Costa del Sol

  • • Skønne feriebyer
  • • Lange og fine sandstrande
  • • Golfparadis med gode baner

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line fås via sms kort før afrejse.

Den spanske solkyst, mere kendt som Costa del Sol, er et elsket rejsemål i Andalusien. Med 9 solrige dage ud af 10 er Costa del Sol i Spanien et sikkert valg for den, der længes efter skønne dage på stranden og lune aftener.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til Cypern, Mallorca eller Costa del Sol. Gælder i afrejseperioden 1/5-10/11 2024.  Book Cypern senest den 14/4 2024 eller Mallorca og Costa del Sol senest den 21/4 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.


Fakta om Costa del Sol

Tidsforskel

Der er ingen tidsforskel fra Danmark.

Valuta

Valutaen hedder Euro (EUR). Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut.

Transfer

Ankomst
Hvis du har bestilt en transfer, går du ud af lufthavnen og mod et lille fyrtårn. Ca. 15 meter til venstre finder du "Shuttle". Har du problemer med at finde det rigtige sted, kan du ringe til Rios Shuttle i Malaga på +34 678 769 161. Bemærk venligst, at der kan være ventetider i forbindelse med ankomst.

Afrejse
48-24 timer før afrejse, du kan her se, hvornår du bliver hentet. Shuttle-referencenummer = det samme som dit Apollo-bookingnummer.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 15°c
feb 16°c
mar 18°c
apr 20°c
maj 23°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 18°c
dec 16°c
Populære hoteller
Soho Boutique Castillo Santa Catalina
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 4 nætter, 28/5 2024, Fra København/Kastrup
fra
6.453 DKK
Book

Hard Rock Hotel Marbella
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 4 nætter, 19/5 2024, Fra København/Kastrup
fra
5.710 DKK
Book

Soho Boutique Equitativa
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 4 nætter, 25/8 2024, Fra København/Kastrup
fra
4.534 DKK
Book

Andre rejsemål Spanien

De Kanariske Øer

De Kanariske Øer kaldes også for de lykkelige øer, og det er nemt at forstå hvorfor. Her råder en behagelig forsommervarme året rundt med gode chancer for sol på de brede sandstrande. Det skønne klima, det store udvalg af sportsfaciliteter og mange gode hoteller er medvirkende til, at mange vælger at rejse til De Kanariske Øer med Apollo år efter år.

Alicante

I den mellemstore by, Alicante, kan du nyde godt af alt, hvad Spanien har at byde på - dejligt vejr året rundt, hvide sandstrande, shopping, golf, livligt byliv med mange små tapasrestauranter og spændende kunstmuseer. Alicante ligger langs solrige Costa Blanca, nær velkendte feriesteder som Torrevieja og Benidorm.

Barcelona

Hvor Spaniens hovedstad Madrid er elegant og sofistikeret, er Barcelona mere udfordrende og en smule rebelsk. Gaudis arkitektur sætter sit præg på storbyen, som ligger ved Spaniens østkyst. Det er både for veninderne, parret, familien eller fodboldentusiasterne med en billig rejse til Barcelona. Her er et farverigt udeliv, god og billig shopping, fodbold på stadion, og et behageligt klima. Der er masser af gode grunde til at rejse hertil.

Madrid

Madrid er havnet lidt i skyggen af Barcelona, når man tænker på storbyferie, hvilket ikke er helt fair - elegante Madrid har absolut meget at byde på for de fleste. Uanset om du er interesseret i kunst, shopping eller nattelivet, så finder du det i Madrid.

Mallorca

Når du rejser til Mallorca venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter, skøn mad og et livligt natteliv. Uden for byerne findes et smukt og betagende landskab. Børnefamilierne foretrækker Alcudia med den lange brede sandstrand, mens dem der ønsker mere gang i den tager til Palmabugten. En ferie på Mallorca har noget for enhver smag!