Le Domaine de L'Orangeraie

Le Domaine de L'Orangeraie er et perfekt valg for dig, der ønsker at opdage den smukke ø La Dique med dens fantastiske strande. Bo i komfortable dobbeltværelser i haven, og svøm i hotellets dejlige infinity-pool.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ved Le Domaine de L'Orangeraie er der en fin lille strand og i bekvem afstand ligger sandstranden Anse Severe. Dobbeltværelserne er placeret i hotellets have og gør dette hotel til en afslappende oase for krop og sjæl. En god morgenmadsbuffet er inkluderet og tilkøber du halvpension, bliver ferien ekstra behagelig. Stranden Anse Source d'Argent på den sydvestlige side af øen er en af verdens mest fotograferede.

Hotellet har et pænt og indbydende poolområde med infinity-pool, komfortable solstole, parasoller, poolhåndklæder og poolbar. På stranden har hotellet solstole, balis-senge og parasoller, der frit kan benyttes.

Le Domaine de L'Orangeraie har to restauranter og to barer. Santosha Restaurant serverer morgenmadsbuffet og middag med både internationale og lokale kreolske retter. I à la carte-restauranten Combava kan du spise frokost og middag, bordreservation påkrævet. I poolen er der en swim up bar og Alambic Bar, og i begge barer kan du få en drikkevarer fra morgen til sen aften. Pæn påklædning, lange bukser til mænd under middage.

Slap af og nyd hotellets spa, som tilbyder massage, frisør, skønhedsbehandlinger, hamam og jacuzzi - alt sammen mod betaling. Cykler og snorkeludstyr kan lånes.

Gratis wifi på hele hotellet. Bagageopbevaring. Vaskeservice. Souvenirbutik. Parkering. Stranden i Anse Source d'Argent er lidt over 3 kilometer væk, centrum og havnen i La Passe og stranden i Anse Severe er omkring 500 meter.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Festmåltid juleaften (24/12)
  • Festmåltid nytårsaften (31/12)
  • Festmåltid Valentinsdag (14/2)
  • Festmåltid påske (9/4)

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.00 og middagen kl. 19.00-21.30.

Alle hoteller i Seychellerne

Villa De Mer

Villa De Mer er et enkelt hotel på den nordvestlige kyst af øen Praslin. Her bor du direkte på en hvid strand og kan tage på dine egne udflugter på øen. Hvad med et besøg på en af verdens fineste strande, Anse Lazio?

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort ligger på øen Mahé og indbyder til vidunderlige feriedage i et tropisk paradis. Hotellet består af to dele med fine sandstrande. Mellem hotellets bygninger er der en frodig nationalpark. Nyd god mad, aktiviteter for hele familien eller tag en dag på stranden med din yndlingsbog.

Constance Lemuria Resort

Constance Lemuria Resort er et badeparadis på øen Praslin, gemt blandt klipper og svajende palmer og i gåafstand fra en af verdens fineste strande - Anse Lazio. Her spiser du godt i en af restauranterne, slapper af med en runde golf som selvfølgelig er inkluderet eller snorkler et stykke tid, inden det er tid til at gå en barfodet tur på stranden.

Fishermans Cove Resort

Fishermans Cove Resort ligger direkte på den smukke Beau Vallon Beach på vestkysten af øen Mahés. Her venter afslappende dage på stranden eller ved den dejlige pool. Spis godt i en af hotellets restauranter, gå en tur rundt på øen og opdag den smukke, grønne og bakkede ø med smukke strande.

Story Seychelles

Story Seychelles ligger på stranden ved Beau Vallon Beach på øen Mahé. Der er flere forskellige måltidspakker at bestille, halvpension eller All Inclusive, og hotellet har et stort udvalg af restauranter at byde på. Gå en morgentur langs stranden og nyd udsigten over Det Indiske Ocean, inden der skal spises en god morgenmad.

Coco de Mer Hotel & The Black Parrot Suites

Coco de Mer & The Black Parrot Suits er et rigtigt paradis på øen Praslin Island med en smuk strand, frodige omgivelser, komfortable værelser, flere pools og du vil være aktiv, er der både fitnessrum, vandsport og cykeludlejning . Nu mangler der kun en smuk solnedgang - og den finder du selvfølgelig også her, midt i ferieparadiset!

Paradise Sun

Paradise Sun ligger på den smukke hvide sandstrand Anse Volbert på Praslin Island. Her venter dejlige gåture på stranden i det bløde sand i skyggen af kokospalmer og skønne stunder ved hotellets pool. Superior-værelser i flot kreolsk stil. Halvpension er inkluderet, så bare læn dig tilbage og nyd en afslappende ferie på Seychellerne.

L'Archipel

L'Archipel er for dig, der gerne vil bo på en paradisisk strand og nyde Det Indiske Oceans bølger. Hotellet ligger i rolige og tropiske omgivelser og her er det nemt at slappe af, spise godt og tage på egne eventyr på øen Praslin.

Acajou Beach Resort

Acajou Beach Resort ligger direkte på den smukke sandstrand ved Cote d'Or Beach, hvor der venter gåture i sandet, god mad og fantastiske oplevelser på øen Praslin, såsom den billedskønne strand Anse Lazio.

Carana Beach

På nordkysten af Mahé ligger Carana Beach, hvor der er en stille og rolig stemning. Læn dig tilbage i solstolen og kig ud i horisonten, mens palmerne svajer fra den kølige brise, der kommer fra Det Indiske Ocean. Nyd god mad, gå morgenture i sandet og snup en afslappende massage om eftermiddagen.