1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Valle Mar

  • • Direkte på strandpromenaden
  • • Lille pool på taget
  • • Tilkøb halvpension

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Valle Mar har en perfekt beliggenhed lige midt på strandpromenaden tæt på de spektakulære saltvandpools i Puerto de la Cruz. Det er et lille stilfuldt byhotel med en opvarmet pool oppe på taget med en herlig udsigt. Efter en drink og aftenunderholdning i hotellets bar, er der ikke noget bedre end at slentre rundt i Puerto de la Cruz smukke omgivelser.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Kan ikke ligge bedre. Perfekt.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Valle Mar har et skønt poolområde med en lille pool, som er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Gratis poolhåndklæder, solstole og parasoller. Jacuzzi i haven. Gratis wifi på hotelområdet. Internethjørne mod betaling. Billard mod betaling.

Restaurant og bar med aftenunderholdning. Billard og bordtennis. Ca. 400 m til Martianez centrum, og der er ca. 150 meter til saltvandspools. Der er ca. 700 m til nærmeste strand der er en naturstrand med sort sand og klipper. Ved stranden er ikke solstole og parasoller.

Nærliggende bar kan virke forstyrrende i visse værelser. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 100 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag. Halvpension mod tillæg.