Fuerteventura rejsetips

Fuerteventura – rejsetips

Fuerteventura er den typiske kanariske ø: masser af god mad, smukke sandstrande, betagende natur og smukke landsbyer. Få tips til ting, du ikke må gå glip af på din rejse her.

Book din rejse til Fuerteventura her.

Spatips på Fuerteventura

Spatips på Fuerteventura

Hvornår har du sidst forkælet dig selv med en massage? Eller en dag på spa, hvor du bare slapper af og går i jacuzzi og sauna? Fuerteventura har et bredt udvalg af spa og behandlinger - hvorfor ikke prøve en aloe vera massage eller måske en times chokoladeterapi?

Læs mere
Seværdigheder på Fuerteventura

Seværdigheder på Fuerteventura

Fuerteventura er perfekt for dem, der elsker oplevelser og smukke seværdigheder både i naturen og i byerne - og har du oplevet alt det, der skal opleves, så hop på en båd over til Lanzarote!

Øens seværdigheder
Paella på Fuerteventura

Gode madoplevelser på Fuerteventura

Tag til Fuerteventura og nyd godt af øens gastronomiske glæder. Prøv fx hvidløgsmarinerede rejer eller de velsmagende kogte kartofler kendt som papas arrugadas. Vi guider dig til øens bedste spisesteder.

Prøv øens lækre mad
Jandia strand på Fuerteventura

Fuerteventuras bedste strande

Hvordan foretrækker du dine strande: korte eller lange, livlige eller rolige? Uanset hvad, så har Fuerteventura masser af skønne sandstrande, der tilgodeser dine ønsker og behov. Se vores tips til de bedste strande her.

Læs mere
Svømning på Fuerteventura

Sport og træning på Fuerteventura

Der er få ting, som får en til at have det så godt, som en god træning gør! På Fuerteventura er der gode muligheder for ikke bare at kombinere sport med ferie, men også spænding med oplevelser. Tag fx på cykeltur i bjergene eller prøv og windsurfe.

Se vores tips her
Shopping på Fuerteventura

Shopping på Fuerteventura

For dig der vil gøre et godt kup på din ferie, så er der gode muligheder på Fuerteventura, der har lavere priser end mange andre steder. Gå en tur på et marked og køb en mindeværdig souvenir hjem.

Se vores bedste shoppingtips

Windsurfing og surfing ved Playitas Resort

Forskellige træningsaktiviteter på Playitas Resort