Botanico

  • • Klassisk luksushotel med høj gæstetilfredshed
  • • Fantastisk tropisk have
  • • Tenerifes største spa

Femstjernede Botanico i Puerto de la Cruz er et luksushotel med klassisk og eksklusiv atmosfære. Her venter rolige dage i en tropisk have, hvor du finder en fin lille sø i japansk stil samt restauranter og barer. Hotellet er for dig, som vil forkæle dig selv lidt ekstra - her findes bl.a. Tenerifes største spa. Og hvis du er interesseret i golf, har hotellet sin egen putting green.

få rabat på vinterferien

Få book tidligt-rabat på 500,- pr. person til De Kanariske Øer, Madeira, Dubai & Emiraterne, Egypten & Mauritius. Til Thailand får du 1000,- pr. booking. Gælder for rejser med afrejse 1. november 2022 - 31. marts 2023 og kun på nybookinger der foretages i perioden 5.-31. maj 2022. Gælder ikke grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. Læs mere her »


Værelsestyper

Vinter 2021/22: Dobbeltværelser for 1-2 personer. Vinter 2022/23: Dobbeltværelser for 1-2 personer. Suiter for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det er et superlækkert hotel, hvor alle ens ønsker bliver opfyldt;)
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,6 km
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Botanico er et meget flot hotel med en luksuriøs atmosfære, beliggende i en have i Puerto de la Cruz. Her kan du slappe af under en parasol ved det store poolområde, bestille en forfriskende drink i poolbaren og bare nyde stilheden. På den anden side af gaden ligger den botaniske have, og det er en lidt længere gåtur ned til centrum af Puerto de la Cruz, hvor smalle gader og pladser møder bølgerne fra Atlanterhavet. Tag evt. også en dukkert i Lago Martiánez havpools.

Hotellet tilhører gruppen "The Leading Hotels of the World". Hotel Botanico har modtaget flere priser gennem årene, og mange berømtheder har boet her gennem årene.

Hotellet har flere restauranter og barer fordelt på hotellets område og byder på god mad og drikkevarer fra morgen til sen aften. La Palmera Real ligger ved poolen, i den frodige have, og om morgenen kan du vælge at få din morgenmad fra buffeten her. Om eftermiddagen kan du vælge mellem alt fra simple snacks til en gennemført frokost. Il Pappagallo er en italiensk à la carte restaurant med en fantastisk udsigt over Puerto de la Cruz. The Oriental serverer en asiatisk menu med bl.a. kinesiske, japanske og thailandske retter. The Slim er hotellets restaurant med sundhedsfokus. Her serveres god og sund middelhavsmad, inspireret af de anerkendte franskmænd i Bretagne, der har udviklet en kost, hvor ingredienser og proportioner giver måltiderne en følelse af tilfredshed uden at gå på kompromis med smagene. I The Bar Hall serveres kaffe, te, sandwiches, kager og forfriskninger hele dagen. Om aftenen kan du nyde drinks til livemusik her.

For den aktive er der et fitnessrum med begrænsede faciliteter, som er gratis at bruge. Der er også en tennisbane, aerobics, yoga og en putting green mod betaling. Hotellet har også et cykelrum, hvor du både kan leje cykler og opbevare og reparere din egen cykel. Vil du slappe lidt ekstra af, er et besøg i hotellets prisvindende spa stedet at besøge! På The Oriental Spa Garden bydes gæster over 16 år velkommen med en bred vifte af massager og behandlinger - alt sammen mod betaling.

Alle gæster på 16 år og op har dagligt gratis adgang til hotellets orientalske spa (du skal bo på hotellet i mindst 5 nætter). Her indgår opvarmet indendørs og udendørs pool med hydromassage, japansk sauna, tyrkisk bad, isbrønd, jacuzzi, afslapningsområde og forskellige hold med yoga, Thai Chai, vandaerobics og stretching.

Hotel Botanico har den største samling af kanarisk kunst på øen. En gang om ugen afholdes rundvisning blandt kunstsamlingen.

Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Gratis wifi på fællesområder. Roomservice. Vaskeservice mod betaling. Butik. Aftenunderholdning. Gratis hotelbus til centrum. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes: Halvpension. I halvpension indgår også julemiddag (24/12)

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Puerto de la Cruz

Valle Mar

Valle Mar er et lille stilfuldt byhotel midt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På hotellets tag findes et lille poolområde med skøn udsigt. Efter en aftendrink i hotellets bar, er der ikke noget bedre end at slentre rundt i Puerto de la Cruz's smukke omgivelser.

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe er et populært hotel med god beliggenhed nær de store saltvandspools Lago Martiánez og stranden i Puerto de la Cruz. Poolområdet, afslappende spabehandlinger, tre restauranter og central beliggenhed er nogle af de ting, der gør, at hotellet er populært for både par og familier.

Teneguia (Tenerife)

Hotel Teneguia i Puerto de la Cruz er et enkelt og hyggeligt hotel med en top beliggenhed mellem den fine lavastrand Playa Jardin og torvet Plaza del Charco, hvor lokalbefolkningen også selv slår sig ned. Et dyp i den opvarmede pool er altid skønt efter en dag på stranden.

Dragos del Norte

Det moderne lejlighedshotel Dragos del Norte ligger i et roligt område og er omgivet af en have i Puerto de la Cruz, Tenerifes ældste og mest charmerende turistby. Bor du på Hotel Dragos del Norte, er du tæt på den gamle bydel, en sort lavastrand og flere restauranter.