Riu Monica

Riu Monica ligger lige i udkanten af Nerja og direkte på stranden Playa la Torrecilla på Spaniens solkyst. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år. Slap af ved poolen, spis godt fra de buffeter, der er inkluderet i halvpensionen eller prøv noget spansk i à la carte-restauranten, eller prøv måske Nerjas brede udvalg af restauranter. Hotellet er også et godt udgangspunkt for at spille golf i solkystens behagelige klima.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Større dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Riu Monica findes to pools, en udendørs pool og en opvarmet indendørs pool, der er åben fra november til april. Solstole og parasoller samt pool- og strandhåndklæder. Kombineret pool- og snackbar til drinks og lette måltider i frokosttimerne. Kun en strandpromenade adskiller hotellet fra stranden.

Riu Monica har to restauranter og to barer. I buffetrestauranten spiser du morgenmad og middag med to seatings. I à la carte-restauranten Olé kan du spise spanske specialiteter, bordreservation påkrævet. Dresscode - pæn påklædning, lange bukser til mænd til middag. En poolbar, der serverer drinks og lette måltider til frokost, og en loungebar, der er åben om aftenen.

I hotellets fitnessrum kan du træne, og bagefter kan du forkæle dig selv med en dejlig massage i hotellets Wellness-center. Aftenunderholdning med livemusik og shows et par aftener om ugen. På stranden er der mulighed for at prøve forskellige vandsportsgrene, alt sammen mod betaling. Bavaria Golfbane ligger omkring 20 kilometer væk.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Parkering mod betaling. Ladestation til el-biler, mod betaling. Afstanden til stranden varierer fra ca. 25 til 100 meter, alt efter hvor på hotellet du bor. Stranden nedenfor hotellet er en kombineret sand- og stenstrand. Trapper og niveauforskelle på og uden for hotellet. Det er omkring 800 meter til centrum af Nerja, 7 kilometer til byen Frigiliana og 65 kilometer til Málaga.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 08.00-10.30 og middagen, der har to seatings, kl. 19.00-20.15 og kl. 20.45-22.15.

Alle hoteller i Nerja, Benamocarra & Viñuela

Balcón de Europa

Balcón de Europa er et dejligt og komfortabelt hotel lige i centrum af Nerja. Her kan du slentre rundt i de smalle gader og opdage det spanske køkken, svømme i infinity-poolen med en fabelagtig udsigt eller besøge en af de mange badebugter omkring hotellet.

B Bou Hotel Cortijo Bravo

Hotel B Bou Hotel Cortijo Bravo, ligger i bjergene mellem Malaga og Nerja. Hotellet ligger som en juvel på en bakke blandt cypresser, avocadotræer og lavendel – her er der stille og roligt. Slap af med god mad, tag en svømmetur i poolen eller tag en vandretur i naturen, der omgiver hotellet.

B Bou Hotel La Viñuela & Spa

B Bou Hotel La Viñuela & Spa ligger smukt ved foden af Sierra Tejeda-bjergkæden. Her får du en flot udsigt over La Viñuela-søen og hotellet ligger i en frodig have med pool. Slap af, nyd god mad i restauranten og oplev det smukke Andalusien.

Marina Turquesa

Marina Turquesa har en perfekt beliggenhed i Nerja med gåafstand til både centrum og strand. Bo i komfortable og veludstyrede lejligheder og tilbered dine egne måltider, eller nyd det spanske køkken på en af de mange lokale restauranter.

Nerja Club

Nerja Club ligger i rolige omgivelser i Nerja på Spaniens solkyst. Fra hotellet er der gåafstand til den fine strand Burriana Beach, til centrum af Nerja med restauranter og underholdning og til det berømte og smukke udsigtspunkt "Balcony of Europe". Oplev den smukke kyststrækning omkring Nerja med dramatiske klipper, grotter, små fine bugter med sandstrande.