Alua Tenerife

Alua Tenerife ligger lige uden for den smukke by Puerto de la Cruz. Hotellet byder på et stort poolområde med en stor pool og en pool for familiens mindste. I hotellets restauranter kan du prøve det lokale køkken og tilkøbe halvpension eller All Inclusive til hyggelige og behagelige dage på Tenerife.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det var ok
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 1,1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alua Tenerife har et stort og indbydende poolområde, hvor du finder to udendørs pools, hvoraf den ene er en separat børnepool. Den store pool er opvarmet om vinteren til 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solsenge og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling.

Alua Tenerife har to restauranter. I buffetrestauranten Terra Café spiser du morgenmad, frokost og middag. À la carte-restauranten Mare Nubium er åben til middag og her kan du spise lokale og internationale retter - dresscoden er lange bukser til mænd og bordreservation er påkrævet. Drikkevarer og snacks serveres dagligt i Kentia Pool Club. Hotellet har også yderligere to barer, Agua Bar og Enyesque, hvor du kan få et glas Cava og smage forskellige tapasretter.

Wellness-område med indendørs pool, sauna og fitnessrum - alt sammen mod betaling. Daglige aktiviteter såsom aerobic, vandaerobic, stretching og vandpolo. Dart og bordtennis. Billard mod betaling. Lettere aftenunderholdning.

Gratis wifi på hele hotellet. Parkering mod betaling. Trapper og niveauforskelle på hotellet. Cirka 350 meter til de sorte lavastrande Playa Chica og Playa del Castillo syd for Puerto de la Cruz hvor der er godt 1 kilometer. 400 meter til busstationen som ligger centralt i Puerto de la Cruz.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmadmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

i halvpension og All Inclusive indgår:

 • En middag om ugen i à la carte-restauranten Mare Nubium kl. 19.00-21.30.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i Terra Café restaurant, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmad i Terra Café restaurant, kl. 10.00-11.30
 • Frokostbuffet i Terra Café restaurant, kl. 13.00-15.00
 • Snacks i Kentia Pool Club, kl. 11.30-13.00
 • Middagsbuffet i restauranten Terra Café, kl. 18.30-21.30
 • Én middag om ugen i à la carte-restauranten Mare Nubium, 19.00-21.30
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Go. Live a little! - Tenerife

Se flere Go. Live a Little! film her »

Alle hoteller i Puerto de la Cruz

Valle Mar

Valle Mar er et lille, stilfuldt byhotel, lige ved strandpromenaden i Puerto de la Cruz. På taget af hotellet er der et lille poolområde med en dejlig udsigt, og vil man have rigtig store pools, ligger Lago Martianez med sine spektakulære havvandsbassiner tæt på. Efter en aftendrink i hotellets bar er der ikke noget bedre end at slentre rundt i Puerto de la Cruz og nyde små parker med farverige beplantninger, smukke bygninger eller slå sig ned på Plaza Charco-pladsen til en god drink eller en paella.

Botanico

5-stjernede Botanico i Puerto de la Cruz er et luksushotel med klassisk og eksklusiv atmosfære. Her venter rolige dage i en tropisk have, skønne spabehandlinger i hotellets prisbelønnede spa og total afslapning. Hotellet tilhører gruppen "The Leading Hotels of the World", og du vil hurtigt forstå hvorfor.

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Bahia Principe Sunlight San Felipe er et populært hotel med god beliggenhed nær de store saltvandspools Lago Martiánez og stranden i Puerto de la Cruz. Poolområdet, afslappende spabehandlinger, tre restauranter og central beliggenhed er nogle af de ting, der gør, at hotellet er populært for både par og familier.

Teneguia (Tenerife)

Teneguia er et enkelt og lækkert lejlighedshotel med en fantastisk beliggenhed i Puerto de la Cruz. Her bor du mellem lavastranden Playa Jardín og pladsen Plaza del Charco, hvor de lokale gerne slår sig ned for at nyde en kop kaffe eller en god paella. En dukkert i den opvarmede pool er altid rart efter en dag i byen. Her bor du i 2-værelses lejligheder og du kan selv vælge, om du vil lave nogle lette måltider i lejligheden eller opdage alle byens restauranter.

Dragos del Norte

Det moderne lejlighedshotel Dragos del Norte ligger i et roligt område i Puerto de la Cruz, Tenerifes ældste og mest charmerende turistby. Hotellets poolområde ligger i en frodig have, du bor tæt på den gamle bymidte, den sorte lavastrand og flere restauranter.

Be Live Experience Orotava

Be live Experience Orotava er et moderne hotel med udsigt over havet eller bjergene. Placeringen er den bedste, centrale og i gåafstand til den sorte sandstrand. Her bor du på dejlige værelser, morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen og du har mulighed for at tilkøbe måltider.

AF Valle Orotava

Velkommen til AF Valle Orotava Hotel, et moderne hotel i hjertet af Puerto de la Cruz på Tenerife. Hotel tiltrækker med en dejlig tagterrasse med to opvarmede pools, den ene med udsigt mod Teide og med udsigt over havet. Her er også en poolbar, hvis du vil læne dig tilbage og nyde udsigten og solen.

Atlantic El Tope

Atlantic El Tope ligger perfekt i Puerto de la Cruz med en smuk udsigt over både havet, byen og Teide-bjerget. Slap af ved poolen eller tag en dukkert fra den sorte lavastrand i Playa de Martiánez eller de berømte havbassiner i Lago Martiánez. Book halvpension eller All Inclusive til hyggelige dage på et dejligt hotel.

DWO Nopal

Lige i hjertet af Puerto de la Cruz ligger det lækre Apollo Mondo Local hotel DWO Nopal. Her kan du nyde en sund morgenmad, tage en dukkert i poolen på tagterrassen og samtidig se ud over byen, de mægtige bjerge og havet. Dagen slutter af med en drink, nogle tapasretter og en smuk solnedgang.

Blue Sea Costa Jardin

Blue Sea Costa Jardin er et behageligt All Inclusive-hotel, beliggende i en frodig have. Hotellet ligger lige over Puerto de la Cruz og den smukke by og strand kan nås efter en lidt længere gåtur. På hotellet finder du et dejligt poolområde med stor pool, jacuzzi og vandrutsjebane. For børnene er der en børnepool. I hotellets spa kan du slappe af i den indendørs pool, få en afslappende massage og nyde en stund i saunaen.