Shopping på Fuerteventura

Shopping på Fuerteventura

For dig der vil gøre et godt kup på din ferie, så er der gode muligheder på Fuerteventura, der har lavere priser end mange andre steder. Gå en tur på et marked og køb en mindeværdig souvenir hjem.

Markeder

Der er forskellige markeder rundt omkring på øen:

  • Costa Calma: Onsdage og søndage.
  • Morro Jable: Afrikansk marked mandage og torsdage. 
  • Corralejo: Mandage og fredage bagved Baku Water Park, og i C.C Campanario på torsdage og søndage.

Marked i Corralejo

Øens største marked finder du i Corralejo, sammen med en masse af alt det du forbinder med markeder. Her kan du finde smykker, tasker, planter, tøj til rigtig gode priser.

Las Rotondas shoppingcenter i Puerto del Rosario

Øens største shoppingcenter ligger i hovedstaden Puerto del Rosario, hvor der er fire etager fyldt med shopping. Det er velkendte mærker som H&M, New Yorker, og en bred vifte af spanske kæder, der tilbyder produkter til lave priser. Der er også mange legetøjsbutikker, sportsbutikker, caféer og andre spisesteder. Åbningstider: mandag-lørdag. 10:00 til 22:00, søndag lukket.

Hiper Precio

Dette er butikken, der virkelig har ALT. Her finder du en blanding af husholdningsartikler, tøj, tasker, souvenirs og mange mere eller mindre nødvendige ting. Køb ting som du ikke engang vidste, at du havde brug for - endda til meget lave priser. Adresse: Calle Tindaya 8, Gran Tarajal, ved siden af ​​SPAR.

Shopping på Fuerteventura

Las Palmeras shoppingcenter i Corralejo

I begyndelsen af Corralejos shoppinggade er der en af byens større centre, hvor du finder en blanding af souvenirbutikker, apoteker og madbutikker samt velkendte mærker såsom Zara og Esprit.

Morro Jables shoppinggader

Her finder du en blanding af butikker, der tilbyder klassiske turistprodukter som souvenirs, surferudstyr og strandhåndklæder sammen med velkendte mærker som Hugo Boss, Burberry og DKNY.

Lokalt håndværk

Gården Tienda de Artesanía en la Alcogida er også hjemsted for landsbyens håndværksfamilier. Dette spændende sted giver besøgende mulighed for at se, hvordan det lokale håndværk fremstilles ved hjælp af lokale og specielle fremstillingsmetoder. I butikken har du mulighed for at købe håndværk, der kun laves i unikke eksemplarer. Mere ægte bliver det ikke! Adresse: Ctra. Gral. A Tefia 

Lokal gård

Midt inde i Fuerteventura ligger en vidunderlig gård - Tienda de Artesanía - som tilbyder lokalt produceret håndværk såsom keramik, smykker, tekstiler og kunst. Der er også en kaktushave med øens forskellige arter. Der er også en café i en gammel vindmølle, der tilbyder en fantastisk udsigt over Antigua i syd og Betancuria i vest. Adresse: Molino de Antigua, Ctra Gral. Antigua. 

Keramik på Fuerteventura