Bedømmelse af Constance Ephelia Resort

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

7159 bedømmelser
Meget godt
 
5018
Godt
 
1405
Middel
 
462
Mindre godt
 
177
Dårligt
 
97

5 nyeste bedømmelser

07-11-2023

af saint1234 Greve, Danmark

Super fedt resort

Boede på dette skønne resort i 5 dage i en junior suite. Suiten var stor og lækker med en skøn terrasse og lå lige ud til en dejlig pool og til syd stranden som ikke var god at bade i, Men til gengæld var den smuk. Skulle der snorklesog bades tog man nemt til nord strand som er en fantastisk lækker strand , enten lejede man cykler, gik ca. 15 min eller hoppede på en af de mange små busser der kørte rundt på resortet. Selvom det var et stort resort, virkede det overhovedet ikke crowdet. Resortet har sin egen national park hvor man kan gå en tur, det kræver lidt god kondition, men den er hver sved perle værd. Den er kun 1600 meter lang, vi mødte ingen mennesker og den tager ca 70 til 90 min. At gå , virkelig smuk tur. Restauranterne på resortet er alle gode. Service er i top alle steder. Kan varmt anbefale dette sted, kommer gerne tilbage :-)

 
28-10-2023

af Pottemor00 Hvidovre, Danmark

Heaven on earth!

Vi var der 7 nætter og boede i familievilla med egen pool. Alt var helt fantastisk, servicen var i top og vi havde egen concierge til rådighed, der hjalp med ALT. Villaerne var så rene og lækre og der blev gjort rent og ordnet flere gange om dagen, hvis der var brug for det. Maden på de forskellige restauranter var super lækkert og så var Nord stranden fuldstændigt som et eventyrland. Vi tog dykkercertifikat på Ephelia Boat House og alt var så trygt og helt i orden. Vender helt sikkert tilbage en dag.

 
22-10-2023

af MrErichsen

Fantastisk resort på Mahe Seychellerne

Constance Ephelia har det hele, jeg som gæst ønsker. Du mødes af en gæstfrihed og varme fra de ansatte. Priceless! Specielt vores host Sampath var guld. Sørgede for alt så vores famile bare kunne fokusere på at holde ferie. Resortet er kæmpe og ligger midt i en Nationalpark. Der er mulighed for at vandre i timer over klipperne. Snorkel mulighederne tæt ved stranden er også ganske fine. Er man sportstosser som vi er, ja så er det en ekstra bonus der både er padel og tennisbane. Vi boede i en Familie Strand Villa med egen pool og 330 kvm bolig i 2 etager blot et stenkadt fra stranden. Kan blot skrives med et ord. Amazing. Maden er på et rigtigt fint niveau og resortets vinkort er imponerende godt til meget fair priser. 

Sidst vi var på Seychellerne boede vi på Raffles. Et niveau højere på luksus ens Constance. Men på tilstedeværelse og samlet oplevelse vil jeg helt sikkert vælge Constance Ephelia frem for Raffles. . Vil slet ikke vide hvor højt niveau Constance Lemura er på Praslin. Anbefaling at prøve de forskellige restauranter både til morgenmad og aftensmad. Variationen er stor. 
Vi er fan af stedet og kommer helt sikkert tilbage ❤️ Kombiner Ephelia med en dag på Eden Island så får du en ferie som man normalt kun kan drømme om.

 
28-05-2022

af 835christian Holte, Danmark

Super dejligt hotel resort

Vi boede på resortet i en uge med en familiegruppe på 17 personer, Det hele fungerede perfekt, servicen var helt i orden ikke noget at klage over, Officielt 4 stjerner men kunne lige så godt være 5 stjernet. Kan varmt anbefales.

 
21-03-2022

af sinnetsofie Odense, Danmark

Vidunderligt

Utroligt smukt sted. Maden fantastisk. Velegnet til børn. Poolområderne rigtig lækre. Værelserne store, rummelige og indbydende. Rengøringen i top. Vi rejste med Nyhavn rejser, som havde lavet en formidabel tur til os. Vi kombinerede med Constance Lemuria på Praslin og en tur til La Digue- absolut en kombi der var pengene værd. Vi fløj med Qatar, som sjældent skuffer.