Fakta om Fuerteventura

Transfer:

Fra lufthavnen til Caleta de Fuste er der ca. 15 min., til Corralejo og Las Playitas ca. 40-60 min., El Cotillo og Majaicho tager det ca. 1 time og til Costa Calma ca. 1 time og 20 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Der kommer et tillæg for specialbagage som f.eks. cykel, surfudstyr og golftaske. Du kan forudbestille plads i transferbussen (tur/ retur) for specialbagage for ca. 300 DKK eller betale 35 EUR ved ankomst.

Strande:

Fuerteventura er kendt for sine mange kilometerlange sandstrande med hvidt, finkornet sand og krystalklart vand. Sorte lavastrande kan forekomme. Her kan man finde en øde og ganske uberørt strand. Stærk strøm og tidevand kan forekomme, specielt på den nordlige side, og medføre at sandet delvist forsvinder fra strandene. Der findes en del nudiststrande, især på Fuerteventuras strande i syd. her kan du læse mere om Fuerteventuras bedste strande

Forlystelser:

I Corralejo er der mange pubber, musikbarer, restauranter og få diskoteker. Caleta de Fuste har et fåtal af barer og enkelte diskoteker. I Jandia er forlystelseslivet mere begrænset, og i Costa Calma og Las Playitas er nattelivet meget roligt.

Transport:

Infrastrukturen er godt udbygget og lokalbusser kører på hele øen. Det er billigt at tage med taxi mellem byerne, men hvis man skal længere, bliver det dyrt. Bådforbindelserne mellem Fuerteventura og Lanzarote er gode, bortset fra søndage og helligdage. Der findes en katamaranbåd, der tager ca. 20 min. pr. vej og en færge, der tager ca. 35 min. pr. vej. Begge både medtager biler.

Sport:

I Corralejo-området, Caleta de Fuste, Costa Calma- og Jandia-området findes de perfekte forhold for windsurfing. Øvrige sportsgrene såsom vandski, vandscooter, dykning, tennis, ridning og cykling er også muligt. Læs mere om træning på Fuerteventura her