B Bou Hotel La Viñuela & Spa

B Bou Hotel La Viñuela & Spa ligger smukt ved foden af Sierra Tejeda-bjergkæden. Her får du en flot udsigt over La Viñuela-søen og hotellet ligger i en frodig have med pool. Slap af, nyd god mad i restauranten og oplev det smukke Andalusien.


Værelsestyper

Standard-værelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 km
Til centrum: 15 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

B Bou Hotel La Vinuela & Spa er omgivet af en smuk have og fra poolområdet har du en flot udsigt over søen og reservoiret La Viñuela og bjergene. Hotellet er bygget i en blanding af andalusisk og arabisk stil. Det siges, at man kan "høre stilheden" på hotellet, og du får afslapning for både krop og sjæl.

I den frodige have er der en pool med gratis solstole og parasoller. Om sommeren åbner poolbaren, hvor du kan nyde den andalusiske specialitet Gazpacho og andre lette frokoster.

Hotellet har en restaurant, der blandt andet byder på traditionelle spanske retter. Har du behov for laktose- og/eller glutenfri retter, kan hotellet hjælpe efter forespørgsel. Det samme gælder for vegetariske og veganske muligheder. Sæt dig ned og slap af i hotellets bibliotek og læs den daglige avis eller en god bog.

I hotellets spa kan du mod betaling forkæle dig selv med en massage eller skønhedsbehandling.

Wifi er gratis overalt på hotellet. Ønsker du at leje en bil, som vi anbefaler, kan du parkere ved hotellet.

Der er godt 15 kilometer til Vélez Màlaga, 20 kilometer til strandene på Costa del Sol og omkring 40 kilometer til Nerja. Der er 45 kilometer til Malaga og 60 kilometer til Malaga lufthavn.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middag)

Alle hoteller i Nerja, Benamocarra & Viñuela

Balcón de Europa

Balcón de Europa er et dejligt og komfortabelt hotel lige i centrum af Nerja. Her kan du slentre rundt i de smalle gader og opdage det spanske køkken, svømme i infinity-poolen med en fabelagtig udsigt eller besøge en af de mange badebugter omkring hotellet.

B Bou Hotel Cortijo Bravo

Hotel B Bou Hotel Cortijo Bravo, ligger i bjergene mellem Malaga og Nerja. Hotellet ligger som en juvel på en bakke blandt cypresser, avocadotræer og lavendel – her er der stille og roligt. Slap af med god mad, tag en svømmetur i poolen eller tag en vandretur i naturen, der omgiver hotellet.

Marina Turquesa

Marina Turquesa har en perfekt beliggenhed i Nerja med gåafstand til både centrum og strand. Bo i komfortable og veludstyrede lejligheder og tilbered dine egne måltider, eller nyd det spanske køkken på en af de mange lokale restauranter.

Nerja Club

Nerja Club ligger i rolige omgivelser i Nerja på Spaniens solkyst. Fra hotellet er der gåafstand til den fine strand Burriana Beach, til centrum af Nerja med restauranter og underholdning og til det berømte og smukke udsigtspunkt "Balcony of Europe". Oplev den smukke kyststrækning omkring Nerja med dramatiske klipper, grotter, små fine bugter med sandstrande.

Riu Monica

Riu Monica ligger lige i udkanten af Nerja og direkte på stranden Playa la Torrecilla på Spaniens solkyst. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år. Slap af ved poolen, spis godt fra de buffeter, der er inkluderet i halvpensionen eller prøv noget spansk i à la carte-restauranten, eller prøv måske Nerjas brede udvalg af restauranter. Hotellet er også et godt udgangspunkt for at spille golf i solkystens behagelige klima.