Marina Turquesa

Marina Turquesa har en perfekt beliggenhed i Nerja med gåafstand til både centrum og strand. Bo i komfortable og veludstyrede lejligheder og tilbered dine egne måltider, eller nyd det spanske køkken på en af de mange lokale restauranter.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer. 4- værelses lejligheder i etage med privat pool for 2-7 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ønsker du at bo i komfortable, lyse og veludstyrede lejligheder og samtidig have adgang til både restauranter, seværdigheder og flere skønne strande i Nerja, så er Marina Turquesa det bedste valg. Lejlighederne har både aircondition, vaskemaskine og måske bedst af alt, opvaskemaskine!

Inden for gåafstand ligger Burriana Beach, hvor der er solstole og parasoller til leje og om aftenen, når det er lidt køligere, kan en dejlig gåtur til centrum af Nerja anbefales. Der finder du et stort udvalg af butikker, caféer, barer og restauranter.

I hotellets have er der et dejligt poolområde med en lille pool med solstole og parasoller. Der er også græsplæner til lidt tid i skyggen.

Hvis du ønsker at være aktiv, har hotellet et fitnessrum og en indendørs pool og en sauna til en behagelig restitution bagefter.

Gratis wifi overalt på hotellet.

Til Nerja er der omkring 2 kilometer og til stranden Playa Burriana omkring 1 kilometer. Der er 60 kilometer til Malaga og 73 kilometer til Malaga lufthavn.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Nerja, Benamocarra & Viñuela

Balcón de Europa

Balcón de Europa er et dejligt og komfortabelt hotel lige i centrum af Nerja. Her kan du slentre rundt i de smalle gader og opdage det spanske køkken, svømme i infinity-poolen med en fabelagtig udsigt eller besøge en af de mange badebugter omkring hotellet.

B Bou Hotel Cortijo Bravo

Hotel B Bou Hotel Cortijo Bravo, ligger i bjergene mellem Malaga og Nerja. Hotellet ligger som en juvel på en bakke blandt cypresser, avocadotræer og lavendel – her er der stille og roligt. Slap af med god mad, tag en svømmetur i poolen eller tag en vandretur i naturen, der omgiver hotellet.

B Bou Hotel La Viñuela & Spa

B Bou Hotel La Viñuela & Spa ligger smukt ved foden af Sierra Tejeda-bjergkæden. Her får du en flot udsigt over La Viñuela-søen og hotellet ligger i en frodig have med pool. Slap af, nyd god mad i restauranten og oplev det smukke Andalusien.

Nerja Club

Nerja Club ligger i rolige omgivelser i Nerja på Spaniens solkyst. Fra hotellet er der gåafstand til den fine strand Burriana Beach, til centrum af Nerja med restauranter og underholdning og til det berømte og smukke udsigtspunkt "Balcony of Europe". Oplev den smukke kyststrækning omkring Nerja med dramatiske klipper, grotter, små fine bugter med sandstrande.

Riu Monica

Riu Monica ligger lige i udkanten af Nerja og direkte på stranden Playa la Torrecilla på Spaniens solkyst. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år. Slap af ved poolen, spis godt fra de buffeter, der er inkluderet i halvpensionen eller prøv noget spansk i à la carte-restauranten, eller prøv måske Nerjas brede udvalg af restauranter. Hotellet er også et godt udgangspunkt for at spille golf i solkystens behagelige klima.