Arguineguin/Patalavaca

  • • Skøn kanarisk ferieby
  • • Rolige omgivelser og skøn mad
  • • Charmerende fiskerby

Arguineguin er en typisk kanarisk fiskerby, her er en anden ro end i de andre mere kendte turistbyer. Her er det skønne klima og friskfangede fisk og skaldyr i højsædet. Arguineguin og Patalavaca er perfekt for dig, som leder efter en afslappende ferie og forkælelse af smagsløgene.

Populære hoteller Arguineguin/Patalavaca

Don Paco

Fra 6.198 DKK

Fakta om Arguineguin/Patalavaca

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag ekskl. drikkevarer er ca. 175 DKK pr. person. Området er kendt for sine fiskerestauranter.

Transfer

Fra lufthavnen med bus til første hotel i Arguineguin/Patalavaca er der ca. 40-50 minutter. Transfer er som regel uden rejseleder fra Apollo.

Strande

Der er mange gode strande i området. Anfi, en af Gran Canarias absolut smukkeste strande med sand fra Caribien, er et blot et stenkast herfra.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 19°c
feb 19°c
mar 20°c
apr 20°c
maj 21°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 24°c
nov 22°c
dec 21°c

Find din billige rejse til Arguineguin »

Der er mange gode grunde til at bestille rejsen til Arguineguin med Apollo. Vi hjælper dig med at finde den bedste flyløsning, og de bedste hoteller, så det hele passer nøjagtigt til den ferie du ønsker. Du vælger selv hvornår du vil af sted, hvor længe du bliver og hvor i byen du vil bo. Du har 1000vis af muligheder. Det bedste ved det hele er, at du hele vejen er dækket af pakkerejsegarantien. Find din billige rejse til Arguineguin i dag!


 

Storbyferie

Fleksible pakkerejser med hotel og fly. Bestem selv præcis hvornår du vil rejse og i hvor lang tid. Og det er kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder destination. Nedenfor finder du kun et lille udvalg...

Find rejser til pulserende storbyer med Apollo