Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 51 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-04-03


10 ud af 10

+
Hotellets beliggenhed og værelse med havudsigt. Flot morgenmadsbuffet. Fin tagterrasse med cafe.
-

Bekræftet køb : 2022-04-03


10 ud af 10

+
Alt
-

Bekræftet køb : 2022-03-13


10 ud af 10

+
Rengøring og personalet
-

Bekræftet køb : 2022-01-23


10 ud af 10

+
Beliggenhed, rent pænt, god mad, super julebuffet, levede helt op til vores forventinger
-
Noget støj fra barer,retauranter i underetagen

Bekræftet køb : 2021-12-26


10 ud af 10

+
Glimrende beliggenhed. Vi havde halvpension, og maden var helt fantastisk. Vi kan varmt anbefale at have halvpension, fordi både morgen og aftensmad var gennemført i orden. Kokken var virkelig dygtig, og alle aftensmåltider, i de 14 dage vi var der, var forskellige.
-
Hotellet er helt igennem til bedste karakter. Der er ikke noget at forbedre.

Bekræftet køb : 2021-12-12


9 ud af 10

+
Poolen
-
Angivelse af åbningstider de enkelte steder

Bekræftet køb : 2021-12-05


10 ud af 10

+
Udsigten
-

Bekræftet køb : 2021-11-28


10 ud af 10

+
Pool udsigt og beliggenhed
-
Wi-fi var virkelig dårligt

Bekræftet køb : 2021-11-21


10 ud af 10

+
En fantastisk altan med 270 grader udsigt til hav og waterfront. Øverst oppe pool med liggestole og café. Perfekt. Alt til en rimelig pris. Vi har nu frekventeret Valle Mare 3 gange. Vi blev belønnet med det bedste værelse.
-
INTET..!

Bekræftet køb : 2021-11-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

71% af gæsterne anbefaler

125 bedømmelser
Meget godt
 
63
Godt
 
36
Middel
 
15
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

04-04-2018

af Hans B

Fantastisk hotel

Hotellet leverede op til alle vores forventninger. Fine værelser med altan, køleskab, badekar, tv. Intet at klage over. Super imødekommende, venligt og hjælpsomt personale. Både i entréen, restauranten, rengøringen og ved swimmingpoolen. Morgenmadsbuffet har meget bredt udvalg af både koldt og lunt. Vi spiste ikke aftensmad på hotellet, men kun hver dag se en fin menu på kortet. Swimmingpoolen på toppen af hotellet er et skønt at slappe af med en super udsigt ud over byen og havet (Ser ikke ud til at andre hotellet har swimmingpool på taget med den udsigt). Samtidig super fine drinks og mad man kan købe i baren ved swimmingpoolen. Beliggenheden af hotellet er også perfekt i starten af promenaden ned til centrum af byen, og lige ved opsamlingspunkt for busture og minitog til Loro Parque. Vil klart vælge dette hotel igen i Puerto de la Cruz.

 
31-05-2022

af 253DougC Bristol, Storbritannien

Anouther Great Stay

Thanks for another excellent three week stay with a lovely side sea view room with nice bath tub. The Staff were wonderful and nothing was to much trouble and that makes for a relaxing stay . We have booked again for next year in May, and love the hotel and the Town . Cheers.

 
20-05-2022

af maryrosel166

Excellent stay

Hotel room was nice, bathroom was small as other reviews stated but was clean and modern. Daily cleaning of room and fresh towels etc. Pool is lovely, easy to get a spot midweek but busier on weeekends, staff at pool bar very nice. Breakfast buffet was fab

 
09-03-2022

af chapelchap Beccles, Storbritannien

Excellent staff

One of the nicest hotels I have experienced. I have experienced many. The staff are so caring. The food excellent for buffet style and there is the option of a fresh cooked meal. There is always enough variety. The only problem was that I ate too much. My criticism is that the TV has no English channels and that the pick up is 100 mtr away. But this pales to insignificance against the magnificent staff working here and that includes eveyone.

 
09-02-2022

af gedholder Liverpool, Storbritannien

Excellent in most areas but let down by lukewarm buffet food

An ideal location, close to taxi rank and train to Loro Park. Great room with great view and ideal for people watching. The balcony does not get any sun until very late in the afternoon (January.) Room and bathroom kept clean and tidy being serviced every day. There is a charge for using the room safe. Felt a bit penny pinching as most hotels don't charge for that anymore. The beds are not very comfortable, being on the hard side. I prefer a firm bed so it was borderline for me but my wife found them very uncomfortable. The double bed is two singles pushed together (it does say on their website and is common in Spain). The biggest disappointment was the food. Tourist numbers were very much down and the hotel only seemed a quarter full so there were low numbers for the buffet dinner. We arrived late on our first night and were greeted by a virtually empty dining room and buffet food that must have been out for a couple of hours and was lukewarm. There was a single steak half cooked on the grill and it was cut in two and served to us. One piece was about 2oz and was half gristle and was like leather. Not a good start for a hotel we chose for their food (from their website). We changed our normal holiday eating time to eat much earlier in an attempt to get warmer fresher food. Lots of it was still lukewarm. We have stayed in a number of hotels who can manage to keep their buffet food warm. They can't seem to do it here. We spoke to another couple who had been regular visitor and they commented how they felt that the food was not up to the usual standard. However the breakfasts were better( busier and more turnover?) and the majority of staff very pleasant and helpul. There is a good selection of wines that were very reasonably priced. A pleasant dining room with fabulous views. We went on a package deal (TUI) who only offer half board. If we return to Puerta de la Cruz we would happily stay here again but try to book b & b and eat out - so many nearby restaurants to choose from.