Dragos del Norte

Det moderne lejlighedshotel Dragos del Norte ligger i et roligt område og er omgivet af en have i Puerto de la Cruz, Tenerifes ældste og mest charmerende turistby. Bor du på Hotel Dragos del Norte, er du tæt på den gamle bydel, en sort lavastrand og flere restauranter.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder for 3-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På lejlighedshotel Dragos del Norte kan du slappe af i rolige og fredelige omgivelser tæt på den hyggelige gamle bydel i Puerto de la Cruz.

I den frodige have er der poolområde med pool og solterrasse med solstole og parasoller. Der er ca. 20 minutters gang til stranden Playa del Castillo. Puerto de la Cruz har også to lavastrande med mørkt sand og havvandspoolen Lago Martiánez designet af César Manrique. Benyt lejligheden til at besøge dens smukke omgivelser med springvand, tropiske laguner, solterrasser, blomster og svajende palmer.

Hotellet har en restaurant, der serverer morgenmad, en bar og en lounge.

Vil du være aktiv på din ferie, er der fuldt udstyret fitnessrum på hotellet og mulighed for at spille billard.

Gratis wifi overalt på hotellet. Gratis parkering.

I Puerto de la Cruz kan du opleve den ægte kanariske hverdag. I byen er der en lille havn, torvet Plaza Charco og i byens centrum er der mange restauranter, barer og butikker. Omgivelserne er naturskønne, da byen er beliggende i den frodige Orotava-dal. Dragos del Norte ligger kun 30 minutters kørsel fra Teide Nationalpark. Tenerifes nordlige lufthavn ligger omkring 25 kilometer væk.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.

Alle hoteller i Puerto de la Cruz

Valle Mar

Valle Mar er et lille stilfuldt byhotel midt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På hotellets tag findes et lille poolområde med skøn udsigt. Efter en aftendrink i hotellets bar, er der ikke noget bedre end at slentre rundt i Puerto de la Cruz's smukke omgivelser.

Botanico

Femstjernede Botanico i Puerto de la Cruz er et luksushotel med klassisk og eksklusiv atmosfære. Her venter rolige dage i en tropisk have, hvor du finder en fin lille sø i japansk stil samt restauranter og barer. Hotellet er for dig, som vil forkæle dig selv lidt ekstra - her findes bl.a. Tenerifes største spa. Og hvis du er interesseret i golf, har hotellet sin egen putting green.

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe er et populært hotel med god beliggenhed nær de store saltvandspools Lago Martiánez og stranden i Puerto de la Cruz. Poolområdet, afslappende spabehandlinger, tre restauranter og central beliggenhed er nogle af de ting, der gør, at hotellet er populært for både par og familier.

Teneguia (Tenerife)

Hotel Teneguia i Puerto de la Cruz er et enkelt og hyggeligt hotel med en top beliggenhed mellem den fine lavastrand Playa Jardin og torvet Plaza del Charco, hvor lokalbefolkningen også selv slår sig ned. Et dyp i den opvarmede pool er altid skønt efter en dag på stranden.