Costa del Sol

  • • Skønne feriebyer
  • • Lange og fine sandstrande
  • • Golfparadis med gode baner

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale.

Den spanske solkyst, mere kendt som Costa del Sol, er et elsket rejsemål i Andalusien. Med 9 solrige dage ud af 10 er Costa del Sol i Spanien et sikkert valg for den, der længes efter skønne dage på stranden og lune aftener. Med Apollo booker du din pakkerejse til Costa del Sol selv - oplev byer som Malaga, Torremolinos og Marbella.Fakta om Costa del Sol

Tidsforskel

Der er ingen tidsforskel fra Danmark.

Valuta

Valutaen hedder Euro (EUR). Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut.

Transfer

Ankomst
Har du bestilt transfer, venter chaufføren på dig i ankomsthallen lige inden for dørene, der fører ud af ankomsthallen, med et skilt med dit navn. Ved akutte tilfælde gældende din transfer kan du komme i kontakt med firmaet (engelsktalende) ved at ringe + 34 635 644 324.

Afgang
Når du skal retur til lufthavnen, kan du 48-24 timer før afgang på Pickuptimes.es se, hvornår du bliver hentet. Shuttle-referencenummer = Dit Apollo-bookingnummer.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 13°c
feb 14°c
mar 17°c
apr 19°c
maj 22°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 26°c
okt 22°c
nov 17°c
dec 14°c
Populære hoteller
Vincci Seleccion Estrella del Mar
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Superior-værelse, 4 nætter, 11/12 2022, Fra København/Kastrup
fra
3.687 DKK
Book

Soho Boutique Equitativa
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 4 nætter, 15/1 2023, Fra København/Kastrup
fra
2.833 DKK
Book

B Bou Hotel Cortijo Bravo
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 4 nætter, 27/11 2022, Fra København/Kastrup
fra
3.066 DKK
Book

Andre rejsemål Spanien

Punta Umbria

Punta Umbría på det spanske fastland har lange gode sandstrande, mange soltimer og skøn mad. Her er afstandene korte og på få timer er du enten i Sevilla eller på Algarvekysten.

Ibiza

På en rejse til Ibiza kan hele familien nyde skønne feriedage ved nogle af Spaniens lækreste strande og badebugter. Her venter også shopping på små markeder, lækre tapas og et eksklusivt natteliv. Book en weekendtur til Ibiza i foråret og se mandeltræerne springe ud eller tag på ferie i sommeren, hvor I kan udforske øens smukke, gemte steder.

De Kanariske Øer

De Kanariske Øer kaldes også for de lykkelige øer, og det er nemt at forstå hvorfor. Her råder en behagelig forsommervarme året rundt med gode chancer for sol på de brede sandstrande. Det skønne klima, det store udvalg af sportsfaciliteter og mange gode hoteller er medvirkende til, at mange vælger at rejse til De Kanariske Øer med Apollo år efter år.

Alicante – Costa Blanca

I den mellemstore by, Alicante, kan du nyde godt af alt, hvad Spanien har at byde på - dejligt vejr året rundt, hvide sandstrande, shopping, golf, livligt byliv med mange små tapasrestauranter og spændende kunstmuseer. Alicante ligger langs solrige Costa Blanca, nær velkendte feriesteder som Torrevieja og Benidorm.

Barcelona

Hvor Spaniens hovedstad Madrid er elegant og sofistikeret, er Barcelona mere udfordrende og en smule rebelsk. Gaudis arkitektur sætter sit præg på storbyen, som ligger ved Spaniens østkyst. Det er både for veninderne, parret, familien eller fodboldentusiasterne med en billig rejse til Barcelona. Her er et farverigt udeliv, god og billig shopping, fodbold på stadion, og et behageligt klima. Der er masser af gode grunde til at rejse hertil.

Madrid

Madrid er havnet lidt i skyggen af Barcelona, når man tænker på storbyferie, hvilket ikke er helt fair - elegante Madrid har absolut meget at byde på for de fleste. Uanset om du er interesseret i kunst, shopping eller nattelivet, så finder du det i Madrid.

Mallorca

Når du rejser til Mallorca venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter, skøn mad og et livligt natteliv. Uden for byerne findes et smukt og betagende landskab. Børnefamilierne foretrækker Alcudia med den lange brede sandstrand, mens dem der ønsker mere gang i den tager til Palmabugten. En ferie på Mallorca har noget for enhver smag!