Bedømmelse af B Bou Hotel La Viñuela & Spa

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

675 bedømmelser
Meget godt
 
454
Godt
 
157
Middel
 
39
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

30-09-2023

af 927viviana

Anmeldelse af restauranten

Vi har besøgt restauranten på dette utrolig smukke hotel og har altid været yderst tilfredse. Denne gang ville vi introducere den til nogle gode venner men desværre levede den ikke op til forventningerne. Den bestilte Jersey low end bøf som først var rå og dernæst så sej så den ikke kunne spises og som til sidst måtte skiftes ud med lam som var ok. Vores ven fik ged som var sej og senet. Resten af retterne var fine og velsmagende, men det efterlader alligevel en med et dårligt indtryk.

 
17-02-2019

af John_M_DK Sønderborg, Danmark

Tre dage på et pragtfuldt hotel.

Efter en meget venlig modtagelse får vi nøglekortet til junior suiten værelse 216. Her kommer vi ind i en entré med garderobeskab og masser af plads. Til højre har vi badeværelset med bruser, toilet, spa og to håndvaske. Ligefrem kommer vi ind i en stue med sofa, sofabord og skrivebord og så er der også et TV. Når vi her går til højre kommer vi ind i et stort flot soveværelse med Chaiselongsofa og TV. Fra stue og soveværelse er der adgang ud til to separate terrasser. Herfra er der udsigt ned over den flotte sø, haven og svømmebassinet. Både værelset og udsigten er fantastisk flot og smukt. At nyde udsigten her i solopgang og solnedgang er en flot oplevelse. Morgenmaden er fantastisk flot. Der er store buffeter med alt hvad vi kan ønske os og der kan bestilles diverse varme retter til. Der er gode vandremuligheder i området - f.eks. en tur rundt om søen. Hotellet ligger 62 km fra lufthavnen i Malaga og der er cirka 1 times kørsel herfra. Fantastisk hotel, hvor man ønsker at komme tilbage til!

 
12-08-2018

af 071162 København, Danmark

Dejlig oplevelse

Vi besøgte hotellet i august 2018 sammen med vores voksne døtre. Hotellet levede på alle niveauer op til forventningerne. Gode værelset med skøn udsigt til pool. Poolområdet rigtig skønt - dog ville det have ønskeligt, om der havde været tilknyttet en lille cafe/bar, hvor man kunne have købt drikkevarer. Restauranten var bestemt på højt niveau både hvad angår den overdådige morgenmadsbuffet og middag. En skøn oase.

 
18-03-2024

af Hollandfootball Aalsmeer, Holland

Relax hotel.

Het hotel ligt net buiten het plaatsje Vinuela maar kijkt uit op het stuwmeer. Voldoende parkeer gelegenheid . Grote kamers met ruim balkon .Zwembad werd gerenoveerd dat was jammer. Ook Wellness gedeelte .Zeer goed en betaalbaar restaurant met een afwisselde kaart waar je ook buiten kan eten met lunch/diner.

 
31-12-2023

af 932brigittep Rouen, Frankrig

Un séjour extra

Nous avons passé une semaine à l’hôtel ,le personnel très gentil et intentionné,ils ont fait des efforts pour nous parle Français . La chambre était Top ,un hôtel en milieu rural comme nous aimons . La restauration s’était un réel plaisir tous les soirs une découverte des différents plats ,pas besoin de sortir pour aller manger .l’endroit est magnifique .nous avons apprécié Une prochaine fois nous irons à Séville pour un séjour dans ce même hôtel B Bou hôtel Je recommande cet endroit