 2024-03-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

7544 bedømmelser
Meget godt
 
3146
Godt
 
2751
Middel
 
1065
Mindre godt
 
373
Dårligt
 
213

5 nyeste bedømmelser

22-01-2024

af Simonelucas1

Virkelig godt børnehotel, venligt personale

Perfekt hotel for børnefamilier - store lejligheder med direkte udgang til græs, kan anbefale 1100-1121 hvis man vil bo direkte ud til legepladsen eller 1101-1109 hvis man vil bo tæt på legepladsen men mere stille. Rigtig god legeplads og lille hyggelig børnepool. Mange pools og god mulighed for at finde stille område hvis man eks. har børn der sover. Maden var ikke noget særligt men ok, lidt meget larm på restauranter hvis man har sovende børn. Lækker mad på ala Care restauranten, hvor man kan spise en gang. Stranden næsten lige over gaden, dog stenstrand. Hyggelig strandbar med høj livemusik. I byen var der en hyggelig havn med mange gode restauranter og rigtig fin sandstrand.

 
02-12-2023

af Janni Lykke S

God oplevelse og god underholdning

En dejlig ferie med sol, service og god mad. Der var god mad både til morgenmad, frokost og aftensmad. Dejligt at det var varieret. Vejret var lækkert, kun få øjeblikke med lidt skyer på himlen, og lidt vind. Værelserne var fine, flot rengjort. Poolområderne var rigtig fine, favoritten var helt klart den store pool, hvor baren og frokostrestauranten lå tæt på. Ved den store pool startede aquaaerobic om formiddagen, som blev udført af det utrolig friske og imødekommende underholdningsteam. Det var en fornøjelse at være med til deres aktiviteter. En bestemt som gjorde det rigtig godt var Agostino, man blev altid mødt med god energi og godt humør, om det så var til aquaaerobic, dart eller andet. Fitness: Træningscenteret havde fine maskiner, der var plads til også at træne på måtte både inde og udendørs. Dog kunne der godt blive sat en bedre aircondition op eftersom der hurtigt ville blive varmt og lidt tung luft indenfor, men ellers stort og god plads. Minus: Nogle bemærkninger var at vi ventede i 3 timer før vores værelse var klar (ikke så fedt efter en lang rejsedag) Desuden skulle man vente i cirka 15-20min før vandet blev varmt i bruseren, når man skulle have sig et bad efter en lang dag i varmen... Ikke fantastisk wifi forbindelse.

 
19-02-2023

af Nerma D

Overgik vores forventninger

Lækker mad, mange gode aktiviteter, god beliggenhed, dejlige poolområder, venlig personale, sjov aftenunderholdning. All inklusive var noget af det bedste vi har prøvet med stort udvalg af alt. Kan varmt anbefales!

 
07-10-2022

af 655gertj

Dejligt hotel med store værelser

Vi var der en uge - familie, 8 voksne og et barn og en lille baby. Med flere svimmingpools var der muligheder for alle. Rene og pæne store værelser med god rengøring hver dag. Vi havde all-inclusiv. Der er en stor buffet, med udvalg til alle. Meget venligt personale, som også var gode til at underholde. Jeg prøvede wellnes centret, hvor jeg fik en afslappende massage. Stort plus til massøren, som fik mig til at slappe helt af. En super oplevelse, som vi gerne vender tilbage til :)

 
24-06-2022

af maialyngvoldh

Lever ikke op til forventningerne!

Min mor og jeg havde booket en DYR tur med håbet om en lækker rejse. Renligheden på hotellet er i hvert fald ikke 4-stjernet, maden er gammel og kedelig. Man kan ikke stole på hvordan de brander sig online- det er meget usle værelser man får, selvom de lover noget andet. Vi har været på mange hoteller der kostede næsten halvdelen af denne pris, og var meget bedre. Derudover er der slet ikke så mange udflugter, som Apollo viste, før vi rejste. Det eneste gode ved hotellet er dog receptionen. Alt-i-alt ikke pengene værd!