Sommerferie på Playitas Resort

Sommerferie på Playitas Resort - træningsparadiset, hvor ingen i familien keder sig! Her skabes minder for livet for både store og små! 
Her har vi samlet alt, hvad Playitas Resort har at byde på i sommerferien, og når Kids Sports Academy og Football Camp er tilgængelige!

Kids Sports Academy

Træning og sjove aktiviteter for den aktive familie

Spil padel eller tennis med familien på ferien, eller tag lektioner, hvor træneren tilpasser undervisningen, så spillere på alle niveauer bliver tilfredse og får mest muligt ud af deres træning. Der er også specialiseret tennistræning for børn.

Playitas Resort har et stort fitnesscenter, hvor børn over 10 år kan træne sammen med en forælder eller værge. Hvis de er ældre end 16 år, kan de træne på egen hånd.

I kan også spille minigolf sammen. Eller hvorfor ikke tilmelde hele familien til et surfkursus?

Læs mere om alle sportsgrene og den træning, der tilbydes på Playitas Resort.

 

Kids Sports Academy

I sommerferien arrangeres Kids Sport Academy på Playitas Resort. Gennem legende metoder og i børnenes eget tempo og efter deres egne evner fremmer vi deres udvikling og lover en sjov kombination af sved på panden, glæde og grin. Kids Sport Academy henvender sig til børn i alderen 5-15 år, har skandinavisktalende personale og er naturligvis gratis.

Læs mere om Kids Sports Academy

Fodboldcamp for 9-12-årige

Sammen med Det Svenske Fodboldakademi arrangerer vi fodboldcamp på Playitas Resort i udvalgte uger. 

Ugen er baseret på Det Svenske Fodboldakademis koncept for fodboldtræning og er for spillere mellem 9-12 år. Træningen ledes af dygtige og erfarne trænere fra Det Svenske Fodboldakademi, og spillerne trænes i tekniske og taktiske færdigheder.

Træningen er baseret på Skills & Play-konceptet - et koncept, der er udviklet af Sveriges dygtigste og mest erfarne børne- og ungdomstrænere.

 

Læs mere om fodboldcampen for de 9-12-årige

Skønne pools og sjove vandrutsjebaner

Playitas Resort har flere pools, og på Playitas Aparthotel, hvor de fleste børnefamilier vælger at bo, er der et dejligt poolområde med en stor, opvarmet pool. Der er også en vandrutsjebane og et opvarmet soppebassin til børnene. Her er også daglig vandaerobic, som alle i familien plejer at sætte pris på.


Restauranter med noget for enhver smag

Sund og nærende mad er en af hjørnestenene i Playitas Resorts Healthy Food by Playitas-koncept. Playitas bruger så vidt muligt lokale og økologiske råvarer i madlavningen og har også sin egen økohave, hvor der dyrkes omkring 50 forskellige slags frugt, grøntsager og krydderurter. Der er to buffetrestauranter, en på Playitas Aparthotel og en på Playitas Resort. På Plaza Rambla er der en à la carte-restaurant, La Bodega, som serverer spanske og italienske retter.

Læs mere om Playitas Resort

Svømmeskole på Playitas Resort

Lær børnene at svømme på ferien

Playitas tilbyder privat svømmeundervisning for børn og flere forskellige svømmeskoler for yngre børn - alt sammen under sikker vejledning af skandinavisk-talende svømmeinstruktører. Det er lettere at slappe af og lære, når solen skinner, og vandet er varmere. At øve sig lidt hver dag har en tendens til at give ekstra gode resultater.

Læs mere om Swim School by Apollo på Playitas Resort
 

Club Polly & Mino

Alle børn mellem 4-11 år er velkomne i Club Polly & Mino - Apollos egen børneklub på Playitas Resort. Sjove aktiviteter er selvfølgelig i centrum, men der er også mulighed for at lære en masse nye ting - måske at sige hej på spansk eller tilberede en velsmagende lokal ret.

Læs mere om Club Polly & Mino på Playitas Resort

Hvordan vil du bo på Playitas Resort?

Rummelige lejligheder, en junior-suite eller måske en villa med egen pool? Playitas Resort består af 4 forskellige sektioner, Playitas Aparthotel, Playitas Hotel, Playitas Villas og Playitas Annexe, så der er mange forskellige indkvarteringsmuligheder at vælge imellem. Mange børnefamilier vælger at bo i enten lejlighedsdelen med rummelige lejligheder og mulighed for at lave deres egen mad, eller i en privat villa med stor terrasse, privat pool, to soveværelser og vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.

Vælg indkvartering på Playitas Resort

Tips & Inspiration

Læs vores rejsetips til Fuerteventura, find din favoritby på Fuerteventura eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Rejsetips til Fuerteventura

God mad, smukke sandstrande, betagende naturoplevelser og smukke byer - Fuerteventura har det hele! Tag et kig på vores tips om ting, du ikke må gå glip af på din rejse til De Kanariske Øers næststørste ø her.

Se alle vores rejsetips til Fuerteventura

Fuerteventura

  • Strandenes ø med sanddyner
  • Rejs til Fuerteventura med Apollo året rundt
  • Her findes træningsparadiset Playitas Resort 
Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her