Valle Mar

  • • Direkte på strandpromenaden
  • • Lille pool på taget
  • • Tilkøb halvpension

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Valle Mar er et lille stilfuldt byhotel midt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På hotellets tag findes et lille poolområde med skøn udsigt. Efter en aftendrink i hotellets bar, er der ikke noget bedre end at slentre rundt i Puerto de la Cruz's smukke omgivelser.

få rabat på vinterferien

Få book tidligt-rabat på 500,- pr. person til De Kanariske Øer, Madeira, Dubai & Emiraterne, Egypten & Mauritius. Til Thailand får du 1000,- pr. booking. Gælder for rejser med afrejse 1. november 2022 - 31. marts 2023 og kun på nybookinger der foretages i perioden 5.-31. maj 2022. Gælder ikke grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. Læs mere her »


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Hotellets beliggenhed og værelse med havudsigt. Flot morgenmadsbuffet. Fin tagterrasse med cafe.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Valle Mar er beliggende midt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. Oppe på taget findes et poolområde med en opvarmet, lille pool. Poolen er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole, parasoller og poolhåndklæder. Jacuzzi i hotellets have.

Restauranten serverer økologiske råvarer, der er produceret på hotellets egen farm. Poolbar på taget, der serverer varme og kolde drikkevarer samt frokost og middag fra en a la carte-menu (denne indgår ikke i halvpension). Der er også en bar, der nogle gange tilbyder livemusik og aftenunderholdning.

Billard og bordtennis. Gratis wifi på fællesområder. Ca. 400 m til Martianez centrum, og der er ca. 150 meter til de store saltvandspools. Der er ca. 700 m til nærmeste strand der er en naturstrand med sort sand og klipper. Ved stranden er ikke solstole og parasoller. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Julemiddag (25/12) og nytårsmiddag indgår. Halvpension kan tilkøbes.

Værd at vide

  • Nærliggende bar kan virke forstyrrende i visse værelser
  • Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 100 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke

Alle hoteller i Puerto de la Cruz

Botanico

Femstjernede Botanico i Puerto de la Cruz er et luksushotel med klassisk og eksklusiv atmosfære. Her venter rolige dage i en tropisk have, hvor du finder en fin lille sø i japansk stil samt restauranter og barer. Hotellet er for dig, som vil forkæle dig selv lidt ekstra - her findes bl.a. Tenerifes største spa. Og hvis du er interesseret i golf, har hotellet sin egen putting green.

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe er et populært hotel med god beliggenhed nær de store saltvandspools Lago Martiánez og stranden i Puerto de la Cruz. Poolområdet, afslappende spabehandlinger, tre restauranter og central beliggenhed er nogle af de ting, der gør, at hotellet er populært for både par og familier.

Teneguia (Tenerife)

Hotel Teneguia i Puerto de la Cruz er et enkelt og hyggeligt hotel med en top beliggenhed mellem den fine lavastrand Playa Jardin og torvet Plaza del Charco, hvor lokalbefolkningen også selv slår sig ned. Et dyp i den opvarmede pool er altid skønt efter en dag på stranden.

Dragos del Norte

Det moderne lejlighedshotel Dragos del Norte ligger i et roligt område og er omgivet af en have i Puerto de la Cruz, Tenerifes ældste og mest charmerende turistby. Bor du på Hotel Dragos del Norte, er du tæt på den gamle bydel, en sort lavastrand og flere restauranter.