Nerja Club

Nerja Club ligger i rolige omgivelser i Nerja på Spaniens solkyst. Fra hotellet er der gåafstand til den fine strand Burriana Beach, til centrum af Nerja med restauranter og underholdning og til det berømte og smukke udsigtspunkt "Balcony of Europe". Oplev den smukke kyststrækning omkring Nerja med dramatiske klipper, grotter, små fine bugter med sandstrande.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,2 km
Til centrum: 1,7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nerja Club passer til dig, der gerne vil bo de i rolige kvarterer i Nerja og gerne vil opdage det lokale køkken, spille golf, leje en bil og opdage den spanske solkysts perler. En udendørs pool med en stor solterrasse, parasoller og solstole samt en pool og snackbar.

Morgenmad, frokost og middag serveres i hotellets buffetrestaurant, og drikkevarer og snacks serveres i løbet af dagen ved poolen og i snackbaren.

Opvarmet indendørs pool og jacuzzi med en aldersgrænse på 14 år, som kan benyttes gratis 1 time/dag, obligatorisk med badehætte og tøfler. Skønhedsbehandlinger og massage mod betaling. Fitness. Aftenunderholdning med musik

Wifi på fællesområder. Trapper og niveauforskelle på og udenfor hotellet. 1,2 kilometer til Playa de Burriana, 1,7 kilometer til Plaza de España i Nerja og cirka 70 kilometer til lufthavnen i Málaga. Halvanden time fra hotellet ligger Granada.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 08.00-10.00 og middag kl. 19.30-21.30. I tilfælde af lav belægning kan hotellet servere middag fra en fast menu.

Alle hoteller i Nerja, Benamocarra & Viñuela

Balcón de Europa

Balcón de Europa er et dejligt og komfortabelt hotel lige i centrum af Nerja. Her kan du slentre rundt i de smalle gader og opdage det spanske køkken, svømme i infinity-poolen med en fabelagtig udsigt eller besøge en af de mange badebugter omkring hotellet.

B Bou Hotel Cortijo Bravo

Hotel B Bou Hotel Cortijo Bravo, ligger i bjergene mellem Malaga og Nerja. Hotellet ligger som en juvel på en bakke blandt cypresser, avocadotræer og lavendel – her er der stille og roligt. Slap af med god mad, tag en svømmetur i poolen eller tag en vandretur i naturen, der omgiver hotellet.

B Bou Hotel La Viñuela & Spa

B Bou Hotel La Viñuela & Spa ligger smukt ved foden af Sierra Tejeda-bjergkæden. Her får du en flot udsigt over La Viñuela-søen og hotellet ligger i en frodig have med pool. Slap af, nyd god mad i restauranten og oplev det smukke Andalusien.

Marina Turquesa

Marina Turquesa har en perfekt beliggenhed i Nerja med gåafstand til både centrum og strand. Bo i komfortable og veludstyrede lejligheder og tilbered dine egne måltider, eller nyd det spanske køkken på en af de mange lokale restauranter.

Riu Monica

Riu Monica ligger lige i udkanten af Nerja og direkte på stranden Playa la Torrecilla på Spaniens solkyst. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år. Slap af ved poolen, spis godt fra de buffeter, der er inkluderet i halvpensionen eller prøv noget spansk i à la carte-restauranten, eller prøv måske Nerjas brede udvalg af restauranter. Hotellet er også et godt udgangspunkt for at spille golf i solkystens behagelige klima.