Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

709 bedømmelser
Meget godt
 
356
Godt
 
242
Middel
 
70
Mindre godt
 
31
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

27-11-2023

af Sherpa26443606577 Praslin Island, Seychellerne

Lækkert hotel

Rigtig lækkert hotel med smuk stor have. Værelset var super og med god udsigt til meget flot hav. Baren var god og hyggelig. Dilhan er smilende og dygtig i baren. Restauranten er med stort udbud og dejlige tjenere. Maureen og chefen på gulvet: W gør det super godt. Den eneste ulempe er at jeg blev bidt af sandfluer - mange bid og de kløer. Vi ville gerne have vidst det på forhånd.

 
23-07-2022

af Lasse S København, Danmark

God oplevelse

Rigtigt fint hotel, med fine og rene værelser. Hotellet havde det mest venlige og behjælpelige personale. Starten var super dejligt og der var altid plads så man kunne får en liggestol. Dog med ret dårligt internet, da det kun var tidligt morgen der var nogen forbindelse.

 
15-01-2016

af Blixen2016 Århus, Danmark

Fremragende hotel på fantastisk strand

Den smukkeste beliggenhed med flot flot krystalklart hav hvor vi kunne svømme blandt fisk og en hvid fantastisk strand så langt øjet rækker og med absolut mulighed for ro og at være alene. Sandet er som mel og ikke varmt at gå på - Tilpas intim størrelse familiedrevet hotel hvor personalet kender deres gæster og management ydede suveræn service. Fint poolområde med god forplejning i skyggen. Ved stranden, måske den flotteste på øen, er liggestole og parasoller - håndklæder fås i poolbaren."Den gamle afdeling" af hotellet er bygget af lokalt træ og meget hyggelige rummelige værelser med terrasse mod haven og delvis havudsigt, enkelte med direkte havudsigt. Haven er lavet med hyggekroge og rygeområde. Hovedbygningen er er smuk åben bygning med rigtig god creolsk/lokal og à la carte restaurant, hyggelig bar ( husk en hat) og reception med alle serviceydelser. Fik massage flere gange,kan virkelig anbefales. Servicen er suveræn overalt, fra rengøring som tilpasser sit besøg når vi ikke er på værelset, til havedamens store smil, morgenmad kokkens øjne som lyser op når vi kommer, til barmanden som er stille og forstående, tjenerne som hver dag servicerer os mens de storsmiler og aldrig forventede drikkepenge som vi er vant til, og pigerne i receptionen som hjælper med bil leje, veksler penge, dykning m.m. og ikke mindst direktøren og hendes assistent som var en kæmpe hjælp ved akut sygdom i familien.Alt i alt en af de bedste ferieoplevelser igennem 40 års rejseaktivitet.

 
22-03-2024

af richardchastel30 Bagnols-sur-Ceze, Frankrig

Excellent… Je recommande fortement

Superbe hôtel niché dans un magnifique écrin de verdure. La plage, en lisière de l’hôtel, est magnifique. Vous profiterez de chambres très confortables, avec un équipement parfait et de belles terrasses en bois. Le service de restauration est impeccable, avec un choix très riche lors de chaque repas et une gentillesse exemplaire du personnel. Une mention pour Kuruppu et Aruna pour leur efficacité et leur disponibilité de chaque instant… encore merci à Vous..!! L’accueil est, également, de haut niveau pour vous sentir, tout de suite, dans les meilleures conditions. Je recommande fortement l’endroit pour un séjour idyllique dans cette perle des Seychelles. Merci encore à Tous pour ces quelques jours de rêve passés en votre compagnie ..!!

 
26-02-2024

af Ursula K

Must have für einen Aufenthalt auf Praslin

Das Acajou war im Rahmen unseres Seychellen-Insel-Hoppings die erste Anlaufstation. Tolle Anlage, schönes Zimmer, Frühstück und Dinner für uns immer als Buffet, der Restaurant Service sehr aufmerksam und freundlich, Housekeeping sehr gründlich und freundlich, Rezeption zuvorkommend und freundlich. Sehr zu empfehlen.