Be Live Experience Orotava

Be live Experience Orotava er et moderne hotel med udsigt over havet eller bjergene. Placeringen er den bedste, centrale og i gåafstand til den sorte sandstrand. Her bor du på dejlige værelser, morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen og du har mulighed for at tilkøbe måltider.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med havudsigt for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Stort set det hele
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Be Live Experience Orotava i Puerto de la Cruz har et poolområde med en pool. Solstole og parasoller kan lånes. Poolhåndklæder kan lånes mod et depositum. Ved poolområdet er der en pool-/snackbar.

Restaurant La Cascada serverer til morgenmad, frokost og middag, og i lobbybaren La Rotonda kan du få en drink mellem måltiderne. Aftenunderholdning tilbydes nogle aftener.

Fitnessrum der er åbent kl. 08.30-20.00. Billard. Gåafstand til stranden og Lago Martianez (ca. 200 meter). Shoppingcenter overfor hotellet.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension
 • All Inclusive
 • All Inclusive Ultra (aldersgrænse 18 år)

Tilkøber du halvpension, All Inclusive eller All Inclusive Ultra, indgår julemiddag (25/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmad, kl. 11.00-12.00
 • Frokostbuffet eller retter fra en a la carte-menu, kl. 13.00-15.00
 • Snacks, kl. 16.00-18.00
 • Middagsbuffet, kl. 18.45-21.45
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ved tilkøb af All Inclusive Ultra indgår, udover ovenstående (aldersgrænse 18 år):

 • Forfriskninger, øl, vin og internationale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Puerto de la Cruz

Valle Mar

Valle Mar er et lille stilfuldt byhotel midt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På hotellets tag findes et lille poolområde med skøn udsigt. Efter en aftendrink i hotellets bar, er der ikke noget bedre end at slentre rundt i Puerto de la Cruz's smukke omgivelser.

Botanico

5-stjernede Botanico i Puerto de la Cruz er et luksushotel med klassisk og eksklusiv atmosfære. Her venter rolige dage i en tropisk have, skønne spabehandlinger i hotellets prisbelønnede spa og total afslapning. Hotellet tilhører gruppen "The Leading Hotels of the World", og du vil hurtigt forstå hvorfor.

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe er et populært hotel med god beliggenhed nær de store saltvandspools Lago Martiánez og stranden i Puerto de la Cruz. Poolområdet, afslappende spabehandlinger, tre restauranter og central beliggenhed er nogle af de ting, der gør, at hotellet er populært for både par og familier.

Teneguia (Tenerife)

Hotel Teneguia i Puerto de la Cruz er et enkelt og hyggeligt hotel med en top beliggenhed mellem den fine lavastrand Playa Jardin og torvet Plaza del Charco, hvor lokalbefolkningen også selv slår sig ned. Et dyp i den opvarmede pool er altid skønt efter en dag på stranden.

Dragos del Norte

Det moderne lejlighedshotel Dragos del Norte ligger i et roligt område i Puerto de la Cruz, Tenerifes ældste og mest charmerende turistby. Bor du på Hotel Dragos del Norte, er du tæt på den gamle bydel, en sort lavastrand og flere restauranter.

Be Smart Florida Plaza

Hotel Be Smart Florida Plaza ligger i hjertet af den gamle bydel i Puerto de la Cruz. Herfra er det nemt at opleve byens charme og opdage små fine områder. Hotellets tagterrasse har en pool, hvorfra udsigten over havet og byen er betagende.

AF Valle Orotava

Velkommen til AF Valle Orotava Hotel, et moderne hotel i hjertet af Puerto de la Cruz på Tenerife. Hotel tiltrækker med en dejlig tagterrasse med to pools, den ene med udsigt mod Teide og med udsigt over havet. Her er også en poolbar, hvis du vil læne dig tilbage og nyde udsigten og solen.