Story Seychelles

Story Seychelles ligger på stranden ved Beau Vallon Beach på øen Mahé. Der er flere forskellige måltidspakker at bestille, halvpension eller All Inclusive, og hotellet har et stort udvalg af restauranter at byde på. Gå en morgentur langs stranden og nyd udsigten over Det Indiske Ocean, inden der skal spises en god morgenmad.

Messerabat!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person til dette rejsemål i afrejseperioden 1/5 2024-31/3 2025.  Book senest den 25. februar 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger i perioden 19-25/2-24. Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Junior-suiter for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Story Seychelles ligger på den smukke strand ved Beau Vallon Beach, hvor du kan gå morgenture på den bløde og dejlige strand, mens palmerne danner en tropisk silhuet mod himlen. Hotellet har også en pool til afslappende stunder i solstolen. Morgenmadsbuffet er inkluderet, og du kan tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Hotellet ligger i en behagelig og afslappende have med en 25 meter lang pool og en separat børnepool. Gratis solstole, parasoller og pool- og strandhåndklæder.

Buffetrestauranten Vascos serverer en populær kreolsk præget morgenmads- og middagsbuffet. Blandt træerne og buskene gemmer sig à la carte-restauranten Eden, hvor du kan spise fiske- og skaldyrsretter og kødretter med et strejf af kreolsk, mens du sidder med tæerne i sandet. Bordreservation er påkrævet. Med lagunen som nabo byder den japanske à la carte-restaurant Seyshima på sushi. Hvis du vil prøve det fransk-polynesiske køkken, så gå til Trader Vic´s, prøv gerne drinken Mai Tai® cocktail, der stammer fra 1944. I baggrunden spilles rytmer fra Cuba. I Ripples Pool Bar kan du nyde lettere retter og kølige drinks. 1502 er baren, hvor du kan få en god drink og lidt snacks, åben fra morgen til sen aften.

Spa med forskellige skønhedsbehandlinger. Fitness er åbent 24 timer i døgnet. Du kan også tage yogatimer og spille tennis. International børneklub for børn (3-12 år) med engelsktalende personale.

Reception. Gratis wifi overalt på hotellet. 5 kilometer til øen Mahé, hovedstaden i Victoria og 13 kilometer til Seychellernes internationale lufthavn.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30, i restaurant Vascos
 • Roomservice med morgenmad-, frokost- og middagsmenu døgnet rundt
 • Tre-retters á la carte frokost og middag, kl. 12.00-22.00, i Restaurant 1502
 • A la carte frokost, kl. 12.00-17.00, i restaurant Ripples
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-22.00, i restaurant Vascos
 • A la carte middag, kl. 18.30-22.00, i en af restauranterne Eden, 1502, Seyshima eller Trader Vic’s
 • Lokale forfriskninger, kaffe, øl, vin og lokale drinks i en af hotellets barer ad libitum, kl. 12.00-23.00

Frokost og middag i à la carte-restauranterne består af en valgfri forret, hovedret og dessert. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. Pæn påklædning.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 12.00 på ankomstdagen indtil kl. 11.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Seychellerne

Villas de Mer

Villas de Mer er et enkelt hotel på den nordvestlige kyst af øen Praslin. Her bor du direkte på en hvid strand og kan tage på dine egne udflugter på øen. Hvad med et besøg på en af verdens fineste strande, Anse Lazio?

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort ligger på øen Mahé og indbyder til vidunderlige feriedage i et tropisk paradis. Hotellet består af to dele med fine sandstrande. Mellem hotellets bygninger er der en frodig nationalpark. Nyd god mad, aktiviteter for hele familien eller tag en dag på stranden med din yndlingsbog.

Constance Lemuria Resort

Constance Lemuria Resort er et badeparadis på øen Praslin, gemt blandt klipper og svajende palmer og i gåafstand fra en af verdens fineste strande - Anse Lazio. Her spiser du godt i en af restauranterne, slapper af med en runde golf som selvfølgelig er inkluderet eller snorkler et stykke tid, inden det er tid til at gå en barfodet tur på stranden.

Fishermans Cove Resort

Fishermans Cove Resort ligger direkte på den smukke Beau Vallon Beach på vestkysten af øen Mahés. Her venter afslappende dage på stranden eller ved den dejlige pool. Spis godt i en af hotellets restauranter, gå en tur rundt på øen og opdag den smukke, grønne og bakkede ø med smukke strande.

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suites

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suits er et rigtigt paradis på øen Praslin Island med en smuk strand, frodige omgivelser, komfortable værelser, flere pools og du vil være aktiv, er der både fitnessrum, vandsport og cykeludlejning . Nu mangler der kun en smuk solnedgang - og den finder du selvfølgelig også her, midt i ferieparadiset!

Paradise Sun

Paradise Sun ligger på den smukke hvide sandstrand Anse Volbert på Praslin Island. Her venter dejlige gåture på stranden i det bløde sand i skyggen af kokospalmer og skønne stunder ved hotellets pool. Superior-værelser i flot kreolsk stil. Halvpension er inkluderet, så bare læn dig tilbage og nyd en afslappende ferie på Seychellerne.

L'Archipel

L'Archipel er for dig, der gerne vil bo på en paradisisk strand og nyde Det Indiske Oceans bølger. Hotellet ligger i rolige og tropiske omgivelser og her er det nemt at slappe af, spise godt og tage på egne eventyr på øen Praslin.

Le Domaine de L'Orangeraie

Le Domaine de L'Orangeraie er et perfekt valg for dig, der ønsker at opdage den smukke ø La Dique med dens fantastiske strande. Bo i komfortable dobbeltværelser i haven, og svøm i hotellets dejlige infinity-pool. Aldersgrænsen for at bo på dette hotel er 12 år.

Acajou Beach Resort

Acajou Beach Resort ligger direkte på den smukke sandstrand ved Cote d'Or Beach, hvor der venter gåture i sandet, god mad og fantastiske oplevelser på øen Praslin, såsom den billedskønne strand Anse Lazio.

Carana Beach

På nordkysten af Mahé ligger Carana Beach, hvor der er en stille og rolig stemning. Læn dig tilbage i solstolen og kig ud i horisonten, mens palmerne svajer fra den kølige brise, der kommer fra Det Indiske Ocean. Nyd god mad, gå morgenture i sandet og snup en afslappende massage om eftermiddagen.

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa ligger mellem de grønne bjerge, den hvide paradisstrand og det turkise Indiske Ocean. Her bor du i pænt møblerede villaer kun få skridt fra stranden. Gå barfodet i sandet, spis godt i en af hotellets restauranter, slap af i hotellets spa eller prøv at snorkle eller dykke. Velkommen til paradisøen Silhouette Island!