B Bou Hotel Cortijo Bravo

Hotel B Bou Hotel Cortijo Bravo, ligger i bjergene mellem Malaga og Nerja. Hotellet ligger som en juvel på en bakke blandt cypresser, avocadotræer og lavendel – her er der stille og roligt. Slap af med god mad, tag en svømmetur i poolen eller tag en vandretur i naturen, der omgiver hotellet.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til Mallorca eller Costa del Sol. Gælder i afrejseperioden 1/5-10/11 2024.  Book senest den 21/4 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 7 km
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Vil du bo i en smuk oase, hvor fred og smuk natur omfavner dig - så skal du bo på det dejlige B Bou Hotel Cortijo Bravo. Her kan du svømme i poolen, solbade på terrassen, gå en tur i omgivelserne, besøge en vingård, cykle, spise godt eller tage en køretur til Benamocarra, Véles Málaga, Nerja eller til Málaga. Hotellet er et godt udgangspunkt for at opdage alt, hvad Andalusien har at byde på - for eksempel Alhambra i Granada og tårnene Torre del Oro og Giralda i Sevilla. Olé!

Huset har sin oprindelse i en gård fra 1800-tallet. På hotellet finder du en hyggelig gårdhave med søjler og springvand. Værelserne har klassisk indretning med enestående udsigt over landskabet og de fleste værelser har fine detaljer som f.eks. en himmelseng. Hotellets pool ligger i haven, og der er solstole, parasoller og poolhåndklæder.

Hotellet har en restaurant og her finder du blandt andet traditionelle spanske retter på menuen. Har du behov for laktose- og/eller glutenfri retter, kan hotellet hjælpe mod forespørgsel. Det samme gælder for vegetariske og veganske muligheder.

Wifi er gratis overalt på hotellet. Ønsker du at leje en bil, som vi anbefaler, kan du parkere ved hotellet.

Der er 4 kilometer til Benamocarra, godt 5 kilometer til Vélez Màlaga og 7 kilometer til strandene på Costa del Sol. Der er 40 kilometer til Malaga og 55 kilometer til Malaga lufthavn.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middag)

Alle hoteller i Nerja, Benamocarra & Viñuela

Balcón de Europa

Balcón de Europa er et dejligt og komfortabelt hotel lige i centrum af Nerja. Her kan du slentre rundt i de smalle gader og opdage det spanske køkken, svømme i infinity-poolen med en fabelagtig udsigt eller besøge en af de mange badebugter omkring hotellet.

B Bou Hotel La Viñuela & Spa

B Bou Hotel La Viñuela & Spa ligger smukt ved foden af Sierra Tejeda-bjergkæden. Her får du en flot udsigt over La Viñuela-søen og hotellet ligger i en frodig have med pool. Slap af, nyd god mad i restauranten og oplev det smukke Andalusien.

Marina Turquesa

Marina Turquesa har en perfekt beliggenhed i Nerja med gåafstand til både centrum og strand. Bo i komfortable og veludstyrede lejligheder og tilbered dine egne måltider, eller nyd det spanske køkken på en af de mange lokale restauranter.

Nerja Club

Nerja Club ligger i rolige omgivelser i Nerja på Spaniens solkyst. Fra hotellet er der gåafstand til den fine strand Burriana Beach, til centrum af Nerja med restauranter og underholdning og til det berømte og smukke udsigtspunkt "Balcony of Europe". Oplev den smukke kyststrækning omkring Nerja med dramatiske klipper, grotter, små fine bugter med sandstrande.

Riu Monica

Riu Monica ligger lige i udkanten af Nerja og direkte på stranden Playa la Torrecilla på Spaniens solkyst. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år. Slap af ved poolen, spis godt fra de buffeter, der er inkluderet i halvpensionen eller prøv noget spansk i à la carte-restauranten, eller prøv måske Nerjas brede udvalg af restauranter. Hotellet er også et godt udgangspunkt for at spille golf i solkystens behagelige klima.