Bahia Principe Sunlight San Felipe

 • • Centralt i Puerto de la Cruz
 • • Skøn atmosfære
 • • Udsigt til Teide fra værelset

Bahia Principe Sunlight San Felipe er et populært hotel med god beliggenhed nær de store saltvandspools Lago Martiánez og stranden i Puerto de la Cruz. Poolområdet, afslappende spabehandlinger, tre restauranter og central beliggenhed er nogle af de ting, der gør, at hotellet er populært for både par og familier.

få rabat på vinterferien

Få book tidligt-rabat på 500,- pr. person til De Kanariske Øer, Madeira, Dubai & Emiraterne, Egypten & Mauritius. Til Thailand får du 1000,- pr. booking. Gælder for rejser med afrejse 1. november 2022 - 31. marts 2023 og kun på nybookinger der foretages i perioden 5.-31. maj 2022. Gælder ikke grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. Læs mere her »


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God morgen buffet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bahia Principe Sunlight San Felipe har en skøn beliggenhed nær de store saltvandspools Lago Martiánez og stranden i Puerto de la Cruz. Her kan du slappe af i opvarmede pools ved det store poolområde. Pools er opvarmet året rundt til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. For børnene findes en separat børnepool. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. Pool-/snackbar.

Hotellet har en buffetrestaurant og to à la carte restauranter. Mediterráneo Restaurant ligger i haven og byder på spanske specialiteter og Portofino Restaurant byder på italienske retter. Ved middag kræves pæn påklædning (lange bukser til mænd).

Spa med indendørs pool, jacuzzi og sauna mod betaling. Gratis fitness-faciliteter. Aldersgrænsen er min. 16 år for fitness og spa. Holdtræning som vandaerobics. Tennis, bordtennis og basketball mod depositum. Børneklub i hotellets regi med begrænsede åbningstider for børn mellem 4-12 år. Døgnåben reception. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice og parkering mod betaling. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Indgår:
Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet).
Nytårsmiddag.

Kan tilkøbes:
All Inclusive.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Teide, kl. 07.30-10.00
 • Frokostbuffet i restaurant Teide, kl. 13.00-15.00
 • Der er mulighed for at spise middag to gange om ugen på valgfri à la carte-restaurant, reservation kræves
 • Snacks, kl. 10.00-18.00
 • Poolbar, kl. 10.00-18.30
 • Forfriskninger, lokale drikkevarer, øl og vin ad libitum, kl. 10.00-23.00
 • En flaske vand pr. dag på værelset
 • Fitness-faciliteter

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

 • Der kan forekomme byggestøj på området.
 • Hotel Bahia Principe Sunlight San Felipe har i 2017 fået udmærkelsen "Certificate of Excellence" af Tripadvisor.

Alle hoteller i Puerto de la Cruz

Valle Mar

Valle Mar er et lille stilfuldt byhotel midt på strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På hotellets tag findes et lille poolområde med skøn udsigt. Efter en aftendrink i hotellets bar, er der ikke noget bedre end at slentre rundt i Puerto de la Cruz's smukke omgivelser.

Botanico

Femstjernede Botanico i Puerto de la Cruz er et luksushotel med klassisk og eksklusiv atmosfære. Her venter rolige dage i en tropisk have, hvor du finder en fin lille sø i japansk stil samt restauranter og barer. Hotellet er for dig, som vil forkæle dig selv lidt ekstra - her findes bl.a. Tenerifes største spa. Og hvis du er interesseret i golf, har hotellet sin egen putting green.

Teneguia (Tenerife)

Hotel Teneguia i Puerto de la Cruz er et enkelt og hyggeligt hotel med en top beliggenhed mellem den fine lavastrand Playa Jardin og torvet Plaza del Charco, hvor lokalbefolkningen også selv slår sig ned. Et dyp i den opvarmede pool er altid skønt efter en dag på stranden.

Dragos del Norte

Det moderne lejlighedshotel Dragos del Norte ligger i et roligt område og er omgivet af en have i Puerto de la Cruz, Tenerifes ældste og mest charmerende turistby. Bor du på Hotel Dragos del Norte, er du tæt på den gamle bydel, en sort lavastrand og flere restauranter.