Constance Lemuria Resort

Constance Lemuria Resort er et badeparadis på øen Praslin, gemt blandt klipper og svajende palmer og i gåafstand fra en af verdens fineste strande - Anse Lazio. Her spiser du godt i en af restauranterne, slapper af med en runde golf som selvfølgelig er inkluderet eller snorkler et stykke tid, inden det er tid til at gå en barfodet tur på stranden.


Værelsestyper

Junior-suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Constance Lemuria Resort er et luksuriøst resort mellem klipper, svajende palmer og smukke strande. Her har du et paradis for strandelskere med gåafstand, cirka tre kilometer, til flere smukke strande, heriblandt Anse Georgette, Grand Anse og Anse Lazio som regnes for en af de fineste strande i verden. Spil golf på en naturskøn golfbane og selvfølgelig er greenfee inkluderet. Spis godt i en af restauranterne, prøv at snorkle, sejle i kajak, bo komfortabelt i smukke junior-suiter, gå en tur i naturreservatet Vallèe de Mai, som ligger på UNESCOs verdensarvsliste ... eller bare nyd din fritid og gå barfodet på en paradisisk strand.

Hotellet har tre indbydende pools med solstole, parasoller og gratis poolhåndklæder.

Restauranten Legend serverer morgenmadsbuffet, à la carte frokost og middagsbuffet. À la carte-restauranten Diva er åben til middag, og kokken er inspireret af køkkenerne omkring Middelhavet. Diva har et stort udvalg af vine og i vinkælderen er der 30.000 flasker, bordreservation anbefales. The Nest serverer frokost og middag og serverer friske kreolske fiske- og skaldyrsretter, bordreservation er påkrævet. Vil du besøge restauranten Takamaka, er det ok at glemme skoene, her sidder du med tæerne direkte i sandet og spiser snacks og sushi. Hotellet har i alt fem barer, herunder en poolbar. Flere af barerne serverer drinks og lettere anretninger i løbet af dagen.

Constance Lemuria Resort har en skøn spa med sauna, dampbad, jacuzzi, indendørs pool og fitnesscenter, spabehandlinger og frisør mod betaling. Egen 18-hullers golfbane hvor greenfee er inkluderet, golfvogn er obligatorisk og mod betaling. Gratis tennis (belysning og udstyr mod betaling), mountainbikes, kajaksejlads, windsurfing, bodyboards, Hobie cats og snorkling. Dykning, dybhavsfiskeri, lektioner i tennis og golf samt dykning og vandsport mod betaling. For børn (4 -11 år) er der en international børneklub med engelsktalende personale. Legeplads.

Reception, gratis wifi overalt på hotellet, vaskeri mod betaling og billeje. Ved tidlig ankomst eller sen afrejse og under hele opholdet er der lounge, hvor der er Tv, wifi, computere, bibliotek, badeværelse med brusefaciliteter og te- og kaffefaciliteter. Loungen er åben hver dag kl. 8.00-22.00. Hotellet har tre butikker, der sælger tøj, golfudstyr og souvenirs, kunsthåndværk og smykker. Strandområde med lokal trafik. Niveauforskelle i og uden for hotellet. Der er omkring 5 kilometer til Praslin og 45 kilometer til lufthavnen ved Mahé.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

På alle restauranter er pæn påklædning påkrævet.

Alle hoteller i Seychellerne

Villas de Mer

Villas de Mer er et enkelt hotel på den nordvestlige kyst af øen Praslin. Her bor du direkte på en hvid strand og kan tage på dine egne udflugter på øen. Hvad med et besøg på en af verdens fineste strande, Anse Lazio?

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort ligger på øen Mahé og indbyder til vidunderlige feriedage i et tropisk paradis. Hotellet består af to dele med fine sandstrande. Mellem hotellets bygninger er der en frodig nationalpark. Nyd god mad, aktiviteter for hele familien eller tag en dag på stranden med din yndlingsbog.

Fishermans Cove Resort

Fishermans Cove Resort ligger direkte på den smukke Beau Vallon Beach på vestkysten af øen Mahés. Her venter afslappende dage på stranden eller ved den dejlige pool. Spis godt i en af hotellets restauranter, gå en tur rundt på øen og opdag den smukke, grønne og bakkede ø med smukke strande.

Story Seychelles

Story Seychelles ligger på stranden ved Beau Vallon Beach på øen Mahé. Der er flere forskellige måltidspakker at bestille, halvpension eller All Inclusive, og hotellet har et stort udvalg af restauranter at byde på. Gå en morgentur langs stranden og nyd udsigten over Det Indiske Ocean, inden der skal spises en god morgenmad.

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suites

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suits er et rigtigt paradis på øen Praslin Island med en smuk strand, frodige omgivelser, komfortable værelser, flere pools og du vil være aktiv, er der både fitnessrum, vandsport og cykeludlejning . Nu mangler der kun en smuk solnedgang - og den finder du selvfølgelig også her, midt i ferieparadiset!

Paradise Sun

Paradise Sun ligger på den smukke hvide sandstrand Anse Volbert på Praslin Island. Her venter dejlige gåture på stranden i det bløde sand i skyggen af kokospalmer og skønne stunder ved hotellets pool. Superior-værelser i flot kreolsk stil. Halvpension er inkluderet, så bare læn dig tilbage og nyd en afslappende ferie på Seychellerne.

L'Archipel

L'Archipel er for dig, der gerne vil bo på en paradisisk strand og nyde Det Indiske Oceans bølger. Hotellet ligger i rolige og tropiske omgivelser og her er det nemt at slappe af, spise godt og tage på egne eventyr på øen Praslin.

Le Domaine de L'Orangeraie

Le Domaine de L'Orangeraie er et perfekt valg for dig, der ønsker at opdage den smukke ø La Dique med dens fantastiske strande. Bo i komfortable dobbeltværelser i haven, og svøm i hotellets dejlige infinity-pool. Aldersgrænsen for at bo på dette hotel er 12 år.

Acajou Beach Resort

Acajou Beach Resort ligger direkte på den smukke sandstrand ved Cote d'Or Beach, hvor der venter gåture i sandet, god mad og fantastiske oplevelser på øen Praslin, såsom den billedskønne strand Anse Lazio.

Carana Beach

På nordkysten af Mahé ligger Carana Beach, hvor der er en stille og rolig stemning. Læn dig tilbage i solstolen og kig ud i horisonten, mens palmerne svajer fra den kølige brise, der kommer fra Det Indiske Ocean. Nyd god mad, gå morgenture i sandet og snup en afslappende massage om eftermiddagen.

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa ligger mellem de grønne bjerge, den hvide paradisstrand og det turkise Indiske Ocean. Her bor du i pænt møblerede villaer kun få skridt fra stranden. Gå barfodet i sandet, spis godt i en af hotellets restauranter, slap af i hotellets spa eller prøv at snorkle eller dykke. Velkommen til paradisøen Silhouette Island!