Fishermans Cove Resort

Fishermans Cove Resort ligger direkte på den smukke Beau Vallon Beach på vestkysten af øen Mahés. Her venter afslappende dage på stranden eller ved den dejlige pool. Spis godt i en af hotellets restauranter, gå en tur rundt på øen og opdag den smukke, grønne og bakkede ø med smukke strande.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fishermans Cove Resort ligger på den fine sandstrand ved Beau Vallon Beach på øen Mahé. Her kan du gå barfodets og nyde svajende palmer og en skøn ferie. Hotellet har et poolområde nede ved vandet med infinity-pool, solstole, parasoller og pool- og badehåndklæder.

Hotellets restaurant Le Cardinal serverer morgenmads- og middagsbuffeter inspireret af det kreolske køkken og lidt internationalt. Paris Seychelles à la carte-restaurant kombinerer det bedste fra franske og kreolske retter. Le Cocoloba Bar inviterer dig til frokost og middag. Sunset Bar serverer drinks fra sen eftermiddag til sen aften, og det siges, at solnedgangen er noget, man ikke må gå glip af.

Søsterhotellet ved siden af har en skøn spa og forskellige vandsportsaktiviteter, alt sammen mod betaling. Her har du fri adgang til fitness.

Reception. Gratis wifi overalt på hotellet. Biludlejning. Vaskeservice mod betaling. Fem kilometer til Mahés hovedstad Victoria og 12 kilometer til Seychellernes internationale lufthavn.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Alle restauranter kræver en pæn påklædning.

All Inclusive

Med All Inclusive mod betaling indgår:

 • Morgenmadsbuffet på restaurant Le Cardinal, kl. 07.00-10.30
 • Frokost og/eller middag - valg af forret, hovedret og dessert fra fast menu på Cocoloba Bar restaurant, kl. 12.00-22.00
 • Frokost - valg af forret, hovedret og dessert fra en fast menu kan også indtages på en af restauranterne Ripple Bar & Restaurant eller 1502 Bar på hotel STORY Seychelles Resort, kl. 12.00-17.00 (variationer kan forekomme)
 • Middagsbuffet på restaurant Le Cardinal, kl. 18.30-22.00
 • Middag - valg af forret, hovedret og dessert fra fast menu på Paris Seychellernes restaurant, kl. 19.00-22.30 (lukket mandage)
 • Middag - valg af forret, hovedret og dessert fra en fast menu kan også indtages på en hvilken som helst af restauranterne Vasco, Trader Vic's, Seyshima, Eden eller 1502 på STORY Seychelles Resort hotel kl. 19.00-22.00 (variationer kan forekomme)
 • Roomservice fra en menu til morgenmad, frokost og middag eller kun drikkevarer for et bakkegebyr på 55 SCR pr. gang.
 • Lokale drikkevarer, øl, vin og cocktails ad libitum kl. 12.00-22.30
 • Daglig genopfyldning af minibaren

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Seychellerne

Villas de Mer

Villas de Mer er et enkelt hotel på den nordvestlige kyst af øen Praslin. Her bor du direkte på en hvid strand og kan tage på dine egne udflugter på øen. Hvad med et besøg på en af verdens fineste strande, Anse Lazio?

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort ligger på øen Mahé og indbyder til vidunderlige feriedage i et tropisk paradis. Hotellet består af to dele med fine sandstrande. Mellem hotellets bygninger er der en frodig nationalpark. Nyd god mad, aktiviteter for hele familien eller tag en dag på stranden med din yndlingsbog.

Constance Lemuria Resort

Constance Lemuria Resort er et badeparadis på øen Praslin, gemt blandt klipper og svajende palmer og i gåafstand fra en af verdens fineste strande - Anse Lazio. Her spiser du godt i en af restauranterne, slapper af med en runde golf som selvfølgelig er inkluderet eller snorkler et stykke tid, inden det er tid til at gå en barfodet tur på stranden.

Story Seychelles

Story Seychelles ligger på stranden ved Beau Vallon Beach på øen Mahé. Der er flere forskellige måltidspakker at bestille, halvpension eller All Inclusive, og hotellet har et stort udvalg af restauranter at byde på. Gå en morgentur langs stranden og nyd udsigten over Det Indiske Ocean, inden der skal spises en god morgenmad.

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suites

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suits er et rigtigt paradis på øen Praslin Island med en smuk strand, frodige omgivelser, komfortable værelser, flere pools og du vil være aktiv, er der både fitnessrum, vandsport og cykeludlejning . Nu mangler der kun en smuk solnedgang - og den finder du selvfølgelig også her, midt i ferieparadiset!

Paradise Sun

Paradise Sun ligger på den smukke hvide sandstrand Anse Volbert på Praslin Island. Her venter dejlige gåture på stranden i det bløde sand i skyggen af kokospalmer og skønne stunder ved hotellets pool. Superior-værelser i flot kreolsk stil. Halvpension er inkluderet, så bare læn dig tilbage og nyd en afslappende ferie på Seychellerne.

L'Archipel

L'Archipel er for dig, der gerne vil bo på en paradisisk strand og nyde Det Indiske Oceans bølger. Hotellet ligger i rolige og tropiske omgivelser og her er det nemt at slappe af, spise godt og tage på egne eventyr på øen Praslin.

Le Domaine de L'Orangeraie

Le Domaine de L'Orangeraie er et perfekt valg for dig, der ønsker at opdage den smukke ø La Dique med dens fantastiske strande. Bo i komfortable dobbeltværelser i haven, og svøm i hotellets dejlige infinity-pool. Aldersgrænsen for at bo på dette hotel er 12 år.

Acajou Beach Resort

Acajou Beach Resort ligger direkte på den smukke sandstrand ved Cote d'Or Beach, hvor der venter gåture i sandet, god mad og fantastiske oplevelser på øen Praslin, såsom den billedskønne strand Anse Lazio.

Carana Beach

På nordkysten af Mahé ligger Carana Beach, hvor der er en stille og rolig stemning. Læn dig tilbage i solstolen og kig ud i horisonten, mens palmerne svajer fra den kølige brise, der kommer fra Det Indiske Ocean. Nyd god mad, gå morgenture i sandet og snup en afslappende massage om eftermiddagen.

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa ligger mellem de grønne bjerge, den hvide paradisstrand og det turkise Indiske Ocean. Her bor du i pænt møblerede villaer kun få skridt fra stranden. Gå barfodet i sandet, spis godt i en af hotellets restauranter, slap af i hotellets spa eller prøv at snorkle eller dykke. Velkommen til paradisøen Silhouette Island!