Aktiv ferie

på Fuerteventura

Der er få ting, som får en til at have det så godt, som en god træning gør! På Fuerteventura er der gode muligheder for ikke bare at kombinere sport med ferie, men også spænding med oplevelser. Tag fx på cykeltur i bjergene eller prøv og windsurfe.

En aktiv ferie

Playitas Resort er et af Europas største sports- og træningshoteller for både hverdagsmotionister og eliteatleter. Playitas byder på et uudtømmeligt udvalg af sport og aktiviteter, smuk udsigt over det fredelige område og udsigt over Atlanterhavet. Alle træningsfaciliteter er inden for gåafstand og som en ekstra bonus for alle golfspillere er golfbanen og klubhuset rundt om hjørnet. Playitas Resort er perfekt for alle, der ønsker en aktiv ferie!

Cykling

Lej en cykel og få det bedste fra begge verdener - motion og sightseeing på samme tid. Tag selv på tur hvor du planlægger vejen og stop eller bestil en tur med en professionel guide, der kan vise dig de bedste ruter. På Playitas har du mulighed for leje både roadbike- og mountainbike - en oplevelse du vil huske i lang tid!

Hiking

På Fuerteventura er der mange bjerge at bestige og klatre op af. Regeringen har brugt mange penge på vandrestier, fx fra Caleta de Fuste til Nuevo Horizonte. Fra Playitas er det et must at krydse bjerget til Gran Tarajal. Derefter kan du belønne dig selv med en dukkert i havet.

Windsurfing

Windsurfing er mest populært på østkysten. Sotavento og Jandia-stranden er strandenes ukronede windsurfingparadis. Udlejning og kurser er tilgængelige på næsten alle strande. På Playitas kan du tage kurser på hotellet.

Kitesurfing

Kitesurfing bliver mere og mere populært. Du kan se de farverige drager, når du nærmer dig Las Dunas syd for Corralejo. For at prøve kitesurfing, er det bedst at gå til en kitesurf skole og tage lektioner. Der er skoler i Corralejo og Jandía, hvor du også kan leje kiteboards. Strandene langs Jandia-halvøen er også populære, da vinden bliver stærkere, når den tvinges ind mellem bjergene, der ligger over for strandene.

Bodyboarding

Bodyboarding (at klamre sig til brættet) er et sjovt alternativ til almindelig surfing, og du behøver ingen erfaring - det er nemt at hoppe op på boardet, og så skal du bare forsøge at følge med bølgen! Boards er tilgængelige næsten overalt på øen.

Kajak

En kajaktur er en vidunderlig oplevelse! Du kan padle langs stranden og nyde udsigten, og du kan endda tage en kop kaffe med, som du kan nyde, når dine muskler skal have en pause. Fra Corralejo er der guidede kajakture, hvor alt udstyr, instruktør og en let frokost er inkluderet i prisen. Spørg din rejseleder for flere detaljer og bestilling.

Surfing

Er du det mindste nysgerrig omkring surfing - så prøv det! Fuerteventura er kendt som Europas Hawaii, og der er bølger, der passer til alle, fra nybegyndere til hardcore surfere. Surfskoler og brædder kan lejes på hele øen, og man kan surfe direkte på stranden. De virkelig erfarne surfere tager gerne båden fra Corralejo ud til Isla de los Lobos, hvor de helt store bølger er om vinteren!

Golf

Benyt chancen til at tage en runde på Playitas' 18-hullers golfbane. Hvis golf er noget helt nyt for dig, så benyt lejligheden til at tage en privat lektion med en af ​​vores professionelle instruktører. Om mandagen er det også muligt at få en times golfintroduktion i grupper mod betaling.

Her kan du læse mere om vores fordelagtige golfpakker på Playitas Resort.

I Caleta de Fuste er der to golfbaner: Salinas Golf og Fuerteventura Golf.
Disse to baner ligger mere eller mindre ved siden af ​​hinanden, men de har helt forskellig karakter. Fuerteventura Golf er en klassisk golfbane, hvor fairways er beklædt med palmer og banen har relativt små greens. Salinas Golf har utallige bakker, bunkere og dejlige ørkenområder.

Dykning

Det krystalklare vand gør Fuerteventura til et favoritsted for dykkere. De mest populære steder er Caleta de Fuste, Costa Calma og Los Lobos. I henhold til spansk lovgivning, skal du præsentere en lægeerklæring på, at du er fuldt egnet til at dykke. Er du ikke vild med dykning, arrangeres der også snorkelture. Kontakt din rejseleder for mere information.


Tips & Inspiration

Læs vores rejsetips til Fuerteventura, find din favoritby på Fuerteventura eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Rejsetips til Fuerteventura

God mad, smukke sandstrande, betagende naturoplevelser og smukke byer - Fuerteventura har det hele! Tag et kig på vores tips om ting, du ikke må gå glip af på din rejse til De Kanariske Øers næststørste ø her.

Se alle vores rejsetips til Fuerteventura

Fuerteventura

  • Strandenes ø med sanddyner
  • Rejs til Fuerteventura med Apollo året rundt
  • Her findes træningsparadiset Playitas Resort 
Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her