Botanico

  • • Klassisk luksushotel med høj gæstetilfredshed
  • • Fantastisk tropisk have
  • • En del af "The Leading Hotels of the World"

5-stjernede Botanico i Puerto de la Cruz er et luksushotel med klassisk og eksklusiv atmosfære. Her venter rolige dage i en tropisk have, skønne spabehandlinger i hotellets prisbelønnede spa og total afslapning. Hotellet tilhører gruppen "The Leading Hotels of the World", og du vil hurtigt forstå hvorfor.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Suiter for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-43personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Helt klart spa og wellnes området for voksne.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,6 km
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Botanico er et meget flot hotel med en luksuriøs atmosfære, beliggende i en have i Puerto de la Cruz. Her kan du slappe af under en parasol ved det store poolområde, bestille en forfriskende drink i poolbaren og bare nyde stilheden. På den anden side af gaden ligger den botaniske have, og det er en lidt længere gåtur ned til centrum af Puerto de la Cruz, hvor smalle gader og pladser møder bølgerne fra Atlanterhavet. Tag evt. også en dukkert i Lago Martiánez havpools.

Et velkendt og populært hotel
Hotellet tilhører gruppen "The Leading Hotels of the World". Hotel Botanico har modtaget flere priser gennem årene, og mange berømtheder har boet her gennem årene.

Nyd velsmagende mad
Hotellet har flere restauranter og barer fordelt på hotellets område og byder på god mad og drikkevarer fra morgen til sen aften. La Palmera Real ligger ved poolen, i den frodige have, og om morgenen kan du vælge at få din morgenmad fra buffeten her. Om eftermiddagen kan du vælge mellem alt fra simple snacks til en gennemført frokost. Il Pappagallo er en italiensk à la carte restaurant med en fantastisk udsigt over Puerto de la Cruz. The Oriental serverer en asiatisk menu med bl.a. kinesiske, japanske og thailandske retter. The Slim er hotellets restaurant med sundhedsfokus. Her serveres god og sund middelhavsmad, inspireret af de anerkendte franskmænd i Bretagne, der har udviklet en kost, hvor ingredienser og proportioner giver måltiderne en følelse af tilfredshed uden at gå på kompromis med smagene. I The Bar Hall serveres kaffe, te, sandwiches, kager og forfriskninger hele dagen. Om aftenen kan du nyde drinks til livemusik her.

Sundhed og velvære
For den aktive er der et fitnessrum med begrænsede faciliteter, som er gratis at bruge. Der er også en tennisbane, aerobics, yoga og en putting green mod betaling. Hotellet har også et cykelrum, hvor du både kan leje cykler og opbevare og reparere din egen cykel. Vil du slappe lidt ekstra af, er et besøg i hotellets prisvindende spa stedet at besøge! På The Oriental Spa Garden bydes gæster over 16 år velkommen med en bred vifte af massager og behandlinger - alt sammen mod betaling.

Alle gæster på 16 år og op har dagligt gratis adgang til hotellets orientalske spa (du skal bo på hotellet i mindst 5 nætter). Her indgår opvarmet indendørs og udendørs pool med hydromassage, japansk sauna, tyrkisk bad, isbrønd, jacuzzi, afslapningsområde og forskellige hold med yoga, Thai Chai, vandaerobics og stretching.

Øvrigt
Hotel Botanico har den største samling af kanarisk kunst på øen. En gang om ugen afholdes rundvisning blandt kunstsamlingen. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gratis wifi på fællesområder. Roomservice. Vaskeservice mod betaling. Butik. Aftenunderholdning. Gratis hotelbus til centrum. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag).

Halvpension indgår middag i både Il Pappagallo og The Oriental. Bordreservation er påkrævet. I halvpensionen indgår også julemiddag (24/12).

Ved julemiddagen kræver hotellet jakkesæt og slips (jakke og slips) til mænd.
Ved nytårsmiddagen kræver hotellet smoking (sort slips) til mænd.

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Puerto de la Cruz

Valle Mar

Valle Mar er et lille stilfuldt byhotel midt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På hotellets tag findes et lille poolområde med skøn udsigt. Efter en aftendrink i hotellets bar, er der ikke noget bedre end at slentre rundt i Puerto de la Cruz's smukke omgivelser.

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe er et populært hotel med god beliggenhed nær de store saltvandspools Lago Martiánez og stranden i Puerto de la Cruz. Poolområdet, afslappende spabehandlinger, tre restauranter og central beliggenhed er nogle af de ting, der gør, at hotellet er populært for både par og familier.

Teneguia (Tenerife)

Hotel Teneguia i Puerto de la Cruz er et enkelt og hyggeligt hotel med en top beliggenhed mellem den fine lavastrand Playa Jardin og torvet Plaza del Charco, hvor lokalbefolkningen også selv slår sig ned. Et dyp i den opvarmede pool er altid skønt efter en dag på stranden.

Dragos del Norte

Det moderne lejlighedshotel Dragos del Norte ligger i et roligt område i Puerto de la Cruz, Tenerifes ældste og mest charmerende turistby. Bor du på Hotel Dragos del Norte, er du tæt på den gamle bydel, en sort lavastrand og flere restauranter.

Be Live Experience Orotava

Be live Experience Orotava er et moderne hotel med udsigt over havet eller bjergene. Placeringen er den bedste, centrale og i gåafstand til den sorte sandstrand. Her bor du på dejlige værelser, morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen og du har mulighed for at tilkøbe måltider.

Be Smart Florida Plaza

Hotel Be Smart Florida Plaza ligger i hjertet af den gamle bydel i Puerto de la Cruz. Herfra er det nemt at opleve byens charme og opdage små fine områder. Hotellets tagterrasse har en pool, hvorfra udsigten over havet og byen er betagende.

AF Valle Orotava

Velkommen til AF Valle Orotava Hotel, et moderne hotel i hjertet af Puerto de la Cruz på Tenerife. Hotel tiltrækker med en dejlig tagterrasse med to pools, den ene med udsigt mod Teide og med udsigt over havet. Her er også en poolbar, hvis du vil læne dig tilbage og nyde udsigten og solen.