Balcón de Europa

Balcón de Europa er et dejligt og komfortabelt hotel lige i centrum af Nerja. Her kan du slentre rundt i de smalle gader og opdage det spanske køkken, svømme i infinity-poolen med en fabelagtig udsigt eller besøge en af de mange badebugter omkring hotellet.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til Mallorca eller Costa del Sol. Gælder i afrejseperioden 1/5-10/11 2024.  Book senest den 21/4 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer. Standardværelser for 1-2 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fra Balcón de Europa får du en flot udsigt over havet, uanset om du sidder i hotellets restaurant eller svømmer i hotellets infinity-pool. Ved siden af hotellet er der et udsigtspunkt, der viser den bedste side af den spanske solkyst og Nerja.

Hotellet ligger i centrum af Nerja og her finder du et stort udvalg af restauranter med blandt andet frisk fisk og andet godt fra det spanske køkken på menuen. Her finder du også butikker, caféer, dagligvarebutikker og får følelsen af hverdagslivet i Spanien. På begge sider af hotellet finder du flere små bugter, og du kan nå dem via trapper og stejle stier. De fleste strande har både solstole og parasoller til udlejning.

På hotellets femte sal er der en infinity-pool og en jacuzzi samt solstole og parasoller. Hvis du vil slappe af, er der sauna og fitnessrum. Bordtennis.

Café Mirador med bar findes på hotellets gadeplan. På fjerde sal kan du spise godt fra morgenmadsbuffeten og middag kan enten være buffet eller fra en fast menu. Nede ved hotellets strand er der endnu en restaurant, hvor man kan bestille frokost og fra juni til midten af september er restauranten også åben til middag. Der er også en bar. Elevatoren fører dig ned til nederste etage på hotellet og så er der trapper ned til selve sand- og stenstranden. Elevatoren fører dig også op til hotellets øverste etage hvor solstole venter og her har du en vidunderlig udsigt!

Gratis wifi overalt på hotellet. Parkering mod betaling. Malaga ligger 57 kilometer væk, og Malaga lufthavn ligger 70 kilometer væk.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (25/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet, middagsbuffet eller middag fra fast menu)

Værd at vide

Hotellet vil i perioden 4.-14. december 2023 foretage renoveringer, der kan opfattes som forstyrrende ved strandområdet.

Alle hoteller i Nerja, Benamocarra & Viñuela

B Bou Hotel Cortijo Bravo

Hotel B Bou Hotel Cortijo Bravo, ligger i bjergene mellem Malaga og Nerja. Hotellet ligger som en juvel på en bakke blandt cypresser, avocadotræer og lavendel – her er der stille og roligt. Slap af med god mad, tag en svømmetur i poolen eller tag en vandretur i naturen, der omgiver hotellet.

B Bou Hotel La Viñuela & Spa

B Bou Hotel La Viñuela & Spa ligger smukt ved foden af Sierra Tejeda-bjergkæden. Her får du en flot udsigt over La Viñuela-søen og hotellet ligger i en frodig have med pool. Slap af, nyd god mad i restauranten og oplev det smukke Andalusien.

Marina Turquesa

Marina Turquesa har en perfekt beliggenhed i Nerja med gåafstand til både centrum og strand. Bo i komfortable og veludstyrede lejligheder og tilbered dine egne måltider, eller nyd det spanske køkken på en af de mange lokale restauranter.

Nerja Club

Nerja Club ligger i rolige omgivelser i Nerja på Spaniens solkyst. Fra hotellet er der gåafstand til den fine strand Burriana Beach, til centrum af Nerja med restauranter og underholdning og til det berømte og smukke udsigtspunkt "Balcony of Europe". Oplev den smukke kyststrækning omkring Nerja med dramatiske klipper, grotter, små fine bugter med sandstrande.

Riu Monica

Riu Monica ligger lige i udkanten af Nerja og direkte på stranden Playa la Torrecilla på Spaniens solkyst. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 18 år. Slap af ved poolen, spis godt fra de buffeter, der er inkluderet i halvpensionen eller prøv noget spansk i à la carte-restauranten, eller prøv måske Nerjas brede udvalg af restauranter. Hotellet er også et godt udgangspunkt for at spille golf i solkystens behagelige klima.