Balcón de Europa

Balcón de Europa er et dejligt og komfortabelt hotel lige i centrum af Nerja. Her kan du slentre rundt i de smalle gader og opdage det spanske køkken, svømme i infinity-poolen med en fabelagtig udsigt eller besøge en af de mange badebugter omkring hotellet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fra Balcón de Europa får du en flot udsigt over havet, uanset om du sidder i hotellets restaurant eller svømmer i hotellets infinity-pool. Ved siden af hotellet er der et udsigtspunkt, der viser den bedste side af den spanske solkyst og Nerja.

Hotellet ligger i centrum af Nerja og her finder du et stort udvalg af restauranter med blandt andet frisk fisk og andet godt fra det spanske køkken på menuen. Her finder du også butikker, caféer, dagligvarebutikker og får følelsen af hverdagslivet i Spanien. På begge sider af hotellet finder du flere små bugter, og du kan nå dem via trapper og stejle stier. De fleste strande har både solstole og parasoller til udlejning.

På hotellets femte sal er der en infinity-pool og en jacuzzi samt solstole og parasoller. Hvis du vil slappe af, er der sauna og fitnessrum. Bordtennis.

På hotellets fjerde sal kan du nyde en solid morgen- og middagsbuffet. Nede ved hotellets strand er der endnu en restaurant, hvor man kan bestille frokost. Der er også en bar. Elevatoren tager dig ned til hotellets nederste etage og så er der trapper ned til selve sand- og stenstranden. Elevatoren tager dig også op til øverste etage på hotellet, hvor solstole venter og her har du en vidunderlig udsigt!

Gratis wifi overalt på hotellet. Parkering mod betaling.

Malaga ligger 57 kilometer væk, og Malaga lufthavn ligger 70 kilometer væk.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Værd at vide

Poolen er opvarmet om vinteren til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr.

Alle hoteller i Nerja, Benamocarra & Viñuela

B Bou Hotel Cortijo Bravo

Hotel B Bou Hotel Cortijo Bravo, ligger i bjergene mellem Malaga og Nerja. Hotellet ligger som en juvel på en bakke blandt cypresser, avocadotræer og lavendel – her er der stille og roligt. Slap af med god mad, tag en svømmetur i poolen eller tag en vandretur i naturen, der omgiver hotellet.

B Bou Hotel La Viñuela & Spa

B Bou Hotel La Viñuela & Spa ligger smukt ved foden af Sierra Tejeda-bjergkæden. Her får du en flot udsigt over La Viñuela-søen og hotellet ligger i en frodig have med pool. Slap af, nyd god mad i restauranten og oplev det smukke Andalusien.

Marina Turquesa

Marina Turquesa har en perfekt beliggenhed i Nerja med gåafstand til både centrum og strand. Bo i komfortable og veludstyrede lejligheder og tilbered dine egne måltider, eller nyd det spanske køkken på en af de mange lokale restauranter.