Jandia strand på Fuerteventura

Fuerteventuras bedste strande

Hvordan foretrækker du dine strande: korte eller lange, livlige eller rolige? Uanset hvad, så har Fuerteventura masser af skønne sandstrande, der tilgodeser dine ønsker og behov. Se vores tips til de bedste strande her.

Stranden i Morro Jable på Fuerteventura

Playa Esmeralda

Playa Esmeralda på Jandia halvøen er kåret til en af ​​de ti smukkeste strande i verden. Både store og små elsker at lege i de skønne bølger, og her kan du sagtens bruge en hel dag eller to.

Playa Blanca

Playa Blanca er, som navnet antyder, en dejlig, hvid strand med gode bølger. Strandens placering, lige syd for Puerto del Rosario, gør det perfekt at stoppe bilen her efter en lang shoppingtur og hoppe ud i bølgen blå!

Playa de Cofete

Den hvide og lange strand Playa de Cofete er en virkelig populær strand for surfere. Vandet har undervandsstrøm, så den egner sig ikke til svømning. Du finder stranden på den sydvestlige del af Jandia halvøen. Det er ikke let at komme hertil, men det er absolut det værd. Lej en ATV i Morro Jable og følg grusvejen ned til stranden!

Playa de Morro Jable

Morro Jable er den gamle del af byen Jandia på det sydlige Fuerteventura. Stranden i Morro Jable er en 4 kilometer lang fin sandstrand med turkisfarvet vand. Det er let at forstå hvorfor stranden kaldes for Europas Hawaii.

Playa de Sotavento

Imponerende, bred strand langs Jandia halvøens østkyst, hvor VM i windsurfing finder sted en gang om året. Stranden er perfekt til solbadning, svømning og vandsport og vrimler med windsurfere, der praktiserer deres yndlingssport i det lavvandede, krystalklare vand. På den ca. 60 m  brede strand er der plads til alle, og ved lavvande dannes der søer med lavt vand, der er  ideel for børn at lege i.

Gran Tarajal

På den lange, hyggelige strand er der (udover masser af plads til at slappe af på) fodbold, beachvolleynet, en legeplads og en lang, hyggelig strandpromenade med et væld af fantastiske restauranter. Gran Tarajal er Fuerteventuras næststørste by, og fordi Playitas Resort er det eneste hotel i området, vil du sikkert se flere lokale end turister.  

Playa de Sotaveno på Fuerteventura
La Pared på Fuerteventura

Caleta de Fuste

Midt på ​​østkysten ligger Caleta de Fuste med dejlige, hvide strande. Her kan du virkelig nyde en hyggelig dag. Lige på stranden ligger der mange restauranter, butikker og endda et indkøbscenter. Desuden kan du købe de bedste is her! Tag bus 3, 10 eller 16 for at komme hertil.

La Pared

Denne strand ligger på vestkysten og er et paradis for surfere! For surfere er La Pared en perle med store, skønne bølger, men de store bølger og undersøiske strømme gør det vanskeligt at svømme her. Stranden anbefales derfor kun til surfere. Dog er solnedgangene helt fantastiske her, så surfer du ikke, så kan du køre hen til stranden eller klipperne og betragte magien. Vil du lære at surfe, så tilbyder surfcentret Wellenkind Surf School daglige surfkurser for alle på La Pared.

El Cotillo

Denne dejlige strand er en perle, som du bare skal besøge! Med det indbydende smaragdgrønne vand og en laguneformet strand, er det umuligt ikke at elske El Cotillo. Når sulten melder sig, kan du prøve nogle af ​​fiskebyens fantastiske restauranter, der tilbyder dagens fangst. El Cotillo ligger på den vestlige del af Fuerteventura, ca. 12 km fra Corralejo.