Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med stor balkon eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser eller kun bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 26 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med stor balkon. Et soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og et opholdsrum med ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser, toilet og jacuzzi. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Standard-værelse

Standard-værelser med balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser eller kun bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 26 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.