Shopping på Fuerteventura

For dig der vil gøre et godt kup på din ferie, så er der gode muligheder på Fuerteventura, der har lavere priser end mange andre steder. Gå en tur på et marked og køb en mindeværdig souvenir hjem.

Markeder på Fuerteventura

Der er forskellige markeder rundt omkring på øen:

  • Costa Calma: Onsdage og søndage.
  • Morro Jable: Afrikansk marked mandage og torsdage. 
  • Corralejo: Tirsdage og fredage bagved Baku Water Park, og i C.C Campanario på torsdage og søndage.

Kontakt Apollo-personalet på stedet for de nøjagtige tidspunkter for markederne.

Marked i Corralejo

Øens største marked finder du i Corralejo, sammen med en masse af alt det du forbinder med markeder. Her kan du finde smykker, tasker, planter, tøj til rigtig gode priser.

Las Palmeras shoppingcenter i Corralejo

I begyndelsen af Corralejos shoppinggade er der en af byens større centre, hvor du finder en blanding af souvenirbutikker, apoteker og madbutikker samt velkendte mærker såsom Zara og Esprit.

Morro Jables shoppinggader

Her finder du en blanding af butikker, der tilbyder klassiske turistprodukter som souvenirs, surferudstyr og strandhåndklæder sammen med velkendte mærker som Hugo Boss, Burberry og DKNY.

Las Rotondas shoppingcenter i Puerto del Rosario

Øens største shoppingcenter ligger i hovedstaden Puerto del Rosario, hvor der er fire etager fyldt med shopping. Det er velkendte mærker som H&M, New Yorker, og en bred vifte af spanske kæder, der tilbyder produkter til lave priser. Der er også mange legetøjsbutikker, sportsbutikker, caféer og andre spisesteder.

Lokalt håndværk

Gården Tienda de Artesanía en la Alcogida er også hjemsted for landsbyens håndværksfamilier. Dette spændende sted giver besøgende mulighed for at se, hvordan det lokale håndværk fremstilles ved hjælp af lokale og specielle fremstillingsmetoder. I butikken har du mulighed for at købe håndværk, der kun laves i unikke eksemplarer. Mere ægte bliver det ikke! Adresse: Ctra. Gral. A Tefia 

Lokal gård

Midt inde i Fuerteventura ligger en vidunderlig gård - Tienda de Artesanía - som tilbyder lokalt produceret håndværk såsom keramik, smykker, tekstiler og kunst. Der er også en kaktushave med øens forskellige arter. Der er også en café i en gammel vindmølle, der tilbyder en fantastisk udsigt over Antigua i syd og Betancuria i vest. Adresse: Molino de Antigua, Ctra Gral. Antigua. 


Tips & Inspiration

Læs vores rejsetips til Fuerteventura, find din favoritby på Fuerteventura eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Rejsetips til Fuerteventura

God mad, smukke sandstrande, betagende naturoplevelser og smukke byer - Fuerteventura har det hele! Tag et kig på vores tips om ting, du ikke må gå glip af på din rejse til De Kanariske Øers næststørste ø her.

Se alle vores rejsetips til Fuerteventura

Fuerteventura

  • Strandenes ø med sanddyner
  • Rejs til Fuerteventura med Apollo året rundt
  • Her findes træningsparadiset Playitas Resort 
Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her