Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort ligger på øen Mahé og indbyder til vidunderlige feriedage i et tropisk paradis. Hotellet består af to dele med fine sandstrande. Mellem hotellets bygninger er der en frodig nationalpark. Nyd god mad, aktiviteter for hele familien eller tag en dag på stranden med din yndlingsbog.


Værelsestyper

Junior-suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 18 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Constance Ephelia Resort ligger på den sydvestlige side af øen Mahé og er omgivet af tropiske grønne områder. Hotellet består af to dele og hver del har en dejlig sandstrand, restauranter for enhver smag, barer og aktiviteter. Her kan du nyde afslappende dage eller dage fyldt med aktiviteter. Gå en tur i omgivelserne og svøm fra en af de små vige - du vælger selv.

Hotellet har fem pools, heraf én børnepool. På sydsiden er der fire pools og på nordsiden er der én pool. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling.

Hotellet tilbyder en bred vifte af restauranter og barer. Buffetrestauranten Corosoll er hotellets hovedrestaurant og serverer morgenmad og middag. Helios er en à la carte-restaurant, der serverer det bedste fra middelhavskøkkenet og er åben til frokost og middag. Adam & Eve tager dig med til nogle af Sydøstasiens køkkener, og du bestiller fra menuen, åben til frokost og middag. Disse restauranter ligger i den sydlige del af hotellet.

Cyann ligger lige ved stranden og serverer sushi og klassiske internationale retter med lidt fransk islæt, åbent til frokost og middag. Seselwa serverer morgenmadsbuffet, frokost, snacks og middag med kreolske smage serveret fra en menu eller buffet. Restauranterne ligger i den nordlige del af hotellet.

South Beach & Pools serverer drinks og snacks hele dagen. Zee bar er åben fra tidlig morgen til sen aften og serverer snacks og har levende musik. Der er yderligere fire barer i restauranterne Helios, Adam & Eve, Seselwa og Cyann. I strandbaren Kabana, i den nordlige del af hotellet, finder du forfriskende drinks, og her kan du spille badminton, skak, boccia eller beachvolley.

Spa med jacuzzi, sauna, dampbad, tre forskellige pools og diverse spabehandlinger, alt mod betaling. Du kan også træne i fitness døgnet rundt (aldersgrænse 16 år). På Constance Epelia Resort kan du vælge, hvor aktiv du vil være, slappe af på stranden, lave en yogasession, leje en cykel og oplev omgivelserne, spille tennis og squash eller prøve Stand-up paddel. Du kan også windsurfe og sejle i kajak. Vil du ud på lidt dybere vand, er der et dykkercenter og du kan også tage på fisketur. For de mindste er der en international børneklub for børn (4-11 år) med engelsktalende personale.

Reception. Gratis wifi overalt på hotellet. Vaskeservice mod betaling. Bagage opbevaring. Hotellet ligger omkring 40 minutter i bil fra lufthavnen og omkring 30 minutter i bil fra hovedstaden Victoria.

Store afstande mellem hotellets bygninger, restauranter, barer og aktiviteter. Hotellet tilbyder transport mellem hotellets bygninger.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmad og middag fra buffet eller menu)

Bor du i en af suiterne, spiser du din morgenmad fra en buffet i restauranten Seselwa på nordsiden. Bor du i en af juniorsuiterne, spiser du morgenmad og aftensmad i hovedrestauranten Corossol på sydsiden. Alle restauranter kræver ordenlig påklædning (ingen badetøj).

Alle hoteller i Seychellerne

Villas de Mer

Villas de Mer er et enkelt hotel på den nordvestlige kyst af øen Praslin. Her bor du direkte på en hvid strand og kan tage på dine egne udflugter på øen. Hvad med et besøg på en af verdens fineste strande, Anse Lazio?

Constance Lemuria Resort

Constance Lemuria Resort er et badeparadis på øen Praslin, gemt blandt klipper og svajende palmer og i gåafstand fra en af verdens fineste strande - Anse Lazio. Her spiser du godt i en af restauranterne, slapper af med en runde golf som selvfølgelig er inkluderet eller snorkler et stykke tid, inden det er tid til at gå en barfodet tur på stranden.

Fishermans Cove Resort

Fishermans Cove Resort ligger direkte på den smukke Beau Vallon Beach på vestkysten af øen Mahés. Her venter afslappende dage på stranden eller ved den dejlige pool. Spis godt i en af hotellets restauranter, gå en tur rundt på øen og opdag den smukke, grønne og bakkede ø med smukke strande.

Story Seychelles

Story Seychelles ligger på stranden ved Beau Vallon Beach på øen Mahé. Der er flere forskellige måltidspakker at bestille, halvpension eller All Inclusive, og hotellet har et stort udvalg af restauranter at byde på. Gå en morgentur langs stranden og nyd udsigten over Det Indiske Ocean, inden der skal spises en god morgenmad.

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suites

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suits er et rigtigt paradis på øen Praslin Island med en smuk strand, frodige omgivelser, komfortable værelser, flere pools og du vil være aktiv, er der både fitnessrum, vandsport og cykeludlejning . Nu mangler der kun en smuk solnedgang - og den finder du selvfølgelig også her, midt i ferieparadiset!

Paradise Sun

Paradise Sun ligger på den smukke hvide sandstrand Anse Volbert på Praslin Island. Her venter dejlige gåture på stranden i det bløde sand i skyggen af kokospalmer og skønne stunder ved hotellets pool. Superior-værelser i flot kreolsk stil. Halvpension er inkluderet, så bare læn dig tilbage og nyd en afslappende ferie på Seychellerne.

L'Archipel

L'Archipel er for dig, der gerne vil bo på en paradisisk strand og nyde Det Indiske Oceans bølger. Hotellet ligger i rolige og tropiske omgivelser og her er det nemt at slappe af, spise godt og tage på egne eventyr på øen Praslin.

Le Domaine de L'Orangeraie

Le Domaine de L'Orangeraie er et perfekt valg for dig, der ønsker at opdage den smukke ø La Dique med dens fantastiske strande. Bo i komfortable dobbeltværelser i haven, og svøm i hotellets dejlige infinity-pool. Aldersgrænsen for at bo på dette hotel er 12 år.

Acajou Beach Resort

Acajou Beach Resort ligger direkte på den smukke sandstrand ved Cote d'Or Beach, hvor der venter gåture i sandet, god mad og fantastiske oplevelser på øen Praslin, såsom den billedskønne strand Anse Lazio.

Carana Beach

På nordkysten af Mahé ligger Carana Beach, hvor der er en stille og rolig stemning. Læn dig tilbage i solstolen og kig ud i horisonten, mens palmerne svajer fra den kølige brise, der kommer fra Det Indiske Ocean. Nyd god mad, gå morgenture i sandet og snup en afslappende massage om eftermiddagen.

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa ligger mellem de grønne bjerge, den hvide paradisstrand og det turkise Indiske Ocean. Her bor du i pænt møblerede villaer kun få skridt fra stranden. Gå barfodet i sandet, spis godt i en af hotellets restauranter, slap af i hotellets spa eller prøv at snorkle eller dykke. Velkommen til paradisøen Silhouette Island!